Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

לפני כחודש לערך רכשתי ספארק LTZ חדשה. לפני ביצעתי נסיעת מבחן קצרה ברכב של חבר מודל 2013 (לפני מתיחת הפנים).

משהו שמאד מציק לי בנהיגה יומיומית היא דוושת התאוצה. כאשר מנסים לזנק מהמקום ולוחצים ממש בעדינות על דוושת התאוצה, הטורים עולים מהר מאד מעל 2000 סל"ד (לדעתי מגיע אפילו ל- 2500), מה שגורם להרגיש שאני עכשיו במרוץ או 'בפתיחה' עם הרכב שלידי. לחילופין לחיצה עדינה מידי אינה גורמת לשום תגובה והמנוע נשנק עם שחרור הקלאץ'.

לא נתקלתי בתופעה הזו בשום מכונית אחרת שנהגתי בה בעבר (שם נדרשת לחיצה מכובדת כדי לתת למנוע לעלות בטורים) אבל כן הופיעה גם בספארק של החבר שלי ולכן אני מניח שזו לא בעיה ספציפית אצלי ברכב.

מדוע זה כך? האם יש מה לעשות (איזשהו כיוון)?

מתרגלים מתישהו?

המשך יום נעים

פורסם

מתרגלים.

נתקלתי בתופעה בהרבה רכבים קוריאנים,

90% מכח המנוע נמצא ב30% דוושה הראשונים.

זה נותן תחושה של רכב זריז, רק שאחרי 50% דוושה אין עם מי לדבר, רק הגיר מושך יותר הילוכים (במקרה של אוטומט).

אם הזמן תתרגל לשחרר קלאצ' ברגש ולהגביר גז בו זמנית על מנת להתחיל נסיעה בסל"ד נמוך יותר בלי שהמנוע ישתנק.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...