Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוחלפת: ג'אז 2008 מהדגם ה"מפואר".

הדרישות מהמחליפה (לאו דווקא על פי סדר חשיבות):

1. סופר מיני גדולה מאוד או קומפקטית בגודל סביר (הסניק תישאר הרכב הראשי)

2. גבוהה - זו לא דרישה של "יהרג ובל יעבור", אבל בהחלט העדפה כיון שיותר נוח לתפעל כך את הילדים.

3. אוטומאטית (כאילו דה...)

4. רמת איבזור שמנעימה את החיים בתא הנוסעים (העדפה ברורה לדיבורית BT מובנית)

5. מרווחת (רק שני כיסאות בטיחות מאחורה, אבל הם לא קטנים ורצוי שלא יחנקו את חלל הפנים)

6. כנראה לא אירופאית (לא יהרג ובל יעבור, אבל העדפה ברורה), כמעט בטוח שלא VAG.

7. חדש בלבד.

מבחינת מחיר אין לנו מספר ברור בראש, אבל מדובר על מחיר מקסימום של משפחתית קומפקטית סטאנדרטית.

כרגע על הפרק:

1. מריבה: ראינו אותה בסוכנות ולמרות שלא עשינו נסיעת מבחן, היה לנו מאוד נוח להכניס את הילדים דרך הדלתות ההפוכות.

2. ג'אז חדשה: כאמור סופר מיני מרווחת מאוד תספיק לנו, ואת הג'אז על חלל הפנים העצום שלה אנחנו מכירים ואוהבים.

3. סוזוקי קרוסאובר (רעיון מהימים האחרונים): אין לי שום ניסיון איתה, אפילו לא בתור נוסע, אבל היא מאוד פופולארית ולפחות על הנייר נשמעת לא רע.

4. עוד רעיונות?

כאמור אנחנו מחפשים יותר פראקטיקה ופחות פוזה, ולכן דברים בסיגנון של ג'וק/קאפטור ודומיהם לא נכנסו בינתיים לרשימה.

אשמח לעצות Emo13.gif

פורסם

אני לא יודע מה הקטגוריה שלה אבל היא כמו הגאז אתמול נהגתי עלייה רכב מעולה הונדה אינסייט, חסכוני, נוח לנהיגה, לא חסר כוח

פורסם

הג'אז החדשה עדיין לא הגיעה, מהתמונות בכל אופן היא קצת מכוערת לדעתי, הנוכחית נאה יותר.

הקטגוריה של המיקרוואנים בארץ מונה היום את המריבה שבדקתם, טיוטה ספייס וורסו, ניסאן נוט וקיה סול.

מהתרשמות שלי הסול נעימה בפנים ומאובזרת לא רע כבר בדגם הבסיסי. היא מרווחת ואני אהבתי גם את העיצוב החיצוני

המריבה גם כן נאה אבל קצת עצלה, אהבתי מאוד את הדלתות ההפוכות - מקל מאוד על הכניסה והיציאה, בעיקר על "הטענת" ילדים בכיסאות בטיחות.

הטויוטה קטנה וספרטנית יותר אבל תהיה חסכונית יחסית אליהן.

הניסאן דיי משווקת בעצלתיים, לא יצא לי לראות כאלה על הכבישים או להתנסות עם הרכב.

פורסם
אני לא יודע מה הקטגוריה שלה אבל היא כמו הגאז אתמול נהגתי עלייה רכב מעולה הונדה אינסייט, חסכוני, נוח לנהיגה, לא חסר כוח

הוא ביקש חדש, לא משווקים יותר את האינסייט כחדשה

בנוסף 2 כסאות תינוק לא ייכנסו שם מאחורה, הגג יורד בצורה מקומרת ולא נוחה להושיב ילדים

לגבי השרשור

המריבה יכולה להיות אופציה טובה אם כי צריך לבדוק את נושא נסיעת המבחן ואת תצרוכת הדלק, גם במבחן הזמן סביר להניח שהוצאות האחזקה יעלו על הג'אז שקיימת היום אם כי לא בטוח

ג'אז חדשה תצטרכו נכון להיום להמתין מעט ההגעה הצפויה היא בערך סוף השנה אם לא תחילת שנה הבאה וגם המון סימני שאלה בנושא מחיר ואבזור של הדגמים שעדיין לא ידוע

ספייס ורסו היא בעצם תעתיק מושלם של ההונדה ג'אז שאתה מכיר רק פחות האבזור שלך ועם סמל טויוטה, כשנסעתי על הרכב לא הרגשתי הבדל משמעותי ביניהם (אני משווה את 2008 שלך לורסו) והיום יש רכבים הרבה יותר טובים ומהנים לנהיגה

הקרוסאובר הוא בעצם שדרוג לרכב שלכם היום אם כי תורגש עלייה קלה בנתוני תצרוכת הדלק לעומת הג'אז

בשורה התחתונה הג'אז יצרה לעצמה קטגוריה מיוחדת של סופר מיני ואן שקצת קשה להתחרות בה עד היום, אין הרבה מכוניות שנכנסות לקטגוריה הזו וגם אם כן לכל אחת יש ערך מוסף משלה וכמובן מגרעות בהתאם

אני מניח שבמבחן האופציות שלכם אם אתם מחפשים בדיוק מה שיש לכם היום רק מעודכן וחדש יותר צריכות להיות המריבה, הנוט החדשה והספייס ורסו ואם יש לכם זמן אז גם הג'אז החדשה

אם אתם נוטים גם לשינוי אז הקרוסאובר של סוזוקי וכמובן כל הקטגוריה הזו יכולים להילקח בחשבון

Confidence In Motion

• תוכן חדש...