Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון לרכב - המלצות + היכן להתקין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בהמשך להודעה שפרסמתי כאן לפני כחודשיים לגבי חיפוש רכב מנהלים 2.0 ליטר (קישור להודעה המקורית מצורף מטה), אחרי שהצלחנו למכור את הרכב הישן ואחרי שבעזרתכם האדיבה בחרנו לנו את הרכב הנכון - מזדה 6 HB Luxury - בשעה טובה הגיע הזמן להזמין את הרכב החדש!

כעת צצה שאלה חדשה - בסוכנות מזדה הציעו לנו שתי אפשרויות מיגון לרכב:

אזעקה קוברה 5 - במחיר 2265 ש"ח

מערכת מיגון גבריאל 7 (שהבנתי שזה גם של קוברה) - במחיר 3112 ש"ח

שאלתי היא האם לבחור באחת מהאפשרויות הר"מ? האם המחירים הוגנים? האם עדיף לבצע את רכישת המיגון במקום אחר במחירים יותר טובים (ואם כן, אשמח להמלצות היכן)?

סתם כדוגמא, ראיתי שמוכרים באיזו חנות באינטרנט מערכת מיגון של קוברה מדגם 7518 (שלמיטב הבנתי נחשבת לאחת הטובות של החברה) במחיר 1,097 ש"ח...כמובן ללא ההתקנה.

בכל מקרה הרבה תודה מראש על כל עצה או סיוע!

קישור להודעה המקורית לגבי חיפוש רכב חדש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=49622

פורסם

רגע רגע רגע...

רוב הסיכויים שרכב זה יצטרך מערכת איתור לווייני ע"פי דרישות הביטוח.

ברר מה הסוכן שלך דורש ורק אז תחליט מה לרכוש.

אם דורשים מערכת איתור תתקין איתוראן-יותר טובים מפויינטר.

אם אני לא טועה מזדה עובדת עם פויינטר אבל זה לא אומר שחייבים להתקין אצלהם..

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

רועי שלום ותודה על התגובה.

למיטב הבנתי מערכת איתור "גבריאל 7" כוללת איתוראן...לכן אני מאמין שזה יספק את חברת הביטוח.

פורסם

מה זאת אומרת למיטב הבנתי? חבר אתה רוצה שיתעסקו לך עם המערכת חשמל של הרכב סתם כמה פעמים? יותר מידיי משחקים פוגעים באמינות הרכב!

בדוק מה זה כולל-צלצל לסוכן הביטוח ופרט לו בדיוק-הוא יבדוק את זה מול החברת ביטוח עצמה וייתן לך תשובה.

אין כאן מקום לטעויות.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כמובן שלפני שנזמין את הרכב נבדוק טוב טוב מה כל דבר כולל...

רציתי פשוט לפני שאני בודק לעומק, לראות מה האופציות שעומדות לפניי...האם המחירים האלה הוגנים או שכדאי לרכוש את מערכת המיגון לחוד.

בכל מקרה תודה על התגובה.

פורסם

שלום IdobI...

קודם כל מזל"ט על ה-6... אני חושב שעשיתם בחירה מוצלחת.

לגבי האזעקה:

גם לנו הייתה את ההתלבטות הזאת. בסופו של דבר אכן רכשנו ישירות מהיבואן את ה-"גבריאל 7" (של קוברה כמובן)

המערכת מגיעה עם האיתוראן+מרים 4 חלונות+לחצן מצוקה/חירום.

השיקול היה שדרך היבואן אתה מקבל את הרכב לידך עם המערכת כבר בפנים. ההתקנה נעשית ע"י היבואן עצמו שמערכות החשמל ברכב מוכרות לו כבר מראש (לא הייתי רוצה לתת למתקין מקומי להתעסק לי במערכת החשמל מורכבת של רכב חדש).

מה גם, שבמקרה של תקלה (והייתה לנו אחת) פנינו ישירות ליבואן והוא סידר את הבעיה ככה שאתה לא צריך להתחיל לרדוף אחרי המתקין.

המערכת כבר מקבלת תקינה לביטוח, (לא יודע מה קורה עם הביטוח שאתה מתקין עצמאית...)

סך-הכל, ההבדל במחירים לא משחק תפקיד (ממילא כבר משקיעים ברכב חדש הרבה כסף בעת הקניה) והוא שווה את הכאב ראש שמסביב.

