Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאבק ברוכבי האופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה קם דף בפייסבוק בשם "אופניים לשוליים" אשר מביא למודעות הציבורית את התופעה המסוכנת והחצופה של רוכבי האופניים בארץ אשר מחליטים לרכב דווקא בנתיבי תחבורה תוך כדי הפרעה לתנועה, סיכון עצמי של הרוכב וסיכון של נהג רכב תוך כדי גרימה לביצוע עבירות תנועה של הנהג.

אני מבקש מכל מי שמכיר את התופעה להצטרף למאבק על מנת שנוכל למגר את התופעה ולהביאה לידיעת הציבור.

אנחנו כחובבי מוטוריקה מכבדים את רוכבי האופניים שעוסקים בספורט שלהם אך לא ייתכן כי הם ייסכנו את עצמם ובכך גם אותנו שכן האסון הבא לא יאחר לבוא וכמובן שנהג הרכב הוא זה שיצא אשם.

אז חפשו בפייסבוק "אופניים לשוליים" או הצטרפו בקישור הבא ועזרו במאבק הצודק שלנו!

https://www.facebook.com/pages/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D/1020952021273041?ref=aymt_homepage_panel

S2k4life

"S2000, Its not a car Its a life style"

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ע"פ חוק, רוכב אופניים דינו כדין כל משתמש בדרך וחובתו לרכב בנתיב נסיעה צמוד לימין.

הנסיעה על השול דינה עברה גם לאופניים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא כשזה בדרך בינעירונית, ולא כשיה שביל אופניים ייעודי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ע"פ חוק, רוכב אופניים דינו כדין כל משתמש בדרך וחובתו לרכב בנתיב נסיעה צמוד לימין.

הנסיעה על השול דינה עברה גם לאופניים.

+100.

פורסם (נערך)
שלום רב,

לאחרונה קם דף בפייסבוק בשם "אופניים לשוליים" אשר מביא למודעות הציבורית את התופעה המסוכנת והחצופה של רוכבי האופניים בארץ אשר מחליטים לרכב דווקא בנתיבי תחבורה תוך כדי הפרעה לתנועה, סיכון עצמי של הרוכב וסיכון של נהג רכב תוך כדי גרימה לביצוע עבירות תנועה של הנהג.

אני מבקש מכל מי שמכיר את התופעה להצטרף למאבק על מנת שנוכל למגר את התופעה ולהביאה לידיעת הציבור.

אנחנו כחובבי מוטוריקה מכבדים את רוכבי האופניים שעוסקים בספורט שלהם אך לא ייתכן כי הם ייסכנו את עצמם ובכך גם אותנו שכן האסון הבא לא יאחר לבוא וכמובן שנהג הרכב הוא זה שיצא אשם.

אז חפשו בפייסבוק "אופניים לשוליים" או הצטרפו בקישור הבא ועזרו במאבק הצודק שלנו!

https://www.facebook.com/pages/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D/1020952021273041?ref=aymt_homepage_panel

חה, חה, חה

"מכבדים את התחביב שלהם", כל עוד הוא מבוצע בשום מקום. מזכיר לי את האליטיסטית שאוהבת מזרחים כל עוד הם בבית שלהם...

כשרוכב אופניים רוכב על המדרכה, הוא מסכן את הולכי הרגל.

כשרוכב אופניים רוכב על הכביש, הוא מסכן את הנהג.

כשרוכב אופניים רוכב על השביל הייעודי לאופניים - רגע מה, אין כזה בשום מקום כמעט בארץ? טוב לא משנה, אז נניח אנחנו בחלקים מסויימים בת"א איפה שכן יש - אז כשרוכב אופניים רוכב שם, הוא שוב מסכן את הולכי הרגל, כי זה ידוע לכל ששביל אופניים מסומן הוא בכלל להולכי רגל.

אוקיי ומה לגבי החוק היבש?

הא הוא מחייב רוכבי אופניים לרכב על הכביש..?

הממ, אבל אני לא רוכב אופניים... :( אז על הזין שלי הם והתחביב המטומטם שלהם!

בכל מקרה, את המאבק ה"צודק" שלכם, זה שנוגד את תפיסת העולם של כל אירופה בערך (שמקדשת את הכלי הזה, שהוא ידידותי לסביבה, בריא יותר למשתמש, בריא יותר לעולם), תשנו ל"יש לבנות שבילי אופניים בכל הארץ", או במקרה של אנשים עם אפס סובלנות לאחר - "יש להוציא את האופניים מחוץ לחוק".

***איני משתמש באופניים בתור כלי תחבורה, כנראה אני סתם מוכן לכבד אנשים עם העדפות תחבורה שונות משלי

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מדהים, באמת מדהים אותי תמיד לראות את הטמטום העיוורון והשנאה של כל קבוצה לשונה ממנה.

בתור אחד שעבר את כל הסוגים האפשריים רכב,אופנוע,קטנוע,אופניים,אופניים חשמליות. פשוט לא להאמין איך כל קבוצה אטומה לשונה ממנה. בפולגז קראו לרכבים פחיות, חצי מהאנשים כאן חושבים שלרכב על דו גלגלי זה התאבדות, רוכבי האופניים שונאים אבל פשוט שונאים כל מה שקשור לחשמליות ועכשיו "רוכבים לשוליים" - לא יודע אם זה יותר מצחיק או יותר עצוב. (להזכירכם גם נותנים להם דוחות על המדרכה וכו').

