Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לגבי מערכת גפמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין להתקין מערכת גז ומתלבט בין שני חברות - גזפרו ועידן הגז. בשני החברות נאמר שצריך שימון. הפתרון של גזפרו הוא התקנת משמנת, הדרך המוכרת. לעומת זאת בעידן הגז הבנתי שהמערכת החדשה שלהם יודעת לשלב הזרקה של בנזין יחד עם הגז ובכך אין צטרך במשמנת. השאלה היא האם למישהו יש נסיון ארוך מספיק עם המערכת הזו ללא משמנת? ובכמה היא מעלה את צריכת הבנזין? כי הרי אם נעשה שימוש בבנזין אז המערכת לא חסכונית לגמרי בבנזין (למרות שחוסכת את ההוצאות השמן למשמנת). בעידן הגז אומרים שהתערובת מורכבת מאחוזים בודדים של בנזין (נשמע מעולה, השאלה אם באמת כך?). למישהו יש מושג\נסיון? אגב הפערים במחיר ההתקנה דיי משמעותיים לטובת עידן הגז..סביבות ה 1500 שקל.

נ.ב.

מנהלים אם זה לא המקום הנכון לפוסט אמכם הסילחה ואנא העבירו אותו למקום המתאים.

פורסם

שווה לך לקחת סיכון בשביל 1500 ש"ח?

שתדע כמה דברים מניסיוני האישי.

גזפרו מתקינים מערכות של 2 חברות , Lovato ו zavoli.

שתיהן נחשבות טובות עם עדיפות לLovato.

במערכת הזו גם כן יש את עניין תוספת הבנזין תחת מאמץ וגם גזפרו מתקינים בנוסף משמנת אלקטרונית, כך שאתה מכוסה ב2 פתרונות לשימון השסתומים.

עידן הגז מתקין מערכת (לרוב) של BRC שהיא אחת החברות הטובות בשוק,אם לא הטובה ביותר

אני בכל מקרה כן הייתי מתעקש על משמנת אלקטרונית .

באיזה רכב מדובר?

בהצלחה

• תוכן חדש...