Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*לא יודע אם מתאים לכאן. במידה ולא - נא להעביר.

שלום לכולם,

לפני חודש וחצי בערך הייתי בנסיעה בדרך לעפולה והרגשתי ריח ממש ממש מסריח. חשדתי לעצמי שיש משהו חריג אבל בכל זאת לא עצרתי. עד שהגעתי ליעד שרציתי להגיע, פותח את מכסה המנוע.. ובום! כיסוי הפלסטיק של המנוע נפל, נשרף, ובסוף נמס והיה קשה להוציא אותו.

עכשיו המנוע הנ"ל הוא מנוע 2.0, והשאלה היא אם אפשר לקנות כיסוי מקורי של המנוע. ואם כן אשמח לאתרים ו/או קישורים.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם
ראיתי בהרבה רכבים שפשוט אין אותו.

אני מאמין שלא שווה לך לקנות את זה.

אצלי ברכב גם הסירו אותו.

אבל לדעתי זה מוסיף ליופי של המנוע. אולי זה ישמע ילדותי, יכול להיות. אבל זה מציג מראה הרבה יותר יפה מאשר לראות את המנוע.

זה לא שיש בעיה לנהוג ככה, אבל כדי להרגיש עם עצמי "שמח"(כביכול) אני אשמח לדעת אולי יש אתרים שמוכרים את הכיסוי הזה למנוע הנ"ל.

פורסם (נערך)

אההה, כנראה לא הבנתי אותך, חשבתי אתה מתכוון לכיסוי שמחובר למכסה מנוע.

04a5f46ff3eb67987a043e495859b536.jpg

לגבי הכיסוי של המנוע עצמו, הוא אמור להוריד את רמת הרעש מהמנוע, ראיתי איפשהו שירשור לגבי זה.

אין לך מה לחפש באתרים למיניהם, אתה צריך לבדוק בפירוקיות.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם
אההה, כנראה לא הבנתי אותך, חשבתי אתה מתכוון לכיסוי שמחובר למכסה מנוע.

לגבי הכיסוי של המנוע עצמו, הוא אמור להוריד את רמת הרעש מהמנוע, ראיתי איפשהו שירשור לגבי זה.

אין לך מה לחפש באתרים למיניהם, אתה צריך לבדוק בפירוקיות.

עכשיו אני איבדתי אותך. כדי לא ליצור אי הבנות אחת ולתמיד מדובר בזה:

images.jpg

אין מצב למצוא דברים כאלה באינטרנט?

• תוכן חדש...