Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

הרכב הנוכחי שלי היה בצבע לבן והיה יחסית קל לתחזק אותו.

לא צריך ווקסים או אוטמי צבע מיוחדים, לא צריך פוליש מיוחד כדי להוריד סימני שפשוף של בהמות ישראליות מצויות, את הלכלוך לא ממש רואים (רק מקרוב).

הרכב הבא הולך להיות בצבע כהה מאוד, על גבול השחור. הבנתי שיש ווקסים/אוטמי צבע מיוחדים לצבעים כהים.

האם האופטי סיל עדיין טוב? יש לי עדיין משהו כמו 2/3-3/4 מהבקבוק.

מבחינת חומרים אני משתמש בסיטרוס בדילול גבוה כשצריך להוריד ווקס או להוריד לכלוך כבד מהרכב.

בשוטף אני שוטף עם שמפו של מגווירס בצבע צהוב עם ווקס.

מנגב עם UBERX גדולה ואת החלונות עם הירוקות של הקוריאני.

אחרי IPA בקליאו הפח היה חלק וכיפי למגע, אחד לכמה זמן רצוי לבצע את התהליך הזה?

IPA לחלונות אעשה בתדירות גבוהה יותר, זה פשוט כיף, דברים שלא ירדו מהחלונות חודשים ואפילו שנים ירדו בקלות בזכות החומר הזה. גם סימן מהוואקום של מתקני הטלפון נעלמו כלא היו.

יש משהו שאני צריך לשנות בשלבי העבודה כשאני עובד על רכב כהה?

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לי הייתה פנדה שחורה,עכשיו בורדו שזה פחות,לא עושה שום דבר שונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבנתי שיש ווקסים ואוטומים מיוחדים לצבע כהה, יש המלצה?

חג שמח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אלכוהול 70% ביחס של 1:3 עם מים. (על כל מ"ל אלכוהול אתה שם 3 מ"ל מים).

עוד שאלה - ההגה בפיאט עשוי עור, איך לתחזק אותו? חומרים מומלצים לניקיון ולהגנה?

פורסם

רוצה ראש דיי שקט? איך שאתה מקבל את הרכב דאג לצפות אותו בחומר קרמי כגון Gechniq c1, ולבקש מהסוכנות שלא ישטפו את הרכב לפני שמגישים לך אותו אחרת ידאגו לכמות סווירלים יפה ומכובדת.

ההגה בז' שתקבל כמו אצלי, הוא מקור ללכלוך רציני אז דאג לנקות אותו עם חומר / קונדישינר לעור, אני משתמש באופטימום Leather protectant, בצורה עדינה ולא אגרסיבית שלא תקלף אותו (אצלי מעט מקולף אין מנוס).

במידה ולא תלך על ציפוי קרמי - יש ווקס שהוא אוטם שנקרא FUSSO אתה בטח מכיר, הירוק מתאים לרכבים כהים, והאפקט מראה וההגנה שהוא נותן יושבים טוב לכמה חודשים, מחזק את זה מדי פעם עם SONAX BSD בכל שטיפה שבועית / שבועיים.

כמובן יש את היקר יותר שזו מדבקת ציפוי , טוב נגד פתיחת דלתות ושריטות אבל מחיר בהתאם.

בעקרון אישית אם הייתי קונה רכב חדש הייתי שם את המדבקה מקדימה או לפחות ציפוי קרמי - אבנים קטנות באמצע הדרך מתות על הפרונט של הרכב ולי יש כמה נקודות לבנות מאבנים כאלו על הצבע האדום, בולט לצערי.

IPA זה חלק מנקיון כללי, אתה צריך להשתמש בזה לאחר פלסטלינה ושטיפה, IPA בעקרון לא נותן הגנה ולא נשאר להרבה זמן מעבר לכמה דק' הוא סה"כ מנקה את הפח. מעליו חייב לצפות את הצבע / חלונות בחומר כלשהו.

אצלי על החלונות לדוגמא יש PROKLEAR שהוא חומר דוחה מים, קניתי בספטמבר שעבר ועד עכשיו החלונות עמידים למים - בחורף זה מעולה מהירות מעל 60 קמ"ש ולא צריך להשתמש כלל בווישרים. (בשמשה האפקט דיי ירד ובשאר החלונות עדיין חי).

Opel Adam S 2017

פורסם

כמה עולה הG טכניק הזה? ומה קורה אם טועים בשימוש בו? ניתן להוריד אותו או שהוא בלתי הפיך?

השאלה אם בנתיים כל עוד יש לי את האופטיסיל, האם עדיין אפשר להשתמש בו או לא?

לגביי חומר הגנה על החלונות - אני אשמח לשים משהו, זה רעיון טוב, מי מייצר את הPROKLEAR?

פורסם

המחיר יקר ולא מוצא סיבה לשלם על השם של GTECHNIQ בעוד שיש מוצרים לא פחות טובים שנותנים תמורה מעולה, עוד מעט אצלם סרטון של החומר בפעולה כשאשטוף את הרכב סתם בשביל ההשוואה.

מלבד זאת יש את ה GLACO של SOFT99, גם זול יותר וגם מעולה, עובד מ 40 קמש ומעלה יותר טוב מה PROKLEAR שקניתי.

http://www.ebay.com/itm/Soft99-Glaco-Roll-On-Windshield-Glass-Mirror-Coating-Agent-Water-Rain-Repellent-/381154152439?hash=item58be8ecff7&item=381154152439&var=&vxp=mtr

ויש את מה שקניתי ב 35 ש"ח מגיע עם ספריי נגד אדים, לא ממש עבד מי יודע מה אצלי אבל במחיר כזה אתה מקבל גם את ההגנה ממים והבקבוקון מספיק ליישום על כל הרכב, פעמיים (לפחות ב500)

http://www.ebay.com/itm/PROKLEAR-Nano-Anti-Glare-Rain-Windshield-Glas-s-Water-Repellent-Antifog-FREE-/151457751231?hash=item234395e0bf&vxp=mtr

Opel Adam S 2017

פורסם

אני אעשה אחד ברכב שלי וסיבוב שני על המגאן של ההורים או משהו.

פורסם

פורסם

אז על איזה ווקס דיברת?

• תוכן חדש...