Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

דוד שלי לא עבר טסט, הכריחו אותו להוריד את ההשחרה בשמשה האחורית.

ויש מן מריחות כאלה על השמשה וזה לא יורד עם מים, איך ניתן להוריד את זה ?

תודה לעוזרים!

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

חנות חומרי בניין, אלכוהול 100%, הכי חשוב לא לגרד אחרת כדאי לשמור על הפסים שלמים (מפשיר אדים).

פורסם

יש רכבים שמגיעים מהחברה עם חלון אחורי מושחר.

אולי הבעיה היא בזה שזה מדבקה?

באיזה מכון טסטים הכשילו אותו?

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

הכשילו אותו סתם, אין שום בעיה להשחיר שמשה אחורית, אני מעביר ככה 3 רכבים כבר כמה שנים, כולם עם שמשה אחורית מושחר 100% + חלונות אחוריים מושחרים 100%.

רק בודקים לי שהקדמיים לא עברו השחרה וזהו.

פורסם
הכשילו אותו סתם, אין שום בעיה להשחיר שמשה אחורית, אני מעביר ככה 3 רכבים כבר כמה שנים, כולם עם שמשה אחורית מושחר 100% + חלונות אחוריים מושחרים 100%.

איזה מכון?

קובי

:-)

פורסם

גם בחדרה וגם באור עקיבא.

ואני לא מדבר על "קומבינות" כאלו ואחרות, טסט רגיל לכל דבר.

אישית? אני מאוד מאוד מאוד ממליץ על "מכון רישוי חפר" בחדרה, באמת שהם הוגנים ואף פעם לא משחקים איתך על שטויות, לא דוחפים לך לוחיות רישוי ולא תוספים.

פורסם

אין לי מושג למה הוא לא עבר,הוא עבר 3 שנים טסט על השחרה בחלון, ובטסט האחרון לא העבירו אותו.

לפי מה שאני יודע לפי חוק אסור להשחיר שום חלון חוץ מחלונות אחוריים ומשלושים. יש כאלה שאומרים אחרת. אבל לפי חוק, זה מה שאני יודע ....

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

זה שאתה מעביר ככה רכבים לא אומר שמותר להשחיר שמשמה אחורית.

על פי החוק רק חלונות אחוריים מותר להשחיר, יש מקומות שמעלימים עין.

• תוכן חדש...