Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל מראש על אורך הפוסט...

יש לי סקודה פאביה 2003 שאני שוקל למכור, מבחינה קוסמטית האוטו לא נראה הכי טוב(פגושים לא יושבים בדיוק, ישנם כמה מקומות שהלכה ירדה ומכות קטנות).

אני קניתי את האוטו עם כל הנל, מכיוון שהאוטו היה ועודנו במצב מכני מעולה, והמצב החיצוני פחות עניין אותי.

1.האם בכלל ישתלם לי לטפל בכל הבעיות האלה, לדעתכם זה יעלה את ערך המכירה?

2.במידה ואני אחליט לנסות לטפל בבעיות הקוסמטיות, בכמה זה יכול להסתכם(יישור פגושים,טיפול במכות קטנות, ללא צביעה של החלקים)?

פורסם

קשה לי להבין איך אתה רוצה לטפל במכות ללא צביעה.

בערך: פחחות קלה וצביעה של חלק אחד (נגיד כנף או דלת) יעלו 500-1000 ש"ח.

לפי הסתכלות ביד2 הרכב שלך שווה 10-15 K. בסכומים כאלה לדעתי לא שווה להשקיע בתיקונים חוצוניים שעולים מעל 1000 ש"ח.

אתה יכול לנסות להוריד או לפחות להקטין כל מיני שריטות ע"י פוליש.

פורסם

תלוי מה שווי הרכב,כי אם הוא 80 אלף במחירון אז כן שווה לעשות ואם 25 אלף ,אז לא

כל כך שווה. FIXXXERאפשר להוציא מכות ודנטים קטנים ללא שיוף או צביעה.בשיטת PDR אפשר.

וגם פוליש מקצועי אפשר,אבל כל אלה יעלו לפחות 2000 שח. מנסוני זה נותן הרבה במכירה לרכבים יקרים .

אולי פנה את השאלה לפורום אסתטיקה לרכב וצרף צילומים.

פורסם

האוטו במקרה הטוב שווה 13

נראה לי שאני ארד מהעניין ואפרסם אותו ככה...

תודה על התשובות המהירות

• תוכן חדש...