Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=2]מפתח התוסף מייקל גונדלך הודיע כי אדבלוק יאפשר מעתה הצגת פרסומות לא פולשניות - וחשף כבדרך אגב כי החברה נמכרה. הוא שמר על חשאיות סביב זהות הרוכש[/h]

אוי לבושה. :loco:

העפתי את התוסף הזה, ואני צריך תחליפים ראויים.

כרגע אני מנסה את ublock נראה אם יוכיח את עצמו.

פורסם

יש לו את ההגדרה הזאת מזא ומתמיד, של allow some non-intrusive advertising

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה צודק, אני לא מאמין,

זה מוסתר בתפריטי ההגדרות רחוק רחוק למטה, וכמובן מופעל כברירת מחדל.

לא שמתי לב לזה, אם הייתי שם לב להגדרה הזו מזמן הייתי מעיף אותו.

פורסם

מישהו אולי מצא פתרון לכרום לנייד?

יש אפשרות להוריד אפליקציה אבל זה לא משהו.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אם הייתי שם לב להגדרה הזו מזמן הייתי מעיף אותו.

יש לך הרבה טענות לחברה המספקת בחינם תוכנה שפוגעת בפרנסה של בעלי האתרים החביבים עליך.

יצא לי להכיר כמה אנשים עם סטנדרטים גבוהים, אבל זה כבר רמה אחרת.

פורסם

כן יש לי טענות, אני לא סובל שדוחפים לי פרסומות עמוק עמוק לגרון.

ומה זה "צורה שלא מפריעה" ? מי מחליט מה זה לא ממפריע?

בעלי אתרים חביבים שהפרנסה שלהם מגיעה מלדחוף לי פירסומות קופצות מרשרשות מלחשות בצורה ש"לא מפריעה" אני נמנע מלהשתמש. כשגוגל התחילה לשים לי ברשימת האימיילים שלי אימיילים שמוסווים כפירסומת זה לא מפריע ? זה מפריע ומעצבן, והפסקתי להשתמש בשירות שלהם דרך האתר, חזרתי להשתמש בתוכנת קליינט קוד חופשי.

אתרים שחביבים עלי ומגיע להם, מקבלים כסף בדרכים אחרות כמו ויקיפדיה שתרמתי להם כמה פעמים, כמו האתר פודקסטים של רן לוי ששילמתי לו בעבר על כרטיס מלא בפודקסטים שלו וכו ....

אבל יותר גרוע מהפירסומות האלה הם חוסמי פירסומות שמאפשרים פירסומות.

פורסם

סתם דוגמא, Flightradar24, אם אתה לא משתמש רשום בתשלום, מציג באנר כמו פעם, זה כזה נורא ? (אני משתמש רשום, אבל ממש לא בגלל הבאנר)

בסופו של דבר מי שמחליט זה כמובן אתה, אני רק חושב שיש אתרים שיודעים לשים פרסומות בצורה "מאוזנת", והעובדה שיש אפשרות ב AdBlock לאפשר זאת היא הגיונית.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

~

אני מסכים עם כל האמור לעיל ומשתמש בעצמי באדבלוק. ידוע גם שבישראל הפרסומות יותר חודרניות ומזלזלות בלקוח מאשר ברוב העולם המערבי. עם זאת, אני חושב שהטענות קצת לא במקום. אז זה לא חוסם פרסומות, נקרא לזה פילטר פרסומות עם 90% סינון... גם קונדום לא יעיל באופן אבסולוטי, אבל השימוש בו עדיין מקל על החיים בסיטואציות מסויימות.

מדובר בסופו של יום בתוכנה חינמית שהיא עדיין היעילה ביותר מסוגה. היא שירתה אותי היטב שנים רבות ואני מניח שגם אותך ועוד אלפי משתמשים מסביב לעולם. אז ברגע שהם משחררים בס"מ את החגורה אתה כבר בורח למתחרים? לא יפה.

ואגב, זו מנטליות טיפוסית של לקוח ישראלי, שזה די אירוני בהתחשב בכל הביקורת הנוקבת שלך כלפי אותם אתרי אינטרנט. שום נאמנות, שום עניין במה שקורה מאחורי הקלעים וגרם להחלטה הזאת, רק תביא לי. וכמובן - בחינם.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
~

נקרא לזה פילטר פרסומות עם 90% סינון... גם קונדום לא יעיל באופן אבסולוטי, אבל השימוש בו עדיין מקל על החיים בסיטואציות מסויימות.

