Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בית פרטי לפני כמעט שלוש שנים. הבית ישן, ושיפצתי אותו בלא מעט כסף. עברו חורפים וכנראה שיש "מים כלואים" במבנה (האם יש קשר לכך שיש חול מתחת למרצפות?) ובכל מקרה, כמעט בכל חדר בגובה 30 ס"מ מהרצפה יש קילוף והתפוררות יומיןמית של הצבע ברמה של כמה שכבות, והקיר שנחשף מרגיש מעט רטוב.

יש לציין שמצב גג הרעפים המקורי (הוא בן 28) לא משהו, מחייב החלפה ויש טיפטופים לתוך הבית.

שורה תחתונה: לא רוצה חאפרים - זקוק לאיש מקצוע מהשורה הראשונה, ראשית שיאתר באופן מקצועי את הבעייה וכמובן שיפתור אותה לפני שמתחילים שוב הגשמים (נראה לי שהגשמים הם מקור הבעיה).

נ.ב.

אני מאזור פרדס חנה אך איש המקצוע יכול להגיע מכל מקום...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

המבנה הוא חד קומתי?

בד"כ הריצוף מונח על חול, אם אתה אומר שבכל חדר 30 ס"מ של קיר מתפוררים (הטיח) זה אומר שהחול רווי במים והם עושים זרימה קפילרית במעלה הקיר.

אתה יודע בדיוק איפה עוברים אצלך הצינורות בקירות/רצפה?

בשלב ראשון תבדוק שאין נזילה בצנרת, יודע איך בודקים?

פורסם (נערך)

איזור בארץ?

באיזור חיפה אני מכיר שרברב אחד שיודע לאתר נזילות במקומות הפחות צפויים.

נוגי - עם כל הכבוד, החול צריך לקבל את הרטיבות מאיזה מקור, ואיתור נזילות הוא מומחיות לא פשוטה.

בדירה הקודמת שלי היתה נזילה מצינור ביוב בקיר - גובה כ-1.5 מ' מעל הרצפה - אבל האיתור היה מורכב ולקח כ-3 חודשים, לאחר התיקון בוצעה בדיקת רטיבות בחול (על ידי מכון התקנים) ובכל הנקודות - גם בקצוות המרוחקים של הדירה - הרטיבות היתה פי כמה מהתקן. היה צורך להרים את כל הריצוף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מכשיר שיודע לאתר מקור של נזילה. משהו עם כיוון המים. נראה כמו נטגן רק לקירות.

אני אנסה להיזכר איך קוראים לו, ואז תוכל לחפש אינסטלטורים עם המכשיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי. חייב לשלול נזילה פעילה, ואם קיימת - לאתר אותה

יותר מזה - אם הוא נאלץ להרים את הרצפה מן הראוי שיחדש את כל הצנרת. חתיכת פרוייקט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצל ההורים של אשתי הייתה פעם בעייה דומה, אחרי שהפכו חצי מהריצוף הגיעו לצינור שהפועלים דפקו עליו 2 מסמרים ב X. חבלה מכוונת ... מאיזה מגזר היו הפועלים ?

לא משנה, עלה 10K שקל ובסוף הכל תוקן.

פורסם

במקרה שלי היה מדובר בלמעלה מ-100K. בסוף הדירה נמכרה במחיר מוזל והקונים שיפצו לפי טעמם.

פורסם
יש מכשיר שיודע לאתר מקור של נזילה. משהו עם כיוון המים. נראה כמו נטגן רק לקירות.

אני אנסה להיזכר איך קוראים לו, ואז תוכל לחפש אינסטלטורים עם המכשיר.

אני יודע שמשתמשים במצלמה טרמית בשביל זה.

פורסם

הנה גילינו את שם המכשיר.

הגיוני מאוד שזו תהיה מצלמה תרמית.

עכשיו אפשר להביא בעל מקצוע שמשתמש באחת :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

שני דוגמאות לשימוש במצלמה תרמית, נבחרו באקראי, אין לראות בזה המלצה לבעל מקצוע כזה או אחר.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

צור קשר עם אבי ג'נח: 052-8461313. הוא מפקח בנייה, כותב מפרטים, חוו"ד וליקויי בנייה. מקצוען ברמות על. אם החלטת ליצור איתו קשר, שלח לי ה"פ.

פורסם

בארון - מהיכן בארץ אתה?

ד"א - יש לשרברבים עוד כמה כלים מעניינים, למשל מלצמות על סיבים אופטיים. קולונוסקופיה לביוב באומק 10-20 מ' (לא יודע מה האורך המכסימלי).

• תוכן חדש...