Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהיגה היתה במצב D.

לא ציינתי זאת מקודם, כל הרכבים היו מיד 1 ליסינג "נהג יחיד".

הבנתי שאמורים להחליף שמן גיר ב60K. סביר שלא בוצע בתחזוקת הליסינג וייתכן ופעולה זאת תעזור.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
הבנתי שאמורים להחליף שמן גיר ב60K

אתה צודק

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
הבנתי שאמורים להחליף שמן גיר ב60K. סביר שלא בוצע בתחזוקת הליסינג וייתכן ופעולה זאת תעזור.

אכן ישנו טיפול להחלפת שמן תיבת ההילוכים כל 60 אלף ק"מ, אולם גם המונדאו שלי מליסינג ובה הטיפול הזה התבצע במועד. בכלל, כל הטיפולים בוצעו במוסך מורשה של פורד ולא ב"טיפול שמש" בחברת הליסינג. לפי נציג הליסינג, כל רכבי ה"מנהלים" מטופלים במורשה. מאוד ייתכן שללא החלפת שמן יהיה נזק לתיבת ההילוכים, אני מתכנן אף להקדים את ההחלפה (מבחינת זמן, עקב נסועה נמוכה יחסית לליסינג).

פורסם
אני לא מאמין, עולה שVAG יצרו תיבה מופתית לעומת פורד.

איפה כל המנגחים למיניהם? הלכו לבקש סליחות על מעשיהם לפני יום כיפור?

ברצינות - 64 אלף קילומטר עם היטי - אני מרוצה מאד מהתיבה. חשבתי לעבור לפורד S מקס לקבל יותר כוח.

עכשיו אני מעט חושש.

אל תשלה את עצמך.

ממש לא תיבה מופתית, אצלי הפוקוס התנהגה למופת עד 110k.

משם די התחרפנה ועברו 3 שנים ולכן היא הוחלפה באוקטביה, שתיהן כחדשות, הפוקוס טובה יותר.

עכשיו נראה כמה זמן האוקטביה תחזיק.

בכל אופן הגיר בפוקוס שהוא פועל, יש טלטול קל בין ראשון לשני ותו לא.

לא משהן שאין באוקטביה.

ועוד נקודת זכות לפורד שהם קיבלו שכל בזמן ובדגמים החדשים הגיר פלנטרי,ולא נתנו ללקוחות שלהם לסבול במשך שנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה רציני ? אני גם עברתי מפוקוס 2.0 לאוקביה (1.4), הגיר בפוקוס הוא כמה רמות מתחת לDSG גם כשהוא 'במיטבו'.

באוקטביה ההחלפות מהירות מאד, חלקות ומדוייקות. בפוקוס ההחלפות יותר איטיות וההצמדה של הקלאץ' לא מדוייקת. כמו ההבדל בגיר ידני בין נהג מירוצים לנהג חדש. גם ההחלטות של המחשב באוקטביה מתי ולאיזה הילוך לעבור הרבה יותר טובות, בפוקוס המחשב מתבלבל ומשתהה לעיתים יותר קרובות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני שם לב שרוב המצמדים היבשים פשוט לא מתאימים למדינה שלנו וגורמים לתקלות ברכבים שבהם הם מותקנים. במצמדים רטובים המצב הרבה יותר טוב.

פורסם

לפחות מהנסיון שלי עם SMAX וגלאקסי, הגיר מעולה ללא שום רעידות למעט זחילה עד 5 קמ"ש בפקקים וגם אז זה לא משהו מטריד.

90K קילומטר בשנתיים והכל היה בסדר גמור.

פורסם
אני לא מאמין, עולה שVAG יצרו תיבה מופתית לעומת פורד.

איפה כל המנגחים למיניהם? הלכו לבקש סליחות על מעשיהם לפני יום כיפור?

ברצינות - 64 אלף קילומטר עם היטי - אני מרוצה מאד מהתיבה. חשבתי לעבור לפורד S מקס לקבל יותר כוח.

עכשיו אני מעט חושש.

הם פשוט החזירו את הרכב לליסינג ולא מעננין אותם כלום, וזאת לעומת הלקוחות הפרטיים שנתקעו עם הdsg. לענין מונדיאו, אצל גיסי בטיטניום 240 היו צרות בגיר. גם כאן אין לו מושג מה עשו כי היא מליסינג...

פורסם
אל תשלה את עצמך.

ממש לא תיבה מופתית, אצלי הפוקוס התנהגה למופת עד 110k.

משם די התחרפנה ועברו 3 שנים ולכן היא הוחלפה באוקטביה, שתיהן כחדשות, הפוקוס טובה יותר.

עכשיו נראה כמה זמן האוקטביה תחזיק.

בכל אופן הגיר בפוקוס שהוא פועל, יש טלטול קל בין ראשון לשני ותו לא.

לא משהן שאין באוקטביה.

ועוד נקודת זכות לפורד שהם קיבלו שכל בזמן ובדגמים החדשים הגיר פלנטרי,ולא נתנו ללקוחות שלהם לסבול במשך שנים.

תיבה מופתית. נסה ותהנה. עובדת חלק מהר יעיל מה שאתה רוצה. ההבדל הגדול לזכות פולקסווגן זה שהם הבינו שיש בעיה ומצאו לה פיתרון מכאני מלא. פורד לא הצליחו למצוא פיתרון ונטשו את הרעיון. זה מראה גם על ההבדל התהומי שיכולת הטכנולוגית של שתי החברות האלה.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

אכלתי מרור עם הפוקוס ליסינג שלי עד לרמה של כמעט לספוג קנס ולהחזיר את הרכב הרקוב הזה.

לפני כשבועיים הרכב עבר טיפול 60,000 + החלפת קלאץ + ריקול כלשהו + עדכון גרסה ומשהו השתנה מאוד לטובה. הגיר עדיין מרעיש בפקקים (זעזועים ורעשים) ולפעמים כשצריך להאיץ בפתאומיות, בעיקר בעיר ובעיקר במעבר מגלישה להאצה - התיבה מתבלבלת והתוצאה היא השהיה,חבטה מטלטלת והקפצה של הטורים לשמיים. זה עדיין טוב יותר ממה שהיה עד לפני הטיפול.

אגב פורד נטשו את התיבה אבל השמועה אומרת שהם עובדים על פיתוח של תיבה רובוטית 8 הילוכים משלהם.

פורסם

איזה מצאו פתרון מלא.

עד היום יש תקלות, גם במנועים וגם בגירים.

ורעשים יש גם בdsg, ומרעשים אני ממש לא מתרגש גם באוקטביה ליסינג שלי יש רעשים בתיבה מהקילומטר הראשון.

ורואים שאתה מעריצה של vag אם אתה אומר שפורד מפגרים טכנולוגית, זה שעד היום לא הביאו את המנועי טורבו שלהם לארץ שרצים כבר כמה שנים זה מעיד רק על יבואן טיפש.

ודרך אגב, לפורד לא היתה אף תקלה עם מנועי האקובוסט לעומת מנועי הtsi.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...