Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על Nissan Micra Eco Visia 1.2 Manual

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עולה 60K חדש מהנילון. אפשר לשמוע חוות דעת על הרכב עצמו?

אגב, למה הגרסה האוטומתית עולה איזה 20K יותר?

אני צריך את הרכב לעבודה, כנראה מתחיל גם ללמוד בקרוב. רווק אחרי צבא עם 2 הורים שכנראה יסעו איתי הרבה.

הרכב הזה מתאים לי בכלל? מתכנון להשאר איתו כמה שנים טובות, אמינות טובה? איכות נסיעה? לרכב יש כוח יחסית לגודל שלו?

פורסם

ככה עולות שאר המתחרות עם המנוע הבכיר כמו ספייס סטאר,פיקנטו 1.25 ויונדאי בערך.

המיקרה לעומת שאר רכבי המיני מציעה תא מטען גדול יותר ומנוע חזק יותר,היא חיסכונית ואמינה,החיסרונות אצלה זה מושב שלי אישית היה לא נוח וגם האחורי,אבל בתקציב שלך אם לך המושבים יהיו נוחים היא עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הרכב עולה 60K חדש מהנילון. אפשר לשמוע חוות דעת על הרכב עצמו?

רכב חביב למדי. מאובזר מאוד ביחס למחירו, נוסע לא רע, מזגן מעולה. איכות חומרים לא להיט, אם אתה מעדת חובבי ליטוף הדש-בורד. אמינות טובה, אם כי במודלים מסוימים היו בעיות בגיר הידני שדרשו החלפה של גיר במסגרת ריקול.

אגב, למה הגרסה האוטומתית עולה איזה 20K יותר?

הגרסה האוטומטית עולה 12 אלף ש"ח יותר:

http://motori.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F_%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94/68

פשוט בניסאן החליטו לתמחר את הרכב הזה במחיר גבוה בצורה מלאכותית בשביל ציי הרכב, ולא בשביל לקוחות פרטיים כמוך. ציי הרכב לא קונים את הגרסה הידנית, ולכן היא יכולה להיות מתומחרת במחירה הטבעי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זאת הברירת מחדל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רשמת שבחלק מהמודלים היו בעיות בגיר. זה משהו שעדיין קיים?

אגב, אני בונה על זה:

http://www.carcost.co.il/deals/deal/122

גרסת האקו ויזיה הזו, מה מיוחד בה? אם היא לא הגרסה הברירת מחדל.

כדאי לך לנסות לקנות אותה ישירות מהיבואן, לפני חודש וחצי הציעו אותה ב 62000 וזה אחרי שהמבצע שהיה לפני נגמר כבר.

פורסם

ידני זה משהו שתמיד זול יותר מאוטומטי. גם צריכת הדלק לרוב טובה יותר (יותר מורגש במכוניות פחות חדשות..). לטעמי הנוחיות בפקקים (במיוחד באיזור גוש דן, אבל בכל עיר גדולה יחסית..) מחייבת אוטומטי. לנסיעות ארוכות זה מדהים ידני. אבל בפקקים? בשביל מה..

אם אתה בעניין של הקטגוריה סופר מיני, הייתי ממליץ לבדוק את הפיקנטו. לטעמי יותר טובה מהמיקרה. (מבחינת נוחיות ואמינות).

פורסם

אם הוא בעניין של סופר מיני אז ההמלצה שלך שגויה מלכתחילה, שכן המיקרה היא משהו בין מיני לסופר מיני והפיקנטו היא מיני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם מבחינת אמינות לא הייתי אומר שיש יתרון לפיקנטו על פני המיקרה.

פורסם
ככה עולות שאר המתחרות עם המנוע הבכיר כמו ספייס סטאר,פיקנטו 1.25 ויונדאי בערך.

המיקרה לעומת שאר רכבי המיני מציעה תא מטען גדול יותר ומנוע חזק יותר,היא חיסכונית ואמינה,החיסרונות אצלה זה מושב שלי אישית היה לא נוח וגם האחורי,אבל בתקציב שלך אם לך המושבים יהיו נוחים היא עדיפה.

העניין עם המיקרה לדעתי שחווית הנהיגה בה מרגישה לוקה בחסר.. אפילו בהשוואה למכוניות קטנטנות אחרות. אני מסכים שהיא יותר פונקציונאלית משאר רכבי המיני בגלל שיש תט מטען גדול + הצריכת דלק די טובה.

פורסם

אם אתה מחפש חווית נהיגה, וגם רכב נוח יותר, אולי תעשה מאמץ לפג'ו 208 ידנית, היו מבצעים בסביבות ה70 אלף ש"ח, זה רכב נוח ונעים יותר מהמיקרה, תאוצה טובה יותר, צריכת דלק עדיין טובה, מרווח יותר, בטיחותי יותר, מודרני יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...