Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שום בעיה עם הסיטרוס.

הוא אמור "להתפרק" ל2 חומרים בשהייה ממושכת (ולכן צריך לנער אותו לפני השימוש)

בנוגע לבקבוק התקול, אולי מדובר בBATCH בקבוקים בעייתי. התכשיר עצמו נהדר בעיני.

M-TECH E46

פורסם

אלי, חשבתי כמוך עד שבקבוק פלסטיק אחר אליו הועבר השמפו אחרי שהמכל המקורי התחיל לדלוף - גם הוא נזל.

לדעתי הבעיה היא בחומר ולא באריזה.

פורסם

זה שמפו שעשוי על בסיס חומצת הדרים בריכוז מאוד חזק - גם אצלי הוא אכל את הבקבוק בו הוא ישב ואכן הוא מתפרק לשני מרכיבים - חומר אחד נראה כמו שמן והשני כנראה רכיב שמפו. הועבר לבקבוק זכוכית ומאז אין בעיות.

בכל מקרה בקבוק של ALL CLEAN של CG לבינתיים מחזיק מעמד יפה - כנראה שהחומר פחות מרוכז שם.

אני משתמש בסיטרוס גם כLUBE לפלסטלינה ברמת גימור FINE.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה לי בעבר גם שמפו סיטרוס, וגם אצלי היה את התופעה הזאת וגם העברתי למיכל פלסטיק אחר עד שזה התבקע וכול הנוזל נזל החוצה.

החלטתי שאני לא קונה את השמפו הזה יותר.

כיום אני משתמש בשמפו של אופטימום שהוא מעולה ויותר זול וגם אין לו תופעות כאלה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יש לי את הסיטרוס, בנוסף לכל שאר סוגי השמפואים שיש לי, משתמש בו לסירוגין תלוי בשימוש שאני מעוניין בו.

לדעתי שמפו מצויין, ברמה מאוד טובה.

אני מעל שנתיים ואף בקבוק לא נסדק או נזל, מוזר הנושא

פורסם

היום גיליתי שגם אצלי מתחילה נזילה של החומר ממרכז בסיס הבקבוק....

מצד שני השמפו עצמו מצוין אם כי ריח ההדרים קצת התפוגג

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אור, הייתי ממליץ לך להציץ על השמפו של וולף agent orange.

שמפו פשוט מעולה, מכל בחינה אפשרית, חסכוני ברמות ( כבר איזה שנה וחצי אצלי וממש, אבל ממש רחוק מלסיים אותו).

מחיר לא הכי זול, אבל אם בא לך להשקיע ולקבל אחלה של תמורה, זה זה.

יש באוטוסטור.

הוזמן לפי המלצתך :)

'אדווח מהשטח' אחרי שימוש או שניים.

באיזה דילול אתה משתמש?

(אגב - תיבת ההודעות שלך מלאה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...