פורסם

-1

כמה חבל שכבר לא מתביישים לשנוא את השונה.

באמת תופעה מוזרה - ברגע שאני עובר מאופניים לג'יפ אז רוכבי האופניים מפריעים לי, וכשאני צועד בטבע אז אני מוכן להרוג נהגי ג'יפים שמעלים אבק, וברכיבה על אופניים מעצבנים אותי הולכי הרגל שמתעקשים ללכת בזיג-זג על המדרכה. אז עכשיו כבר מקימים לזה קבוצות בפייסבוק. פששש.

פורסם

השאלה אם אתה מתכוון לרוכבים הספורטיבים שלצידי הכבישים הבינעירוניים לפנות בוקר או לחשמליים שקופצים לכביש בכל רמזור הולכי רגל בתוך העיר? כי את שניהם צריך להעיף. אבל לרוכבים הספורטיבים צריך למצוא חלופות בדמות מסלולים מיוחדים שלא יסכנו את עצמם ואת התנועה. את החשמליים פשוט צריך להעיף לכל הרוחות

פורסם

אם החוק מתיר לאפניים לנוע על כבישים בין עירוניים במקביל למכוניות אז צריך לעשות דבר מאוד פשוט.

לשנות את החוק!!

לשים בכפיפה אחת, באותו תא שטח, כלי פגיע ואיטי כמו אפניים לצד קוביות ברזל שנעות בסדר גודל יותר מהר מהם זו טיפשות וחוסר אחריות, וזה עוד לפני שנכנסנו למי מנהל את קופסאות הברזל האלה.

ולרוכבי האפניים, גם אם החוק לצידם צריך להזכיר את המשפט המאוד נכון בכביש, אל תהיה צודק, תהיה חכם ובמקרה הזה רד מהכביש.

פורסם

נראה לי שאפשר להירגע. סהכ פותח השרשור העלה דבר נכון ורלוונטי והפכתם אותו לשונא אדם.

רוכבי האופניים הרבה פעמים מסכנים את עצמם ואת כלי הרכב שבהחלט נאלצים לבצע עברות תנועה בגללם. החל מעקיפת שיירה ארוכה של אופניים עם מכונית בסופה שבדרך כלל רוכבים בכבישים חד נתיביים צרים ללא שוליים ועם קו הפרדה רצוף, ועד רוכבי אופניים שמזגזגים ברחובות תל אביב.

זה נכון שהמדינה לא מקצה מספיק משאבים - אבל אם אין משאבים זה לא אומר שצריך לסכן אחרים ( כמו שלא כל חובב נהיגה מחליט להפוך כל כביש מפותל לנורבגרינג - ונוסע כמו משוגע ( לרוב ). אין פה שנאה לבני אדם או קבוצה בחברה - אלא טענה גורסת.

לדעתי יש להציב תמרורים האוסרים שיירות של אופניים בכבישים צרים ומסוכנים, כמו גם אכיפה בערים הגדולות. הם נמצאים על הכביש - ולכן צריכים לכבד את חוקי התנועה כמו כולם ולא להתנהג כמו האח הקטן והבכיין ש" לא נותנים לו".

פורסם

שאלה, חוץ מנס הרים ששם בעיית הרוכבים ידועה ומוכרת (וכן, וואו, ניקח סיבובים בפחות מ160 קמ"ש כשהם שם או שפשוט תבואו בזמנים אחרים משבת בבוקר), למישהו יש עוד בעיות קבועות עם רוכבי אופניים מעבר לפעם ב...?

פורסם

זה לא עניין של "שנאה לקבוצות השונות", אבל כשכל קבוצה כזו מתחילה לדרוש לעצמה זכויות יתרות, אלוהים יודע בשם מה, זה מעצבן.

אישית, אני הרבה יותר מכבד את הרוכבים שנשארים בכביש בעיר, ואין לי בעיה עם אלו שרוכבים מחוצה לה בכבישי נס הרים והסביבה. אבל טענות ברמה של "וותרו כמה שעות בשבוע על דוושת הגז בנ"ה", או "תעקפו בפס הפרדה רצוף", שהעלו חלק מהרוכבים בדף בפייסבוק אי אפשר לקבל. בטח לא כשנראה שחלק די גדול ממי שפוקד את האזורים האלו בשישי שבת עם אופניים, בעיקר מגיע לשם כדי להשלים פערים עם חברים, ואת זה הם בהחלט יכולים לעשות בבית קפה בלטרון, כפי שהציע אחד המגיבים האחרים שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דניאל, לא הפכנו אותו לשונא אדם, הצגנו בדיוק מה שהוא: חסר סובלנות כלפי מישהו אחר שפועל בדיוק לפי החוק.

לא נאה לך? תשנה את החוק כך שיהיה שונה ממרבית המדינות המתקדמות האחרות, או תפעל לקידום תשתיות.

אבל להיאבק ברוכבי אופניים, על כך שהם פועלים לפי החוק, ולפי המקובל בעולם - זה מגוחך, שלא נאמר עלוב.

זה שיש רוכבים שמוקים זה לא ממש מעניין, יש לא פחות (אם לא הרבה יותר) נהגים שמוקים, אבל אני לא רואה אתכם יוצאים ב"מאבק הצודק נגד נהגי הרכב"...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...