Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני

kadence22
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מתלבט איזה רכב מוצלח יותר מבחינת צריכת דלק נוחות נסיעה וכמובן תחזוקה מדובר על חדש מהחברה.

סיאט מיי ידני 1000 סמק

קיה פיקנטו ידני 1000 סמק

תודה רבה למתייחסים :lol:

עריכה אחרונה על ידי kadence22
פורסם

לפי הדיווחים פה הסיאט מציגה צריכה טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד שני הקיה מציעה 7 שנות אחריות ותא נוסעים 'שלם ואיכותי' יותר.

לדעתי כדאי שתבצע נסיעת מבחן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא הייתי שוקל את המי (אלא אם כן היא במחיר מטורף), ובמקומה הייתי שוקל את C1. מאובזרת, זריזה וחסכונית יותר מהסיאט מי (וגם מהפיקנטו).

פורסם

בצע נסיעת מבחן על כל אחת והייתי מציע גם על פנדה חדשה שמוצעת היום במחיר ריאלי והוגן, בבעלותי כזו ואני מאד מרוצה, צריכת דלק טובה א והיא "יותר אוטו" מהC1 או המיי, חמודה יותר מהI10 (במיוחד בפנים) ונופלת מהאחרונה אך במעט באיכות הפלסטיקה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני ממליץ לך על מיצובישי ספייס סטאר, מאוד חסכונית, אמינה, ועלות אחזקה זולה. (ביטוחים, תיקונים, דלק).

יותר מאובזרת וגדולה מן הסייאט מי וקיה פיקנטו.

לדעתי כדי שתשקול זאת.

בהצלחה :)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

זה נכון אבל הספייס סטאר יקרה יותר כחדשה (הגם שנותנת תמורה טובה מאד למחיר) ופותח השרשור רוצה חדשה. לכן גם לא הצעתי פיאט 500 שנמכרת היום כידנית ב-70000 ש"ח .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

באופן כללי הידני יותר חסכוני בדלק מאשר אוטומטי, ועד כמה שאני יודע אין הרבה הבדל בין הפיקנטו למיי מבחינת תצרוכת. מה שכן, הפיקנטו יותר אמינה מבחינת מוסך ושות', וגם דיי שומרת על המחירון שלה- אם כבר עסקינן בכסף..

פורסם
מצד שני הקיה מציעה 7 שנות אחריות ותא נוסעים 'שלם ואיכותי' יותר.

לדעתי כדאי שתבצע נסיעת מבחן.

בדיוק.. קצת קשה להחליט נטו על בסיס הנתונים היבשים כי לשתי המכוניות יש pros and cons שדי מאזנים את המשוואה (למרות שמנסיון אישי, 7 שנות אחריות זה זהב טהור). נסיעת מבחן זאת הדרך הטובה ביותר לקבל החלטה במצבים כאלה.. אולי הוא בכלל לא יאהב את אחד מהדגמים

פורסם
באופן כללי הידני יותר חסכוני בדלק מאשר אוטומטי, ועד כמה שאני יודע אין הרבה הבדל בין הפיקנטו למיי מבחינת תצרוכת. מה שכן, הפיקנטו יותר אמינה מבחינת מוסך ושות', וגם דיי שומרת על המחירון שלה- אם כבר עסקינן בכסף..

באוטומט יש הבדל כי בסיאט זה כמו גיר ידני.

אישית לא שמעתי על בעיות בסיאט מי,ממה אתה מסיק את זה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שני רכבים מצוינים ובכל זאת, הייתי ממליץ לך על הפיקנטו. הן בגלל 7 שנות האחריות שמגיעות איתה והן בגלל העיצוב המרענן. לגבי הנוחות- חשוב שתיקח את שתיהן לנסיעת מבחן. המלצות זה נחמד אבל ההרגשה האישית שלך היא מעל הכל.

• תוכן חדש...