Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נמכר מהם עם אחריות? אז מה הבעיה שלהם?

בדיוק בשביל זה יש אחריות, בשביל תקלות שאי אפשר לצפות.

אם הייתי יכול לצפות תקלות, לא הייתי צריך אחריות...

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי איך הם יכולים לשלוח את הקונה המאושר אליך אם בפירוש כתוב שאתה לא נותן אחראיות על גיר והם כן?

מה זה משנה מה היה בזמן הבדיקה? מאיזו אחראיות אתה בורח? מזאת שאתה לא נותן במוצהר?

בעבר היה לי מכון לשיפוץ גירים אוטומטיים ותאמין לי שאני יודע לבדוק גיר כראוי .לא הייתה בעיה בגיר , לא בסריקת מחשב ולא בנסיעת המבחן , כתבתי גיר תקין. הגיר התקלקל מי שמכר יהיה אחראי.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
לדעתי המכון שלך כשל בבדיקת של התיבה ועלייך להגיע לעמק השווה עם הלקוח. זה נשמע מוזר שאחרי 3 ימים שהרכב נבדק אצלך במכון פתאום התגלתה תקלה.

למה לקוחות משלמים 450-500 שקלים למכון הבדיקה ?! בדיוק בשביל קבלת תמונה ברורה של מצב הרכב ואחריות גם על מכלולים כמו תיבה הילוכים.

מרק אתה מכיר את המטריה מקרוב , האם ניתן לחזות מראש קילקול של גיר אוטומטי ?

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לא מבין את השרשורים האלה. אם אתה דובר אמת - למה לא לפרסם את שם החברה/מוסך/טרייד/יבואן?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בעבר היה לי מכון לשיפוץ גירים אוטומטיים ותאמין לי שאני יודע לבדוק גיר כראוי .לא הייתה בעיה בגיר , לא בסריקת מחשב ולא בנסיעת המבחן , כתבתי גיר תקין. הגיר התקלקל מי שמכר יהיה אחראי.

לא הבנתי איך התגובה שלך קשורה לציטוט שלי.

אני טוען שאין שום קשר לבדיקה שלך בין אם בוצעה במקצועיות ובין אם לא בוצעה כלל..

יום טוב גם לך

פורסם

גם אני לא הצלחתי להבין את מטרת השרשור.

מצד אחד, מדובר בחברה גדולה ומוכרת שמנסה להתנער מהאחריות מול הלקוח, שזה לחלוטין לא בסדר.

מצד שני בתחילת דבריו פותח הדיון כתב על היחסים הלא טובים בין בית העסק שלו לאותה החברה.

האם זה שרשור עזרה ללקוחות הפרטיים שידעו לא לסמוך על האחריות שהם מקבלים?

האם זה שרשור "נקמה" באותה החברה? הפעם יש לו הזדמנות "להחזיר" להם ולהגיד ללקוחות להתרחק מאותה החברה?

אם כבר ישנו דיון בנושא האחריות של מכוני הבדיקה, על מה המכון כן נותן אחריות?

אם נקח לדוגמא מקרה שתואר בימים האחרונים בשרשור על סוויץ', המכון לא עלה על פגיעה משמעותית אלא רשם שקרה שם משהו זניח, שלושה ימים לאחר מכן אותו המכון יכול לטעון שהתאונה הרצינית יותר התרחשה בעצם אחרי הבדיקה שלו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המכון מתחייב בכלל על אחריות כלשהי לתקלות?

המגרש שמכר את הרכב נותן אחריות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מקרה מאוד פשוט.

גם אם המכון התרשל בבדיקה ולא גילה את התקלה, המוכרת לא יכולה להתנער מאחריות. יש לה התחייבות ישירה ובלתי תלויה אל מול הלקוח.

זה כמו לקוח שמבוטח על ידי שתי חברות ביטוח. זכותו של הלקוח "לתבוע" את המוכרת. אם ירצה הלקוח לתבוע את המכון זה עניין שלו ורק שלו.

פורסם
לא כל כך מובנת מטרת השרשור,

אבל תודה שאתה משתף אותנו, יותר לעולם לא אקנה מפירמה גדולה...

:roll:

צחקתי +1.

איזה כייף לי :)

פורסם

מעבר לזה שבאמת לא ברורה מטרת השרשור אני חייב להודות שהוא קצת תמוה נוכח העובדה שמוסכים באופן כללי לא ממהרים לקחת אחריות על עבודתם גם כאשר הם טועים באיבחון תקלה וגורמים ללקוח להחליף חצי רכב בדרך לפתרון תקלה שעם אבחון נכון היתה נפתרת בעשירית מהעלות.

זה לא נכתב ספציפית לגבייך ואין לי נסיון איתך או עם יושרך (מופנה לפותח השרשור).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא מבין דבר אחד.

מה הסוכנות רוצה מבעל המכון?

הרי בכל מקרה היא האשמה, ואסביר:

אם התקלה היתה כבר - אז הרכב נמכר לא תקין.

אם התקלה לא היתה - יש אחריות.

נכון שגם בעל המכון "אשם" במקרה א', אבל האשמה של המוכר גדולה כפליים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא רואה איפה האשמה נופלת על בעל המכון.

הרכב הגיע אליו לבדיקה. בזמן הבדיקה נמצא שהגיר תקין. יותר מזה, בכל טופס בדיקה שראיתי אי פעם רשום שאין אחריות לתיבה אוטומטית, זה לא סוד. יותר מזה?

ההתפלפלויות של מקצועיות הבדיקה במכונים, כסת"חים וכו' מתאימים לשרשור אחר.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בזמן שמחפשים את מי להאשים הלקוח הוא זה שנפגע ומקבל עוגמת נפש.

אין קשר בין אחריות לבדיקה במכון ואחד לא בא להחליף את השני, הלקוח רשאי לתבוע את שני הגורמים בנפרד ולנסות להוכיח שהמכון לא היה בסדר בבדיקה ושהבעיה הייתה קיימת לפני, ושהסוכנות לא קיימה את החוזה ולא סיפקה אחריות.

פורסם (נערך)

לדעתי יהיה קשה מאוד להוכיח שהבעיה היתה קיימת לפני, הרי הלקוח חזר רק לאחר כמה ימים להתלונן על התופעה, מה גם שהלקוח בעצמו יצא לנסיעת מבחן עם הבוחן, נסיעה שלא התגלתה בה שום נקישה או תופעה אחרת.

במצב כזה נשאר רק לתבוע אחריות ויהיה טוב לפעול מוקדם ככל האפשר.

עריכה: כשאני חושב על המקרה הנ"ל אני מתחיל להבין את התופעה של הכסת"חים במכונים (אפילו שאנו כלקוחות לא מסכימים איתה). כל מקרה כזה זה בלאגן וכאב ראש גדול למכון.

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...