לגבי המערכת- עד כה (שנתיים על הכביש) הייתה רק תקלה בלחצן המצוקה שלא שידר אותות למוקד- התקלה תוקנה!

באופן כללי אני מרוצה מאוד מהגבריאל 7, פשוט טובה ומומלצת!!!

אם יש עוד שאלות אני כאן..

תתחדשו ותהנו.

אמיר.

פורסם

אמיר שלום,

תודה רבה על התשובה המהירה!

הדעה שלך ושל רועי סתמו את הגולל על הרעיון שלי "לחפש יותר זול"... בשביל השקט הנפשי זה לא שווה את ההבדל במחיר.

אעביר את האינפורמציה כמו שהיא לבוס ואני מאמין שהוא יגיע לאותה המסקנה!

לגבי הבחירה, זה אחרי הרבה שכנועים מצידי וגם היום (עוד יומיים אינשאללה הוא הולך להזמין) הוא עדיין פוזל לכיוונים אחרים. אני בכל מקרה, אחרי הרבה שעות מחקר, מאמין שזו הבחירה הנכונה.

רק מעצבן שלפני שבועיים העלו את המחיר ב 5000 ש"ח (זה מה שגרם לפזילה של הבוס). :x

שוב הרבה תודה על הרצון לעזור!

פורסם
אמיר שלום,

תודה רבה על התשובה המהירה!

הדעה שלך ושל רועי סתמו את הגולל על הרעיון שלי "לחפש יותר זול"... בשביל השקט הנפשי זה לא שווה את ההבדל במחיר.

אעביר את האינפורמציה כמו שהיא לבוס ואני מאמין שהוא יגיע לאותה המסקנה!

לגבי הבחירה, זה אחרי הרבה שכנועים מצידי וגם היום (עוד יומיים אינשאללה הוא הולך להזמין) הוא עדיין פוזל לכיוונים אחרים. אני בכל מקרה, אחרי הרבה שעות מחקר, מאמין שזו הבחירה הנכונה.

רק מעצבן שלפני שבועיים העלו את המחיר ב 5000 ש"ח (זה מה שגרם לפזילה של הבוס). :x

שוב הרבה תודה על הרצון לעזור!

פשוט ככה... קנית רכב חדש.. תשלם עוד 1000 שקל ותהיה שקט שתקבל את הרכב, וגם תוותר על טירטורים מיותרים וכאבי-ראש.

לגבי המחיר של הרכב.... אני רכשתי אותה עוד כשהדגם לקצ'ורי (לא HB) עלה 141K שקל...

היום היא כבר עולה 153K אם אני לא טועה...:wink:

פורסם

היום היא כבר עולה 153K אם אני לא טועה...:wink:

גרררר...אל תספר על מחירים כאלה לאדם שצריך להוציא 20K יותר! :twisted:

ודרך אגב - ה Luxury הרגילה (לא HB) עולה אחרי התוספת מלפני שבועיים 157K.

אבל בכל מקרה, אני שמח שהצלחתי להוריד את הזוג המבוגר מהאירופאיות (אחרי 15 שנה של הרגל שדופקים אותך קשה להיפרד, לא?). בפעם הראשונה שהוצאתי מהפה שם של מכונית יפאנית, הפיות נפערו...הם לא האמינו שזו בכלל אפשרות ריאלית. אבל אחרי מסעות שכנועים שלא יביישו סוכן מכוניות ממולח ונסיעת מבחן אחת (במזדה 6), התהפכו היוצרות, בשעה טובה!

רק כדי לסבר את האוזן - בחודש לפני שאבא שלי מכר את הסניק הוא השקיע בה מעל 7000 ש"ח במוסך, חלק מהסכום רק בגלל ששבועיים לפני כן הוא היה בשביל תיקון אחד, אמרו לו שיש סימני מים מהמשאבה אבל שלא צריך לעשות בינתיים כלום...אחרי שבועיים המשאבה התקלקלה לחלוטין ובגלל שלא החליפו אותה קודם אז גם רצועת הטיימינג הכמעט חדשה הלכה (בגלל המים מהמשאבה).

בקיצור, אני מקווה שזה הסכם גירושין ממכוניות צרפתיות ולא פרידה לניסיון!

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מערכת גבריאל שעובדת עם המערכת של קוברה היא של פוינטר , והלחצן מצוקה מלכתחילה לא מחובר בגלל שאנשים לוחצים עליו בישביל לראות אם הוא מגיב וזה משגע את המוקד

• תוכן חדש...