Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב הנל שרכשתי לא מזמן מטרייד אין - כבר פעמיים הגיר נכנס לחירום - תקוע של הילוך 3, נורות שלג וספורט נבדקות.

לאחר כיבוי והנעה מחדש - כמובן שהמצב חוזר למצב תקין.

התרחש עד היום פעמיים. רכב עבר 90000 ק"מ. בהסטוריית טיפולים אין קריאות על חיישני גיר או גיר / שמן גיר.

הרכב עדיין באחריות הטריידאין של לובינסקי.

הבעיה היא שההתראה מתאפסת (בינתיים זאת לא בעיה אלא אפילו דיי הקלה)

אך כיצד להגיע למצב בו אני מגיע לבוינסקי עם התקה עצמה על מנת שיתקנו על חשבון האחריות?

אני מני שמדובר באחד משסתומי הAL4 שהרכב מצוייד בה או מנועל המומנט. לא ככה?

פורסם

תתחיל מכניסה למוסך ולבקש שיקראו תקלות.

כניסה למצב חרום תרשם במחשב הרכב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

נשמע כמו שסתומי גיר. קרה לי פעם אחת בדיוק בכל סיטרואן שהיתה לי.

לך למוסך רק אחרי שאתה מקבל מהם הבטחה שאתה לא משלם כלום. כלומר, שקודם יבררו מול הטרייד-אין או מחלקת השירות מה המעמד שלך. למה? כי אחרת אתה עשוי למצוא את עצמך משלם 150 שקל על חיבור מחשב ו/או 600 שקל לאיבחון ו/או 200 שקל לשמן מנוע. קרה לי כבר כל אחד מאלו, גם כאשר הרכב היה באחריות "מלאה". כך לובינסקי נוהגים. אני חייב לציין שפעם הלכתי למוסך ברשת שהיו לי בו קשרים, ואז הם היו מפנקים אותי ורבים עבורי עם מחלקת השירות. אבל זה נגמר, ומאז אני רב איתם לבד, לא באותה רמת הצלחה.

פורסם

לובינסקי אכן יודעים להיות מאד נחמדים כשהם רוצים, בייחוד צמרת.

למה בכלל לתקשר מול המוסך. תן לטרייד אין לשבור את הראש ותדאג שהכל יהיה מתועד ומסודר. בכתב, במייל ולהקליט את השיחות!

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...