Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה.

יש לי טויוטה יאריס 2012.

1. כמה לחץ אוויר צריך למלא בגלגלים?

2. אני צריך למלא נוזל קירור (באמצע הדרך בין E לF :) ). היכן ניתן לרכוש את הנוזל קירור המתאים? (כתוב שצריך להשתמש בנוזל טויוטה super freeze משהו כזה)

תודה.

פורסם

1. זה רשום על מדבקה בדופן דלת הנהג / הנוסע / תא הכפפות / מיכל הדלק / ספר הרכב.

2. לא חייב למלא נוזל קירור, הכל תקין. נוזל הקירור המקורי הוא מסוג Super Long Life Coolant והוא בצבע ורוד. ניתן להשיג אותו במוסכים המורשים של טויוטה תמורת סכום פעוט של 240 שקלים פלוס מינוס. כאמור הכל תקין ולא הייתי רוכש מיכל יקר כזה כדי למלא עד ה MAX.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את נוזל הקירור ברכבך מחליפים פעם ב 5 או 10 שנים, אני לא זוכר מה בדיוק אומרת הנחיית היצרן. כל זמן שהמפלס נשאר בין ה MIN ל MAX זה תקין ולא הייתי נוגע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...