Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולום אני צריך יעוץ קטן לגבי קניה שעשיתי

ב 25/8/2015 לקחתי מאזדה 3 2008 ספיריט לבדיקה אצל "טכנו טסט רמת ישי" בדיקה לפני קניה שילמתי 500ש"ח

לאחר הבדיקה הבוחן אמר לי הרכב במצב מצוין יש דברים מינורים אבל ממליץ על הקניה . ומשמה התחיל סיוט שלי

באותו יום לאחר שישלמתי לבנאדם את הכסף והעברת בעלות, הרכב התחמם . יום למחרת לקחתי למוסך מורשה ונתנו לי הערכת נזק של סביביות 5550 שח:evil: זה עוד לפני שהתחילו לפרק . אפילו המכונאי במאזדה היה בהלם שהרים את הרכב הסתכל עלי ואמר לי אין מצב שרכב כזה עבר בדיקה ונמצא תקין כול הצנרת של הגה כוח קרועה כול האוטו מלוכלך בשמן הגה מלמטה ... קולר גיר דלף שמן לרדיאטור וסתם את הכול .....

לאחר שפניתי לטכנו טסט התבקשתי להביא את הרכב למוסך שלהם בחיפה ופה הבעיה

מבחינתם רוצים לתקן רק במוסך שלהם וזה לאחר השתתפות עצמית של 500$ + השתתפות חלקית בנזק שרק מחר אדע מה הנזק (הטופס אחריות שהם נותנים הוא פשוט בדיחה רשום בו דברים הזויים שבשורה תחתונה הם לא אחראים על כלום לאחר שהרכב עוזב את המוסך

בגין כל תיקון שיותקן במזגרת אחריותינו יחויב בעל הרכב בתשלום עבור החלק היחסי של התיקון בשיעור הבלאי שנקבע בעת הבדיקה והבלאי שהצטבר מהבדיקה ועד ליום ביצוע התיקון כמו כן ישא בעל הרכב בתשלום השתתפות עצמית עבור התיקון בסך 500$

השאלה מה לעשות לתקן אצלם ולספג את המכה? או לקחת למוסך מורשה לתקן ולתבוע אותם ?

כול העוגמת נפש של להביא רכב מהמרכז לצפון על גגר כי אין להם סניף במרכז, העצבים, התשלום על הבדיקה שלא שווה כלום ,תשלום הערכת נזק למוסך מורשה ,תשלום לגרר שעלה אלפיה :evil:

אם יש למישהוא נסיון עם דברים כאלו אני אשמח לעצות מה אפשר לעשות

פורסם

שאלה אחרת:

האם אתה בחרת לבד את מכון הבדיקה או שמישהו המליץ לך?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
לתקן על חשבונך ולהגיש תביעה מסודרת דרך עו"ד.

+1 לקומפי. עם נוכלים מנסים לצמצם נזקים ולא להכנס יותר עמוק לבוץ.

תבקש שמאות לרכב לפני

פורסם

לאחר שפניתי לטכנו טסט התבקשתי להביא את הרכב למוסך שלהם בחיפה ופה הבעיה

מבחינתם רוצים לתקן רק במוסך שלהם וזה לאחר השתתפות עצמית של 500$ + השתתפות חלקית בנזק שרק מחר אדע מה הנזק (הטופס אחריות שהם נותנים הוא פשוט בדיחה רשום בו דברים הזויים שבשורה תחתונה הם לא אחראים על כלום לאחר שהרכב עוזב את המוסך

צילמת, הקלטת או תיעדת בדרך כלשהי את האמור מעלה?

אני שואל כי ככל שאני מבין, מה שמצוטט מעלה מהווה סוג של הודאה, גם אם לא בפה מלא, כי לכל הפחות הם פישלו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

עדכון קטן לאחר שהרכב נבדק במוסך של טכנו טסט חיפה לא הכירו בנזק אך כן הציעו לתקן ללא אחריות על חשבוני ! בעל המוסך שעובד עם תכנו טסט אמר לי שלא שווה להפעיל אחריות אף אמר לי אנחנו בכלל לא בודקים רדיאטור כחלק מהבדיקה ! החליף קולר גיר וצינור הגה כוח בעלות של 2400 שח מכיון שהרכב היה אצלו בחיפה ולא רציתי לשלם עוד 1500שח על גרר שוב פעם הסכמתי שיתקן..

האתמול אספתי את הרכב ממוסך מורשה מאזדה לאחר שכונס אליהם כי המנוע התחמם (מזל ששמתי לב וישר כביתי את המנוע )

להלן רשימת תקלות שהתגלו לאחר שהבוחן של טכנו טסט בבדיקה אמר לי רכב תקין אל תפספף הזדמנות כזות

החלפת צינור הגה כוח (כול הרכב מלמטה התלכלך בשמן)

החלפת קולר גיר

החלפת מיכל עיבוי

החלפת טרמוסטט

שטיפה של מערכת קירור

ס"כ בנתיים נזק סביבי 6אלף

מבחנתי אין מה לעשות חוץ מלתבוע אותם . אעדכן

לגבי הקלטות הכול מוקלט מתועד כולל זה שהם לא פתחו מכסה מיכל עיבוי

לגבי השאלות המוסך בדיקה היה סוג של ברירת מחדל כי הוא היחיד שבאזור וזה חבר ידועה

פורסם

תמשיך לעדכן, ממש מוזר שהמליצו על רכב עם ליקויים כגון אלו

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...