Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים - אשמח לעזרתכם.

עד עכשיו נסענו בגרנדיס, והיינו מאד מרוצים בגלל א. בטיחות ב. תחושה של רכב משפחתי. ג. מושבים רחבים לכסאות בטיחות. ד. מקום בבגז'

בשמחה גדולה נולדה לנו תינוקת נוספת למשפחה, ועתה עלינו לעבור לרכב גדול יותר.

עכשיו אנחנו מחפשים רכב 9 מקומות יד 2 [עד 150א"ש]

כל מה שאני מוצא הוא רכב מסחרי, שהלבישו עליו כסאות.

כמובן שיש לזה אישור אבל אני מחפש רכב שמראש, מבחינה בטיחותית מיועד להסעת 9 נוסעים. ואם אין כזה, אז איזה רכב (נחשב) הכי בטיחותי?

מכירים? יכולים לעזור?

עדיף שיהיה כמה שפחות מסחרי ויותר תחושה של משפחתי. רוב הנסיעות שלנו הם ברכב מלא.

תודה רבה!

פורסם

תראה זה עניין די בעייתי, יש לי כמה שאלות שיעזרו לי לעזור לך:

איזה גיר תרצה?

האם אתה מוגבל ל4 טון או 3.5 טון?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בטח, יש המון רכבים.

יונדאי I800, פולקסווגן טראנספורטר,רנו טראפיק,אופל ויוארו,סיטרואן ג'אמפי,פיג'ו אקספרט,שברולט סוואנה,מרצדס ספרינטר סינגל ג'אנט,פולקסווגן קראפטר סינגל ג'אנט,פיאט דוקאטו נמוך קצר,פג'ו בוקסר נמוך קצר,מרצדס ויטו.

הכל תלוי בגיר שהוא מחפש ובמשקל שהוא יכול לקחת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לדעתי אין ויאנו 9 מקומות, רק ויטו.

והסיאנה אכן 8 מקומות.

פורסם

גבי ואלעד ומיקי, תודה

לגבי הגיר: אפשר ידני או אוטומט

לא הבנתי את השאלה לגבי :"מוגבל במשקל". אם זו שאלה של רישיון, אז יש לנו רשיון רגיל.

בכל מקרה, רוב הרכבים שציינת, הם מסחריות, ששינו להם את המושבים לרכב נוסעים. כך לגבי:

יונדאי

I800

, פולקסווגן טראנספורטר,רנו טראפיק,אופל ויוארו,סיטרואן ג'אמפי, מרצדס ספרינטר סינגל ג'אנט,פולקסווגן קראפטר סינגל ג'אנט,פיאט פג'ו בוקסר נמוך קצר.

המשמעות של זה היא בטיחותית יש דגש רק על המושב הקידמי.

תקן אותי אם אני טועה.

מהרכבים שיש: איזה נחשב הכי בטיחותי לכל המשפחה?

פורסם

פולקסווגן טראנספורטר - בטיחותי קח בחשבון שגירסאות הקראוול מגיעות מהיצרן עם מושבים, מפוארת מאוד, ובגדול פיתרון מעולה ויקר למשפחה.

פורסם

למיטב ידעתי היחיד עם 5 כוכבים במבחן euroncap הוא Ford transit custom .

לצערך הוא מתחיל רק עכשיו להמכר בארץ(יבוא מקביל איילון) ולכן אפשר לקנות רק חדש..

פורסם

חיים אתה צודק,כרגע אין בארץ רכב 9 מקומות שמגיע ככה במקור,אפילו סוואנה מגיעה כמסחרית סגורה.

ולכן רוב הרכבים האלה הם בעלי ציון של 3-4 כוכבי בטיחות. אין כל כך מה לעשות בנידון.

אופציה נוספת היא הסאן יאן רודיוס שקיימת בצורה הקודמת שלה בגרסת 9 מקומות ו0 מקום למטען.

כששאלתי לגבי המשקל המותר התכוונתי לרישיון הנהיגה שלך, יש בילי רישיון B עד 4 טון ויש בעלי רישיון B עד 3.5 טון. תלוי מתי הוצאת, אם אני לא טועה הגבול הוא בשנת 2008, לא זוכר בדיוק.

פורסם

הרודיוס מגיעה עם 9 מקומות אבל רק 2 כ"א!

הקארוול כן מגיעה עם מושבים אורגינלים,

כנ"ל הi800 בגירסה המפוארת המושבים אורגינלים ולא הייתי שולל.

פורסם

הקארוול והi800 המקוריות לא מגיעות עם 9 מקומות, רק 8 מקומות.

• תוכן חדש...