Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בESP בפיג'ו 207

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כשנתיים כשהחניתי את הרכב שלי (פיג'ו 207 2008) פתאום נשמע תראה ודלקה לי הנירה של הESP.

כתי למוסך של פיג'ו ואמרו לי שהלך הבלוק הדראולי . הם ניסו להביא להשיג לי אחד מפירוק וזה לא התאים ולא מצו עוד אד בארץ ואמרו שצריך להביא חדש מחו"ל והעלות של זה היה משהו מטורף (משהו כמו 10000 שח עם עבודה).

שנה אחרי הלכתי למוסך רגיל וגם אמרו שיש תקלה ועלות תיקון הוא משהו כזה. אני כמובן לא מתכוון לתקן תקלה בעלות חצי מהרכב.

חוץ מהצפצוף בעת הנעת הרכב התקלה הזאת לא מפריע נהיגה לי בכלל זה רק סרט כל עם מחדש להעביר או טסט.

המחיר הזה נשמע הגיוני? יש ל דרך לצאת מזה?

תודה לכולם

פורסם

מכיוון שזוהי מערכת בטיחותית ששומרת עליך כדאי לבדוק אפילו אם ניתן להביא חלק כזה מפירוק. המחיר נשמע בהחלט יקר אבל כניראה שאלה המחירים ואין יותר מידי מה לעשות אם אתה רוצה חדש. אולי גם כדאי לבדוק אופציה של לשפץ את החלק..

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה לא מפריעה לך עכשיו, אבל במקרה של חלילה סכנה מערכת ה-ESP לא תשמור עליך מפני החלקה של הרכב. מדובר במערכת בטיחותית מהדרגה הגבוהה ביותר שיכולה להציל חיים.

לדעתי אפשר לפנות למעבדות שמשפצות כאלו מחשבים. מהיכן אתה בארץ?

פורסם
התקלה לא מפריעה לך עכשיו, אבל במקרה של חלילה סכנה מערכת ה-ESP לא תשמור עליך מפני החלקה של הרכב. מדובר במערכת בטיחותית מהדרגה הגבוהה ביותר שיכולה להציל חיים.

לדעתי אפשר לפנות למעבדות שמשפצות כאלו מחשבים. מהיכן אתה בארץ?

אני מרחובות.

• ספונסר פורום
פורסם

בוודאי שמעבירים את הרכב בדיקה בטרייד אין, איזו שאלה. סביר להניח שגם יראו שיש לך תקלה ב-ESP ואז או שלא יקבלו בכלל את הרכב שלך או שיורידו לך משמעותית במחיר.

פורסם

הבנתי.

קראתי את התגובה הזאת פה בפורום בנושא אחר "האם בנוסף להודעה שאתה מקבל קיימת עוד נורה שדולקת כמו ABS או ESP?

במידה והתשובה היא כן, יש לבדוק את מתג אור הבלם שיכול לגרום לבעיה הזו.

מישהו יודע איך אני מוודא אם הבעיה אצלי היא רק עם המתג הזה?

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה מוכרת ב207 , ניתן לשפץ את היחידה במחיר נמוך משמעותי ממחיר של חדש.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא עלות וללא התחייבות.

אורן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תקלה מוכרת ב207 , ניתן לשפץ את היחידה במחיר נמוך משמעותי ממחיר של חדש.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא עלות וללא התחייבות.

אורן

אעשה זאת.

אני רואה שיש סניף ברחובות, עם מי לדבר שם?

• ספונסר פורום
פורסם

וואלה, שתדע שיש מוסך עם אתו השם ברחובות.

אולי אני יבוא שלישי הבאה בתקוה שיש אוטובסים מרחובות :)

• תוכן חדש...