Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מברשת שיער פאן (מהפרסומת)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח ראיתם את הפרסומת בTV על הפאן החדש שמחליק שיער מתולתל . מדובר במברשת ולא במחליק השיער המוכר.

עד פה הכל טוב. המכשיר נימכר רק ברשת חנויות אחת והמחיר רק 650 שח .אישתי לא חשבה פעמים והזמינה לה אחד כזה

היום חקרתי קצת אחרי הכל המכשיר סיני ואין מצב שלא ימכרו אותו באליאקספרס

אז מצאתי והלכתי על הדגם הכי יקר שיש שם

http://www.aliexpress.com/item/New-White-Pro-Automatic-LCD-Temperature-Control-Paddle-Brush-Hair-Straightener-USA-EU-UK-AU-Plug/32428587207.html?spm=2114.01020208.3.2.njbEGf&ws_ab_test=201556_3,201527_4_71_15_72_16_73_13_74_14_75,0_0

אז שלא יעבדו עליכם או על הצד הנשי .אני כבר שילמתי את היקר

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

(הקישור המצורף לא תקין).

בכל אופן, אשמח לעדכונים בנושא. גם אמא שלי רוצה לקנות אחד כזה אבל כואב הלב על 650 ש"ח.

וזאת בלי לדעת אם המברשת באמת עובדת - החברה שמוכרת את המוצר בארץ לא מאפשרת לנסות אותו לפני רכישה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

זה מה שפירסמו שמישהי מהטכניון המציאה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפני שאתם רצים לקנות חיקוי של מוצר חשוב שתדעו שהפיתוח של המוצר עלה 3 מיליון דולר

ואז סיני נחמד פשוט העתיק את המוצר ומוכר את זה ב 9.9 $

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא הצלחתי למצוא בעלי מברשת שנראית כמו ה"ישראלית". מכיוון שאני לא מבין כלום בתחום, נותר לי לתהות אם המוצרים בעלי הם חיקוי עלוב או אלטרנטיבה שקולה.

בשם הקישור שלירוי נותן (שמגיע לדף הראשי) נכתב WITH LCD - שחסר במוצר המקורי.

:turn-l:
פורסם

~

במקרה הנ"ל נראה שסדר הדברים שונה מעט - הרעיון היה קיים מזמן וכך גם נסיונות להוציאו לפועל בדרגות שונות של הצלחה. מפתחי המוצר הישראלי הם פשוט הראשונים שהצליחו להגיע לתוצאה איכותית, בטיחותית וארגונומית. סביר להניח שבתוך כמה שנים יופיעו מוצרים דומים גם אצל בייביליס, פיליפס וכו', אבל כרגע הישראלים נהנים מבלעדיות ולכן מרשים לעצמם לגבות מחיר גבוה בכל קנ"מ.

ממה שהצלחתי לראות בעליאקספרס כשהלינק עוד עבד זה לא נראה בטיחותי במיוחד, ומהיכרותנו עם מוצרים סיניים ב-9.90 כולל משלוח לא קשה גם להבין מאילו חומרים הוא בנוי ואילו בדיקות איכות מחמירות עבר בתהליך. כפי שספק אם היינו קונים מכונת גילוח בעשר דולר לשימוש תכוף, כך לדעתי גם לא חכם במיוחד לקנות את המכשיר הסיני הנ"ל ולצפות שיעבוד היטב. אבל כל אחד ושיקוליו.

• תוכן חדש...