Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב חדש, גיר אוטומטי, לבחורה רווקה שנוסעת נסיעות עירוניות.

1. איזה מהדגמים הנ"ל עדיף לדעתכם?

2. האם כדאי להוסיף עוד 10K למנוע של 1250 סמ"ק? (בפיקנטו או בI10)

3. האם כדאי להוסיף עוד 10K למיצובישי ספייס סטאר?

פורסם

לעיר הייתי לוקח את היונדאי או הםיקנטו, תלוי מה תאהבי יותר.

כמו כן לעיר מנועי ה 1.0 יהיו בסדר לכן לא הייתי מוסיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי 1.0 או 1.25, זה תלוי בגאוגרפיה. בחיפה או ירושלים לא הייתי לוקח 1.0, בגוש דן אין שום בעיה עם ה-1.0.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לגבי 1.0 או 1.25, זה תלוי בגאוגרפיה. בחיפה או ירושלים לא הייתי לוקח 1.0, בגוש דן אין שום בעיה עם ה-1.0.

היא גרה בתל אביב, ופעם בחצי שנה נוסעת לטיול בצפון. זה עדיין נקרא נהגת של נסיעות עירוניות, לא?

פורסם

בהחלט. בתמהיל הנסיעות הזה אין לה הצדקה להוסיף עשירייה בשביל ה-1.25 לדעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם לא יפריע לה גיר רובטי הייתי ממליץ על ה-108. במידה ולא, ה-i10 לדעתי עדיפה.

כן אני גם קראתי שצריך להתרגל לגיר הרובוטי. טוב זה השלב שהיא תצטרך לעשות נסיעות מבחן ולראות למה היא מתחברת.

תודה על העזרה.

פורסם
לעיר הייתי לוקח את היונדאי או הםיקנטו, תלוי מה תאהבי יותר.

כמו כן לעיר מנועי ה 1.0 יהיו בסדר לכן לא הייתי מוסיף.

מחזק את yulianx

1. לדעתי פיקנטו זה הרכב מיני המוצלח ביותר (למרות שאני לא חובב גדול של רכבי מיני)

2. בשביל מה? אתה נוסע בעיר, תשמור את הכסף לדברים חשובים יותר

3. תקח את ההמלצה מ2+3 ותשים את הכסף בתוכנית חסכון כשלהי, זה יהיה ניצול טוב יותר של הכסף הזה.

4. דעתי זאת דעתי ואתה אולי תאהב את אחד מהדגמים יותר, אז למה שלא תקח אותם לנסיעת מבחן ותראה מה טוב בשבילך?

בהצלחה :)

פורסם
מחזק את yulianx

1. לדעתי פיקנטו זה הרכב מיני המוצלח ביותר (למרות שאני לא חובב גדול של רכבי מיני)

2. בשביל מה? אתה נוסע בעיר, תשמור את הכסף לדברים חשובים יותר

3. תקח את ההמלצה מ2+3 ותשים את הכסף בתוכנית חסכון כשלהי, זה יהיה ניצול טוב יותר של הכסף הזה.

4. דעתי זאת דעתי ואתה אולי תאהב את אחד מהדגמים יותר, אז למה שלא תקח אותם לנסיעת מבחן ותראה מה טוב בשבילך?

בהצלחה :)

המון תודה על העזרה!

פורסם
אם לא יפריע לה גיר רובטי הייתי ממליץ על ה-108. במידה ולא, ה-i10 לדעתי עדיפה.

מצטרף להמלצה. שווה לבצע נסיעת מבחן ולבדוק אם תפקוד התיבה בכלל מפריע לה.

פורסם

גם לדעתי 108 עדיפה. כמעט באותו המחיר מקבלים רכב עם מנוע עדיף מבחינת כוח וחיסכון בדלק. 108 גם נוחה יותר ולטעמי נראית טוב יותר מבפנים.

• תוכן חדש...