Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג בצמיגים. אני קונה לגולף שלי צמיגים כמו שהיו בהתחלה והמידות הם 14 185 60

אם אפשר רשימה של חברות..:.. אם אפשר את כול החברות המוכרות בשוק הישאלי.

ברמה גבוהה:

ברמה בינונית:"קומו", או "קליבר" או "פאלקן"

ברמה ירודה:

תודה

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אין לי מושג בצמיגים. אני קונה לגולף שלי צמיגים כמו שהיו בהתחלה והמידות הם 14 185 60

אם אפשר רשימה של חברות..:.. אם אפשר את כול החברות המוכרות בשוק הישאלי.

ברמה גבוהה:

ברמה בינונית:

ברמה ירודה:

תודה

תמיר

אהלן תמיר.

חשוב שתרשום את טווח המחירים ואת האופי שאתה מחפש בצמיגים.

ישנם צמיגים ספורטיבים יותר, ישנם ספורטיבים פחות, יש פשוטים ויש צמיגים בעלי אחיזת כביש גבוהה מאוד.

טווח המחרים בין כל האפשרויות הוא ענק.

אם אתה מחפש צמיגים "רגילים" ללא יומרות, לרכב פשוט כמו שלך, אז הייתי ממליף לך לחפש "קומו", או "קליבר" או "פאלקן".

**עריכה** אני רואה שהעתקת את ההמלצות שלי ל "צמיגים בינוניים" אצלך בהודעה.

הייתי ממליץ לך לקפוץ לאוטו דיפו בגן שמואל, במבצע 1+1 ישנם צמיגים של קומו לא רעים בכלל ובמחיר מעולה.

פורסם
אהלן תמיר.

חשוב שתרשום את טווח המחירים ואת האופי שאתה מחפש בצמיגים.

ישנם צמיגים ספורטיבים יותר, ישנם ספורטיבים פחות, יש פשוטים ויש צמיגים בעלי אחיזת כביש גבוהה מאוד.

טווח המחרים בין כל האפשרויות הוא ענק.

אם אתה מחפש צמיגים "רגילים" ללא יומרות, לרכב פשוט כמו שלך, אז הייתי ממליף לך לחפש "קומו", או "קליבר" או "פאלקן".

**עריכה** אני רואה שהעתקת את ההמלצות שלי ל "צמיגים בינוניים" אצלך בהודעה.

הייתי ממליץ לך לקפוץ לאוטו דיפו בגן שמואל, במבצע 1+1 ישנם צמיגים של קומו לא רעים בכלל ובמחיר מעולה.

אני לא חושב שניתן להשיג שם את קומהו במידה הנ"ל, מה שכן יש את יוקוהמה V500 DB

במחיר די סביר לרביעייה ממליץ עליו בחום.

פורסם
.... מה שכן יש את יוקוהמה V500 DB

במחיר די סביר לרביעייה ממליץ עליו בחום.

אכן , באוטודיפו תוכל לרכוש רביעיית V500 תמורת 1100 ש"ח.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני קצת לא מבין , לכל חברה יש דגמים שנעים בין זבל טוטאלי לצמיגים מצוינים , אתה לא יכול לקחת חברה ולהכליל אותם , יש גם מישלין פיילוט שלא הייתי שם על הקורולה שלנו ומצד שני מישלין פיילוט שהייתי מת שיהיו על הS16 שלי.

אנשים תהיו יותר ספציפים

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני קצת לא מבין , לכל חברה יש דגמים שנעים בין זבל טוטאלי לצמיגים מצוינים , אתה לא יכול לקחת חברה ולהכליל אותם , יש גם מישלין פיילוט שלא הייתי שם על הקורולה שלנו ומצד שני מישלין פיילוט שהייתי מת שיהיו על הS16 שלי.

אנשים תהיו יותר ספציפים

ליביו

V500 DB AVID 185/60-14 זה לא מספיק ספציפי? :roll:

• תוכן חדש...