Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ניסיתי לחפש בפורום בנושאים דומים אבל לא מצאתי נושא שקלע לצרכים שלי

אנחנו משפחה עם 6 נפשות, מתוכם 2 תינוקות, מה שאומר 2 כיסאות בטיחות גדולים בשנתיים שלוש הקרובות.

צרכים:

1. מרווח- מכיוון שמדובר על רכב עם 2 כיסאות בטיחות יש צורך שיהיה מרווח מספיק כדי לאכלס עוד 2 ילדים, בגילאים 6-9. וחשוב עוד יותר תא מטען מספיק גדול לעגלת תאומים, או לחלופין אפשרות לקיפול הכיסא השביעי בצורה כזו שיהיה ניתן להכניס את העגלה ללא הפרעה ובצורה בטוחה מספיק למושב השישי.

2. בטיחות

3. אמינות ואחזקה נמוכה-סבירה

4. צריכת דלק כמה שיותר נמוכה שאפשר בקטגוריה

הרכב אמור להיות בשימוש בנסיעה עירונית קצרה בימי חו"ל ונסיעות משפחתיות בינעירוניות בסופי שבוע.

מחקירת הנושא עד כה יצא לי להיתקל, על הנייר, בשלושה דגמים עיקריים שעונים בעיקר לצורך של המרווח

פורד גלאקסי

פורד s-max

מיצובישי גרנדיס

מצד שני למיטב הבנתי צריכה הדלק של שלושת הרכבים הנ"ל גבוהה מאד ולגבי הפורדים גם עלויות האחזקה גבוהות במיוחד ולצערי אין ביכולתנו להחזיק רכב בעלויות כאלה גבוהות.

אשמח לשמוע המלצות נוספות לרכבים שיכולים להתאים

תודה מראש לכולם,

ניר

פורסם

פיקאסו של סיטרואן אחת שמורה עושה בית ספר לכל מה שבדקת וביד שניה גם זולהיותר . מנסיון של שנתיים של רכב כזה אצל חבר אחרי 160 k ק״מ שנת 2009 היא גם אמינה מאוד.

פורסם
פיקאסו של סיטרואן אחת שמורה עושה בית ספר לכל מה שבדקת וביד שניה גם זולהיותר . מנסיון של שנתיים של רכב כזה אצל חבר אחרי 160 k ק״מ שנת 2009 היא גם אמינה מאוד.

SORRY - לא אמינה מאוד אפילו אפשר להגיד אמינות לא גבוה במיוחד, ואכן ישנם כאלו שלא מתקלקלות אבל הסטטיסטיקה לא משקרת...

גיר רובוטי מזעזע, צפופה מאוד מאחור.

מה שכן בטיחותית וחסכונית.

פורסם

גרנדיס אמורה להיות אמינה להפליא ומרווחת מאוד + נעימה לנהיגה. צריכת הדלק אכן גבוהה (1: 8~9 ק"מ לליטר).

אני לא חושב שהפורדים הרבה יותר חסכוניות אלא אם תמצא דיזל נדירה? לפחות באס-מקס: בעיית מיזוג חלש מאוד מאחור.

פורסם

האם יש אמת בשמועות שעלויות האחזקה והטיפולים של רכבי הפורד גבוהים משמעותית מהרכבים המקבילים?

פורסם

לא נראה לי שזה נכון. וכשעם ישראל ואלופי המטקבקים שלו (שחלקם ממומנים ) מחליטים לקבור רכב, אז הם עושים זאת ללא לוויה או קדיש. מה שמשאיר לכמה מאיתנו אפשרות לרכוש אחלה רכב בכלום כסף. הסיטרואן מאוד מרווחת ואם מצאתם רכב שהוחזק כמו שצריך אז אין סיבה למה לא. הצריכה של מנוע הטורבו היא בערך 1 ל 11 עד 1 ל 12 שזה נהדר. הפורדים והגרנדיס עושים 1 ל 8 עד 9.

אני אישית הייתי מחפש Smax 2300 משנת 2011.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מפרגן לך (-: לך תקנה סיטרואן C4 פיקאסו...עם גיר רובוטי "מזעזע" (לדעתי), אמינות לא בשמים (מה נעשה יש עניין של סטטיסטיקה, אבל תתפלל ואולי תצליח עם אחת טובה), ואם אתה צריך 7 מושבים אז SORRY מרווחת היא רק ב5 המושבים הסטנדרטיים, לא הספסל האחורי שם הוא מציג שני דרגשים נמוכים לזעטוטים קטנים בלבד.

פורסם

שלום רב,

אני בסטאטוס משפחתי דומה לשלך ובחרתי בקאיה קרניבל בנזין.

את כל הרכבים בתצורת 5+2 כדוגמאת פיקאסו, 5008, מאזדה 5, סנייק, SMAX ועוד פסלנו מראש מכיוון שמקומות הישיבה בשורה ה-3 לא נראו לנו נוחים מספיק לנסיעה יום יומית.

בנוסף לאחר שימוש בשורה ה-3 לא ממש נישאר תא מטען ולא רצינו לקפל את אחד המושבים ושאחד הילדים ישב "בודד" בשורה ה-3.

את הגרנדיס פסלנו בגלל המעבר מהשורה ה-2 ל-3. בגרנדיס השורה השנייה היא ספסל (גם השורה ה-3) ולא מושבים נפרדים. המושב האמצעי קטנצי'ק ולא ניתן להתקין בו כיסא בטיחות. סביר להניח שאת התינוקות תרצו להושיב בשורה ה-2 שיהיו נגישים אליכם, כך שכל כניסה/יציאה לשורה ה-3 תאלץ אתכם לפרק את כיסא הבטיחות בשורה ה-2 ולהרכיבו מחדש.

בקרניבל כל שבעת המושבים הם מושבים אמיתיים ונפרדים שמתאימים למבוגרים. במקרה שלנו קיפלנו את אחד הכיסאות בשורה ה-2 בכדי להקל על הכניסה לשורה ה-3 ולפעמים בכלל הילדים נכנסים מתא המטען ברווח שיש בין המושבים. כמו כן דלתות הצד גדולות ומחליקות על מסילה דבר שמקל גם הוא את הגישה

תא המטען מספיק גדול להכיל עגלת תאומים (ממליץ לך לבדוק טוב שנכנס בגלאקסי כי עד כמה שאני זוכר תא המטען יותר קטן)

הרכב נמצא ברשותנו כבר קצת מעל ל-3 שנים וסה"כ מאוד מרוצים ובקרוב מחליפים לטראוורס שהוא קצת יותר גדול

• תוכן חדש...