Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום נסעתי בפתח תקווה ובאמצע הכביש מבלי ששמתי לב,היה בור גדול והרכב קיבל מכה חזקה בטמבון (הוא פגע מתחת לטמבון היה רגש של ברזל) כמובן שכל הרכבים שאחרי גם קיבלו מכות חזקות.

עכשיו יש לי כמה שאלות, שאולי קשורות למכה שקיבלתי לא יודע אם זה קשור ,תגידו לי אתם..

-שהגעתי הביתה שמתי לב שאני מעביר את ההילוך מN לD יש מכה קטנה מכיוון הגיר,שהמזגן עובד המכה מורגשת ,אבל שהמזגן כבוי המכה ממש זניחה ובקושי שומעים .

-שירדתי לראות אם הרכב קיבל מכה למטה ראיתי טפטוף מכיוון האמצע של המנוע ,יש לציין שחזרתי מנסיעה עם מזגן(סליחה על הבורות אבל שהמזגן עובד ברכב הוא צריך לטפטף מים כמו מזגן של בית?)

-ובאופן כללי אחרי שמקבלים מכה כזאת חזקה על מה אני צריך להשים לב? ללכת אולי למוסך שיבדוק אם הכל תקין ובמקום?

תודה לעונים.

פורסם

א - המזגן מייצר / מוציא מים מהאויר ולכן יש ירידת מים לכביש דרך צנרת הניקוז.

ב - מכה יכולה לשחרר קלות חיבורים, ולכן לפעמים ידית ההילוכים לא תדייק - כדאי לבדוק את תחתית הרכב

לראות כי אין נזקים.

הודע עכשיו לעיריה בטלפון למוקד העירוני, על הפגיעה לשם רישום שנפגעתה, ולשם תיקון המפגע / הבור

גש למכון לכיוון פרונט ובקש בדיקה למתלי הרכב.

במהלך הבדיקה הם יבדקו גם את תחתית הרכב ולפי הממצאים המשך טיפול במוסך ואו הגשת תביעה לעיריה.

אם אתה יכול - גש למקום האירוע וצלם את הבור בכביש.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...