Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשר לאוכלי טרפות נוכרים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אהלן מסיאול, דרום קוריאה.

עכשיו קצת אחרי חצות, הגענו לכאן בצהריים.

עוד קצת פירגון ליבואן טלקאר ששלח אותנו לכאן במחלקת תיירים פלוס. פינוק נחמד מאוד וכיף לדעת שמישהו חושב על הנוחות שלך.

עם הנחיתה בסיאול התקבלנו על ידי צוות מטעם קיאה שלא הרשו לנו לסחוב את התיקים או אפילו לעמוד לידים. שבו. תשתו משהו. תנוחו. אתם האורחים שלנו. את הדרך למלון עשינו בקרניבל החדש. רכב נעים מאוד. במלון קיבלנו מתנות והפתעות יחד עם בחירת תפריט אישי לכל ארוחה החל ממחר בבוקר ועד לשישי בצהריים. מרשים מאוד. מלון מפנק ברמות, ובכל מקום רואים את טביעת האצבע של קיאה. כל מיני עוגיות מסורתיות באריזה יפהפיה עם ברכה מנשיא קיאה ועוד ועוד. מחר בערב יש ארוחת גאלה עם חליפות ועניבות.

הודיעו לי שבחברה ביקשו שאצטרף מחר לשולחן של בכירי קיאה. באמת? אני? סחבק בארוחה עם קוריאנים רציניים?בינתיים אוסף נושאים לשיחה. מתי יהיה גיר אוטומטי מוצלח בריו, מתי תהיה מערכת מולטימדיה איכותית ומקורית ועוד ועוד.

שורה תחתונה - מאוד מאוד מרשים, ועוד לא ממש התחיל.

לילה טוב.

תמונות אתם שואלים? כשאצליח להתגבר על פערי הטכנולוגיה שלי...

זה בגלל החשיבות שהם מייחסים לשוק הגדול בישראל לעומת גרמניה, וכמובן לאישיות הכובשת שלך.

קח שאלה

אני רוצה לייבא מהם במקביל לטלקאר. מה עלי לעשות?

בהמשך לשרשור כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?578158-המיאטה-החדשה-נחתה-בישראל-אבל-90-אחוז-מהשרשור-עוסק-בדיני-הגבלים-תמחור-ודו-quot-חות-מאזן

תעשה חיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה תהנה. שבוע שעבר הייתי בסיאול ונהינתי מגל רגע. עכשיו אני בסים ונהנה פחות. בקוריאה, קיה מאוד נפוצים, לפעמים נדמה שיותר מיונדאי.

פורסם

מוקדם בבוקר בסיאול. אתם ישנים.

אתמול היה יום מעניין מאוד. הביקור במטה יונדאי (הם מבטאים הונדאי) וקיאה היה מעניין. קיבלנו שלוש הרצאות עם מצגות. חלק מהדברין מעניינים מאוד וביקשתי מהמארחים שלנו לקבל העתק מהמצגות. צילמתי כמה צילומים מהשקפים והנתונים שהראו ואני אעלה אותם לכאן ברגע שיתאפשר.

בערב היתה חוויה מסוג אחר. ערב הגאלה הרשמי. חליפות, עניבות והכל. כולל זר ורדים בדש החליפה.

הקוריאנים לא משאירים מקום ליד המקרה, והושיבו אותי בארוחת הערב בצמוד לבכיר בחברה. סגן הנשיא שאחראי להמון דברים מספיק היה לראות את החיל והרעדה שאחזה בקוריאנים כשהם באו איתו במגע כדי להבין את החשיבות של האיש. ראשית הוא חביב להפליא. שוחחנו על הבנים התאומים שלו, על השמות של הילדים והמשמעויות ועל שמות הילדים שלי ועל המשמעויות כולל שמי הפרטי ושם המשפחה. ודיברנו על מכוניות בכלל וקיאה בפרט. הביע המון התעניינות למה בחרתי ברכב כזה ולא אחר. איך היה השירות שקיבלתי בארץ ולמה אני שולח קונים חדשים דווקא לאולם תצוגה ספציפי.

בשולחן איתנו ישבו שני חבר'ה מאוסטרליה, בחור מדרום אפריקה ושני צ'יליאנים שלא ממש יודעים לדבר אנגלית.

תשמעו, בלי טיפת ציניות, במילה אחת -חוויה. הבחור ידע לצטט מכירות בישראל ממאי ועד אוגוסט, מכירות באוגוסט ואגרגציה מינואר.

מרשים. על השיחה איתו כנראה שארחיב הרבה בהמשך.

שאו ברכה ולילה טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עוד דבר קטן מהשיחה אתמול בערב עם מר טי היון הו -

חידה ליושבים בציון - מי הגורם המוסמך היחיד בהנהלת קיאה שיכול לאשר כניסה לייצור המוני לדגם חדש?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
............... ודיברנו על מכוניות בכלל וקיאה בפרט.......שאו ברכה ולילה טוב.

שלום דיסקו. נראה שאתה עובר חוויה כיפית במיוחד.

האם יש סיבה ששינת את התעתיק של שם היצרן מאז הביקור. בעבר הייתה רושם קיה. היום קיאה. האם אלו הנחיות שקיבלת לכתיבת הסיקור?

פורסם

לעניין השם.

כאן מבטאים קיאה. זה השם.

הארץ בגלל הקונוטציות בשפה העברית מבקשים להישאר עם קיה.

לא קיבלתי שום הנחיה, הוראה, בקשה או איום מרומז 'לשלוח אותי לצפון' אם לכתוב משהו כזה או אחר.

ועוד דבר - אני כותב על החוויה מתוך התחביב, לא נשלחתי לסקר שום דבר. נשלחתי לחוות את קיאה כלקוח מרוצה.

לשעבר:

• תוכן חדש...