Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בסך תצוגה ב407 ST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

היום ראיתי (עכשיו) ליד הבית 407 ST 2006 עם 77 אלף ק"מ, אני חושב לסגור איתו ביום ראשון אם הכל יהיה בסדר

בקיצור לאוטו בנתיים יש בעיות קוסמטיות שמפריעות לי (אני אדם פדנט)

1.בצג מעל הרדיו שלא רואים טוב (ראו תמונה)

2. חסר חלק איפה שהידית הילוכים

רציתי לדעת כמה יעלה ואם אפשר לקנות את החלקים האלה?

הצג ראיתי באייבי ב250 עד 400 ש"ח, האם כדאי לקנות משם?

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Peugeot+407+display+screen&rt=nc

WP_20150730_007 (1).jpg

WP_20150730_008.jpg

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

שלום רב

עניין מסך התצוגה הוא בעיה מוכרת וידועה ויחסית יקרה להחלפה בארץ. אל תתפתה לחלק מפירוק - גם אם הוא תקין כרגע הוא לא ישרטד הרבה.

את החלק החסר בידית ההילוכים תמצא בכל פירוקיה.

פורסם
שלום רב

עניין מסך התצוגה הוא בעיה מוכרת וידועה ויחסית יקרה להחלפה בארץ. אל תתפתה לחלק מפירוק - גם אם הוא תקין כרגע הוא לא ישרטד הרבה.

את החלק החסר בידית ההילוכים תמצא בכל פירוקיה.

אז מה מציע לעשות? להזמין מי אייבי?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לאבא של חברה שלי יש 407 וגם אצלו הייתה בעיה במסך. הזמנתי לו מסך כזה מאיביי בכ-350 שח למסך חדש. חלפו מאז מספר חודשים והכל טוב עד עכשיו. התקנה פשוטה למדי.

פורסם

גם יש אצלי בעיה עם המסך, בכללי זה בעיה מוכרת אצל פיג'ו 407 מאז שקיים. אבל לי זה לא מפריע הרי רואים את זה בלילה ובצהריים, בוקר אני מסתדר עם זה.

החלפה תעלה 2000 ש"ח במוסך, לכן עדיף שתזמין מאייבי.

פורסם
לאבא של חברה שלי יש 407 וגם אצלו הייתה בעיה במסך. הזמנתי לו מסך כזה מאיביי בכ-350 שח למסך חדש. חלפו מאז מספר חודשים והכל טוב עד עכשיו. התקנה פשוטה למדי.

האם זה Plag and play או שצריך קינפוג עם סורק תקלות?

האם המסך הזה מתפקד 100% בדיוק כמן המקורי מבחינת כל הפונקציות והתצוגות שלו?

פורסם

בוקי, אני לא הרכבתי את המסך, זה מה שהבנתי מבעל הרכב. הוא לקח את זה לחשמלאי, החשמלאי גבה 50 ש"ח עבור ההרכבה וממה שידוע לי כן זה פשוט plug and play ולא נדרש שום שינוי כזה או אחר ברכב. מה שכן הוא אמר לי שהקונקטור שלו היה בכיוון השני ביחס למקורי ומעבר לזה הם זהים. בעל הרכב מרוצה ואני מניח שמבחינת תפקוד זה אכן זהה למקורי (יש אפילו פלומבה של פג'ו סיטרואן על החלק). בארץ ביקשו ממנו משהו כמו 1300 ש"ח במוסך על החלק הזה חדש.

אני הזמנתי בזמנו מהמוכר הזה:

http://www.ebay.com/itm/141713253614

ניתן להעזר בסירטון הזה שמדגים כיצד להחליף את המסך

• תוכן חדש...