Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיקות MRI הן לא בעיה שמתמודדים איתה כל יום וכל יום היא עושה שהחיים יהיו יותר גרועים.

פקקים הם משהו שהורס את הבריאות, את הסבלנות, את הנחת הנפשית והם גם עולים כסף ומבזבזים זמן.

זו בעיה יומיומית שברמה מסוימת מגדירה את החיים באזור תל אביב, והיא משהו שאנשים צריכים לקחת בחשבון כשעוברים לשם.

MRI זו ממש לא בעיה קיומית.

פורסם

נכון ש MRI לא עושים כל יום, אך כן זאת בעיה קיומית הרבה יותר גדולה מפקקים.

ו MRI שמבוצע בעיקוב אולי לא יהרוס חיים אך עלול להביע את קיצם הרבה יותר מהר בגלל משהו שיאובן בעיקוב.

פורסם (נערך)
סתם, שאלה: טיילת פעם במקומות אחרים בעולם המערבי? לונדון? ברלין? ניו יורק? קופנהגן?

אגב, אני מבין שבלהט הרגע, כשהתקף זעם אצילי על ה"קומוניסטים" האלו, שהורסים לך את החיים, תוקף אותך, הם מאוד מעצבנים אותך. בכל זאת, זה שאתה כרגע מסוגל לשבת מול המחשב ולהקליד, זה גם כי מישהו "הכריח" אותך ללמוד לקרוא ולכתוב, ולא, נגיד, שלח אותך לעבוד באתר בניה בגיל 5. אבל זה כמובן מאוד אוף טופיק.

כן. באירופה (גרמניה ואנגליה) ובארה״ב. מסכים שיש שם יתרונות מסויימים לתח״צ, אבל בשיקול הכללי הייתי בוחר ברכב. בארה״ב, אגב, תחבורה ציבורית היא... לא סימפטית במיוחד. גם באירופה יש שלל תלונות על תח״צ, אנחנו פחות מיוחדים ממה שנדמה לנו. המקום היחידי שבו היתרונות של תח״צ עולים על החסרונות (אך לאו דווקא מתעלים על רכב) הוא יפן. אבל זו יפן

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בשורה משמחת באתרי החדשות! המשטרה מאשרת לדו גלגלי לרכב בנת"צ, לטענתם מדובר בעבירה שלא תאכף כנגד דו גלגלי, בגדול העלמת עין, בשורה משמחת לרוכבי הדו גלגלי! פראייר מי שיושב בפקק!

למען הסר הספק מדובר אך ורק בגוש דן!!! בשל העבודות של הרכבת כמובן.

פורסם

סבבה לרוכבי הדו"ג, ובלי קשר להחלטה עצמה שהיא נכונה בעייני, זהו אקט אנטי דמוקרטי בו הרשות המבצעת מחליטה על דעת עצמה שחוק מספר החוקים איננו לטעמה ולכן היא מבטלת אותו הלכה למעשה.

:turn-l:
פורסם

כשהרשות המחוקקת שווה לתחת, הרשות המבצעת לוקחת את העניינים לידיים.

ככה בעקרון מתחילות הפיכות צבאיות :lol:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
כן. באירופה (גרמניה ואנגליה) ובארה״ב. מסכים שיש שם יתרונות מסויימים לתח״צ, אבל בשיקול הכללי הייתי בוחר ברכב. בארה״ב, אגב, תחבורה ציבורית היא... לא סימפטית במיוחד. גם באירופה יש שלל תלונות על תח״צ, אנחנו פחות מיוחדים ממה שנדמה לנו. המקום היחידי שבו היתרונות של תח״צ עולים על החסרונות (אך לאו דווקא מתעלים על רכב) הוא יפן. אבל זו יפן

בגלל זה אמריקאים גרים בפרברי שינה שכוחי אל ומבזבזים ארבע שעות ביום בכבישים כדי להגיע לעבודה. ישראל צריכה לבחור אם להפוך לארה"ב או לאירופה. ועם כל העבוד לנוחות האישית שלך רוב האנשים רוצים להגיע לעבודה במהירות ובזול. בשביל זה צריך תחבורה ציבורית יעילה מאוד שתקבל עדיפות מוחלטת על כלי רכב.

בשורה משמחת באתרי החדשות! המשטרה מאשרת לדו גלגלי לרכב בנת"צ, לטענתם מדובר בעבירה שלא תאכף כנגד דו גלגלי, בגדול העלמת עין, בשורה משמחת לרוכבי הדו גלגלי! פראייר מי שיושב בפקק!

למען הסר הספק מדובר אך ורק בגוש דן!!! בשל העבודות של הרכבת כמובן.

בשעה טובה. אני מאמין שנראה זינוק אדיר ברכישת דו"ג בשנים הקרובות. אולי הישראלי המצוי יבין שלא חייבים להחזיק פח במשקל 1.4 טון בשביל להגיע לעבודה בגוש דן.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

קייסר, הכל עניין של איפה אתה גר ולאן אתה צריך להגיע כל בוקר. אני מניח שאת גוש דן אפשר וצריך להשוות למטרופוליסים מן העולם, וללמוד דווקא מהדוגמאות הטובות, גם אםיש שם בעיות. ברור שגם בעיר כמו לונדון, רכבת תחתית לא מגיעה לכל פינה של רחוב וגם שם יש שביתות ובעיות שונות. אבל היא כן קיימת, וכן יש רשת נרחבת של קווי אוטובוסים ורכבות פרבריות וגם בינלאומיות. ולכן נראה שיש סיבה לכך שאנשים רבים ככ בוחרים גם להשתמש בה

ברור שגם זכותך להעדיף רכב תמיד, עד כמה שזה לא פרקטי. אישית אני כן מאמין שבמצב אידיאלי לא הייתה אמורה להיות סיבה לרוב תושביגוש דן להזיזאת הרכב שלם. אבל כמובן שאנחו לא שם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
סבבה לרוכבי הדו"ג, ובלי קשר להחלטה עצמה שהיא נכונה בעייני, זהו אקט אנטי דמוקרטי בו הרשות המבצעת מחליטה על דעת עצמה שחוק מספר החוקים איננו לטעמה ולכן היא מבטלת אותו הלכה למעשה.

כשהשוטרים יפסיקו לאנוס, הממשלה תפסיק לגנוב, ולא יהיו פה מושחתים, אז בוא נדבר על הבורג הקטן שנקרא אכיפה בנת"צ.

כרוכב, היום בבוקר הקדמתי לעבודה בגלל החוסר אכיפה בנת"צ, לאורך כל הדרך מראשל"צ עד וולפסון יכלתי לרכב במהירות המותרת בחוק, בלי לזחול בקמ"ש ורבע, בלי לזגזג בין השוליים לרכבים, בלי להתאמץ בכל "זברה" להיכנס לנתיב, לא רק שזה ישפר את הרכישות של הדו גלגלי, זה גם יחזק את הביטחון של הרוכבים הקיימים, פשוט מעשה מבורך!

ושוב אומר וחזור, מי שנשאר ברכב פראייר!

הכותב מחזיק ברכב ודו גלגלי, כאשר הדו גלגלי הוא הכלי רכב העיקרי.

• תוכן חדש...