מדובר בסופו של יום בתוכנה חינמית שהיא עדיין היעילה ביותר מסוגה. היא שירתה אותי היטב שנים רבות ואני מניח שגם אותך ועוד אלפי משתמשים מסביב לעולם. אז ברגע שהם משחררים בס"מ את החגורה אתה כבר בורח למתחרים? לא יפה.

ואגב, זו מנטליות טיפוסית של לקוח ישראלי, שזה די אירוני בהתחשב בכל הביקורת הנוקבת שלך כלפי אותם אתרי אינטרנט. שום נאמנות, שום עניין במה שקורה מאחורי הקלעים וגרם להחלטה הזאת, רק תביא לי. וכמובן - בחינם.

אם כבר הבאת דוגמת הקודנדום איך היית מרגיש אם יצרנית הקונדום הייתה נותנת לך אותו בחינם אבל עושה בו כמה חורים כאלה שיגרמו רק לילדים ש "אינם מפריעים" ? לא מדגישה את קיומם של החורים האלה אבל באותיות הקטנות שם בפנים זה היה כתוב, איזו נאמנות הייתה לך לחברה כזו אם היית מגלה רק אחרי מעשה שהילדים הגיעו בגלל החורים האלה ?

איזו נאמנות תהיה לך לאנטי וירוס חינמי שיאפשר רק לוירוסים "שאינם מפריעים" לחדור למחשב שלך ?

זה היה הרבה יותר מכובד ומוסרי מצד מחבר התוסף הזה ADBLOCK להציף הודעה שתבקש מהמשתמשים לאפשר את האופציה להשאיר פירסומות שלא מפריעות כדי שהוא יוכל להרויח, הרבה תוכנות חינמיות עושות בדיוק כך. אבל הוא בחר לעשות את זה בצורה נבזית. אני עברתי בזמנו מספר פעמים על התפריטים שם והאמן לי שלא ראיתי את האופציה הזו. גם עכשיו בעקבות השרשור הזה חיפשתי ולקח לי זמן למצא את זה כשידעתי מה אני מחפש. זה מוסתר שם לא רע.

והכי חשוב בל נשכח שמחבר התוסף הזה מכר עכשיו את התוכנה באופן חשאי לחברה אחרת, מסרב לומר באיזו חברה מדובר , הכל בחשאיות. עכשיו גוף מסחרי מסתורי עם כוונות לא ידועות הוא הבעלים של התוסף הזה,

אז פלא שאני מעיף אותו ?

כרגע UBLOCK עובד לי מצויין, נראה אם הוא יוכיח את עצמו.

פורסם
~ידוע גם שבישראל הפרסומות יותר חודרניות ומזלזלות בלקוח מאשר ברוב העולם המערבי.

הבעיה היא שעל אותם 100$ (לדוגמא) שירוויח המפתח/מתכנת/בעל האתר/בלוגר בכל מקום אחר בעולם (כמעט) המפתח הישראלי צריך להרוויח לפחות כפול. הכל יקר פה בטירוף בהשוואה למקומות אחרים, ולמרות ששני המפתחים עבדו את אותם X שעות על האפלקציה\אתר\בלוג, עמיתו האוקראיני חי הרבה יותר טוב לעומת המפתח הישראלי שצריך להשלים פערים מאיפשהו.

תוסיף לזה שישראל מדינה קטנה, ולכן גם החשיפה לתוכן קטנה הרבה יותר. פחות כניסות/צפיות/הורדות = פחות הכנסה.

פורסם

אז הפתרון הוא להגזים בפרסומות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

בחזרה לנקודת הפתיחה:

לדעתי, השורה התחתונה היא חוויית המשתמש. אם יש באנרים סטטיים שלא מפריעים בעין, תפדאלו.

זה חלק מכללי המשחק, אף אחד לא רוצה לעבור לעולם של תשלום-על-גלישה-באתר.

המראה של האתרים הישראליים נגזר מהשיח המקומי המקובל, שהוא צעקני ומתלהם,

כמו הזקנה שעוקפת אותך בתור לאוטובוס עם מרפקים מחודדים. נושמים עמוק ועוברים לגלוש במקום אחר,

מנת רעל יומית של טמקא מספיקה בהחלט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הייתי מעיף אותו.

גיבור על תכנה תמימה.

נראה אותך אומר את זה על התכנה הזדונית מליסה ;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...