Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EBAY כונן קחיש 1TB ברבע מחיר. יש פה קאטצ'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי (ותאמת שכבר שילמתי עליו) כונן קשיח נייד חדש בגודל 1TB ב 85 שקלים, שעולה בארץ במקרה הטוב 355 ש"ח.

אני כבר שנים קונה באיביי ובטוח שאם תהיה פה איזשהי תרמית, אז אקבל את הכסף, אבל עדיין.... אתם רואים משהו מחשיד פה, חוץ מזה שהמוכר חדש?

http://www.ebay.com/itm/WD-My-Passport-Ultra-1TB-Portable-External-Black-Hard-Drive-WDBGPU0010BBK-/221894775213?hash=item33a9f591ad

פורסם

למוכר שני פידבקים בלבד של מכירות וגם הם בני מעל שנה, סביר להניח שכונן לא יצא לך מזה, כאב ראש לעומת זאת..

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם (נערך)

המחירים של חומרה באיביי לא עד כדי כך יותר נמוכים מבארץ (ההפרש הוא לא יותר מ15% עבור רוב הדברים, על חלק מדברים ההפרש קטן יותר, אין מכס, יש רק מע"מ). רבע מחיר - זה לא הגיוני.

אין שם מציאות מטורפות כאלה.

לא ממליץ לקנות ממוכרים שיש להם מעט פידבר. קח בחשבון שרוב הפידבק יכול להיות קנוי אם יש מעט.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המחירים של חומרה באיביי לא עד כדי כך יותר נמוכים מבארץ (ההפרש הוא לא יותר מ15% עבור רוב הדברים, על חלק מדברים ההפרש קטן יותר, אין מכס, יש רק מע"מ). שליש מחיר - זה לא הגיוני.

אין שם מציאות מטורפות כאלה.

ספר את זה ל-SSD שקניתי בחצי מחיר מבארץ.

בנוגע למוצר הספציפי, יש למוכר רק 2 פידבקים בתור מוכר, אמנם שניהם חיוביים אבל לא הייתי מסתמך על זה.

פורסם (נערך)

אני הייתי נמנע, מניסיון של קניית זכרונות USB (דיסק און קי) יש המון !@ רמאויות מרושעות בתחום, במקרה שלי קניתי דיסק און קי של 64 ברבע מחיר, מקורי של A-DATA, לקח לי כחצי שנה עד שגיליתי שקיבלתי שמינית מהנפח המוצהר, וזה לא היה קל לגלות, הם משנים את הנפח שהמכשיר מדווח עליו וברגע שאתה חורג מהנפח האמיתי (8 גיגה במקרה שלי) הם גורמים לקבצים החדשים שאמורים להכתב בכתובות בסוף הזכרון לדרוס את הקבצים הישנים בתחילת כתובות הזכרון במין לולאה כזו. ואז כשאתה מנסה לפתוח חלק מהקבצים שקודם היו בסדר ואפילו השתמשת בהם, פתאום הם מחורבשים.

כשאני גיליתי את זה, זה היה כשהאחריות כבר פגה.

לך תדע מה הם תיכמנו בדיסקים הקשיחים.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
ספר את זה ל-SSD שקניתי בחצי מחיר מבארץ.

זה מקרה מאוד חריג. אתה בטוח שקיבלת מקורי מהדגם שהזמנת? תבדוק כמה עולה בארץ דגם נחות יותר עם אותו נפח. זה יכולה להיות קופסא יפה של הדגם הבכיר ובפועל דגם נחות יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בדקתי הכל, הדגם אותו דגם, הסריאל תואם את מה שמצהיר היצרן, תוכנות למדידת נפח אמיתי מציגות נפח נכון.

בקיצור - אמין.

יש הרבה מאוד מוצרים שאפשר למצוא בחצי מחיר ממחירם בארץ ולאו דווקא בנושא אלקטרוניקה.

פורסם

רוב הדברים ממוכרים בסין יהיו הרבה יותר זולים (חוץ מחומרה למחשבים שהנחה משמעותית זה חריג - היה לך מזל כניראה).

למשל נורות לד חסכוניות לבית קניתי בסין 2 ב20. בארץ נורה אחת עולה כ30~40ש"ח. כל המתאמים, חלקים, כלים, ומיליון דברים אחרים - זה עולה גרושים לאומת המחיר בארץ. למשל 10 מתאמי שקעים מאמריקאי לישראלי ב10ש"ח, בארץ זה מחיר ליחידה אחת.

פורסם

לשלוח כונן קשיח בדואר רגיל ולצפות שיגיע בחיים, זה סיכון מעניין מאוד.

פורסם
לשלוח כונן קשיח בדואר רגיל ולצפות שיגיע בחיים, זה סיכון מעניין מאוד.

שום סיכון. כשהכונן לא פועל הזרוע נעולה רחוק מהדיסק. הכל סגור בתיבת מתכת ועטוף בכמה שכבות מגן של פצפצים. לא רואה מה יכול להזיק לדבר הזה.

פורסם

למה המוצר הוסר? האם כי המוכר נחסם?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לך תדע מה הם תיכמנו בדיסקים הקשיחים.

אולי זה:

http://www.neowin.net/news/fake-chinese-500-gb-external-drive-is-one-clever-paperweight-literally

במקרה של כל מה שקשור לזכרונות, עדיף לא להסתכן, ולקנות בארץ. ההבדל במחיר לא גדול, והסיכוי להיתקל בזיוף אפסי, אם קונים מרשת גדולה (KSP/אייבורי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...