Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי ברכב טיונר לקליטת שידורי עידן פלוס אבל זה לא מי יודע מה עובד זה נתקע די הרבה השאלה שלי היא כזאת שמתי לב שברוב הרכבים מותקנים שני אנטנות ואצלי יש רק אחת זה יכול לעזור עם אני יתקין עוד אחת? מאיפה אני יכול להשיג מפצל לשני אנטנות ?

פורסם

נראה לי שיש בעיה עם הטיונרים הסינים, גם אצלי קליטה חרא, טיונר ביילט אין בתוך מכשיר מולטימדיה סיני

אין כביש לא טוב ,יש נהג גרוע!!

פורסם

ניתן להתקין ברכב ממירי עידן + ביתיים. כן ממש ככה.

אצלי במעבדה מבוצע שינוי טכני שמאפשר להפעיל את המוצר מ 12 וולט

פורסם

אנחנו מדברים על קליטה בעת עמידה עם הרכב או בעת נסיעה?

אם בעמידה, מספיק אולי להחליף לטיונר איכותי ו/או החלפת אנטנה למוצלחת יותר ו/או הוספה של אחת (במידה ונתמך). כמו כן, יתכן שפשוט האזורים בהם אתה נמצא אינם עם כיסוי מושלם של השידורים.

אם בנסיעה, אז למיטב הבנתי צריך מכשיר שידע לפצות על אפקט דופלר (וגם אז לדעתי יש הגבלת מהירות לעבודה חלקה). שימוש בשתי אנטנות במקרה זה הוא פתרון אחד לדוגמה (כאמור, זה אמור להיות פונקציה בטיונר).

מעבר לכך, יש לזכור/לדעת כי הקרנת תצוגה נעה (למעט ניווט ובקרה על מערכות) בעת נסיעה יכולה לעלות בזימון לדין.

פורסם

אהלן,

רוב ממירי עידן+ הביתיים עובדים על 12V ומחוברים לרשת הביתית עם שנאי, ככה שתוכל פשוט לחבר אותם ישירות למתח ברכבך.

לדוגמא:http://stockcenter.co.il/product_info.php?cPath=157&products_id=150542 (המכשיר הראשון שמצאתי)

פורסם
אהלן,

רוב ממירי עידן+ הביתיים עובדים על 12V ומחוברים לרשת הביתית עם שנאי, ככה שתוכל פשוט לחבר אותם ישירות למתח ברכבך.

לדוגמא:http://stockcenter.co.il/product_info.php?cPath=157&products_id=150542 (המכשיר הראשון שמצאתי)

דווקא 3 יצרנים שאני עובד איתם המתח עבודה שלהם הוא 5 וולט מיוצב "בטון". וכפי שאתה גם יודע מתח העבודה ברכב הוא לא 12 וולט אלא נע בין 13.8 ל 14 וולט [כשהמנוע מונע] אז וולט לפה וולט לשם לא משנה? :lol:

פורסם

האם הקליטה של ממיר עידן + ברכב בתנועה מספיק טובה או שיש לו חסרון בקטע הזה? יש לו אנטנה אחת או שתיים?

פורסם

היי תודה לעונים, הקטע הוא שאני גר בחולון ורק שם יש בעיה ממש רצינית. דוגמא אני נוסע לראשון לציון אז יש הפרעות ממש מינוריות בקושי שיש הפרעות.

• תוכן חדש...