Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לקיה פיקנטו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי קיה פיקנטו אוטומטית מנוע 1250... והתחלתי לברר מחירי ביטוחים.

המחירים שאני נתקל בהם לא הגיוניים בעליל..

אפילו WOBI מציג לי מחיר: (חובה:1,593, מקיף:7,222) סה"כ: 8,815 ₪

מה זה המחירים האלה?!

פורסם

אם הביטוח הוא לנהג חדש, אז המחירים הגיוניים. נסה גם אצל חברות הביטוח הישירות. אם יש לך סוכן, אולי הוא יוכל להשיג מחיר סביר יותר.

פורסם
אם הביטוח הוא לנהג חדש, אז המחירים הגיוניים. נסה גם אצל חברות הביטוח הישירות. אם יש לך סוכן, אולי הוא יוכל להשיג מחיר סביר יותר.

אני לא נהג חדש...

יש לי רישיון מעל 9 שנים.

אומנם אני מעוניין לעשות ביטוח שמאפשר לכל נהג מעל גיל 27 ועם רישיון מעל 7 שנים יוכל לנהוג.. אבל קשה לי להאמין שזה מייקר את הביטוח בצורה כזאת.

לשלם כמעט 9K על רכב מיני זה לא הגיוני בעליל!

פורסם
אם לא היה לך עבר ביטוחי, אז זה הגיוני לצערי לגמרי.

כשלי הייתה מיצובישי לנסר,בזמנו המחירון שלה היה 25 אלף, קיבלתי הצעת מחיר הכי זולה של 7K על חובה+מקיף

אז מה הפתרון? לרשום את הרכב על שם ההורים?

פורסם
אם יש להם עבר ביטוחי של 3 שנים ללא תביעות אז כן עדיף.

אבל אז עדיין אני לא אצבור ותק ושוב זה יחזור בפעם הבאה?

אני לא מבין את הגישה המטומטמת הזאת.

כאילו משתלם לי יותר ללכת לקנות גרוטאה ב 3K להשאיר אותה בחניה.. לעשות לה ביטוח חובה בלבד.. בעוד 3 שנים למכור אותה למגרש גרוטאות ואז הנה יש לי פתאום וותק ביטוחי.

פורסם
אם נסעת על הרכב של ההורים עד עכשיו אתה יכול להצהיר על כך ולהשתמש בעבר הביטוחי שלהם.

+1 זה מה שאני עשיתי.

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

• תוכן חדש...