Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את ארבעת הצמיגים בפג'ו 2006 1.4 משנת 2003

איזה צמיגים מומלצים (בטיחות מעל לכל) ? וכמה פחות או יותר אמורים לעלות 4 צמיגים ? וכמובן, איפה כדאי להחליף אותם קרוב לכביש 40 במקטע שבין צומת בילו לכביש 1 ?

תודה רבה!

פורסם

שלום,

יש לך כמה אופציות במחירים מעולים:

Dunlop StreetResponse בעלות ממוצעת של 250 ש"ח לצמיג.

Falken Ziex ZE914 בעלות ממוצעת של 250 ש"ח לצמיג.

GoodYear EfficientGrip Compact בעלות ממוצעת של 280 ש"ח לצמיג.

ויש עוד הרבה דגמים של צמיגים איכותיים עוד יותר וכמובן יקרים יותר אבל נראה

לי שלמידה הזו כל אחד מהשלושה שציינתי יעשה עבודה מעולה.

פורסם

אין בעיה עקרונית ברכישה דרך אוטודיפו, כל עוד הצמיגים טריים והמחיר שווה את זה.

במקרה זה דגמי האנרג'י מופיעים באתר יד 2 קצת יותר בזול (לפחות עם קוד מהירות T או אם אתה גר באילת).

למישלין אגב יש דגם מעודכן, אנרג'י פלוס.

פורסם (נערך)

רכשתי 4 צמיגים מסוג אנרג'י פלוס ויש לי שאלה לגביהם:

האם יש לצמיג כיווניות ? לא מצאתי עליו חץ שמראה את כיוון הסיבוב כפי שציפיתי למצוא

האם יש הבדל בין צמיג ימני לשמאלי ? על פניו הצמיג נראה בתמונה לא סימטרי

http://www.michelin.co.uk/tyres/michelin-energy-saver-plus#tab-tyres-benefits

עריכה אחרונה על ידי מרטין מקפליי
פורסם

ארבעת הצמיגים שלי מורכבים באותה כיווניות (מבחינת צד ימין של הצמיג וצד שמאל של הצמיג).

ממה שאתה אומר אני מבין ששניים מתוכם מורכבים הפוך (מבחינת צד פנימי וצד חיצוני) אך איני יודע איזה זוג מורכב נכון ואיזה מורכב הפוך. לא הצלחתי למצוא את סימון ה outside בצמיגים, אשמח לעזרתכם - להלן תמונות הצמיג (באדיבות גוגל)

https://www.google.co.il/search?q=michelin+energy+plus&es_sm=93&biw=956&bih=992&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI4OCvmcOlxwIVjOsaCh3figJY

• תוכן חדש...