Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עזרה בהתקנה מחדש של OFFICE 2010


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פרמטתי את המחשב בעובדה ואני מנסה להתקין מחדש OFFICE 2010 עותק מקורי, כשאני נכנס לאתר ההורדות של מיקרושיט אני שם את PRODUCT KEY ומשם מופנה לדף שבו אני צריך להתחבר לחשבון מיקרושיט, פה הסתבכתי, בפעם שעברה שהייתי צריך להתקין את זה (לפני 5 שנים) הקמתי חשבון מיקרושיט רק בשביל ההתקנה ואני לא זוכר איזה מייל שמתי או מה הסיסמא או כל דבר כזה או אחר, איך מתחילים לשחזר כזה דבר? הPRODUCT KEY עכשיו קשור לחשבון הזה ולא מתווסף לחשבון אחר ולכן לא נותן לי להתקין..

 

dom_bill_plates.jpg

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

פורסם

זה בדיוק הסיפור של חברה שדופקת ומתעללת בלקוחות הישרים וההגונים שלה שקנו בכסף מלא את מוצר הדגל.

אני יכול רק להביע אמפטיה והשתתפות בצער.

אולי גם צרת רבים חצי נחמה :

דוגמאות משלי,

פעם עשיתי טעות דומה וקניתי תוכנה מסויימת להמרת וידאו, התוכנה סירבה לקבל את המספר הסידורי שהגיע איתה, קניתי ביום שישי בבוקר וביום שישי בערב, רציתי לנצל את השבת, אבל אי אפשר להשיג את התמיכה הטכנית, לא באימייל, לא בטלפון. נאלצתי להוריד גירסה פרוצה, והשארתי אותה כבר אצלי על הדיסק.

דוגמה שניה, קרוב משפחה קנה מחשב ומאוחר יותר חזר לחנות וקנה חלונות XP בקופסה (700 שקל), התקין, עבד והיה מרוצה. חצי שנה אחר נגנב המחשב. למחרת קנה מחשב חדש אבל מסתבר שאת הCD עם מערכת ההפעלה XP הוא לא יכול להתקין על המחשב החדש כי המערכת מקושרת לחומרה של המחשב שנגנב. לא עזרו טלפונים ושיחות עם מנהלים במיקרוסופט. שכנעתי אותו לעבור ללינוקס, הדרכתי אותו ,ועד היום הוא נצמד ללינוקס ומודה לי.

פורסם
מאיפה הפלצת את השטויות האלה? CD לא מקושר לחומרה.

תקרא שוב, כתבתי שהמערכת מקושרת לחמרה.

למי שלא מכיר איך מיקרוסופט התעללו במשתמשים שקנו את ה XP אני אזכיר בקצרה שהקונה ה"מאושר" של ה XP אמור לעשות תהליך של אקטיבציה כשהוא מתקין לראשונה את XP.

בתהליך הזה מערכת ההפעלה סורקת את כל החומרה של המחשב שהיא רצה עליה, יוצרת חתימה דיגיטלית לפי החומרה שנמצאה, ומקשרת את החתימה הזו למספר הסידורי של XP שקיבל הלקוח. הקישור בין החתימה לקוד XP של הלקוח נשמר מעכשיו בשרתי מיקרוסופט ונבדק בתדירות דיי גבוהה. אם המשתמש החליף רכיב חומרה אחד או יותר (תלוי כמובן איזה) למשל כרטיס מסך, המערכת עלולה להחליט שחתימת החומרה השתנתה, ושהיא רצה כעת על מחשב אחר ואז מתחילה לדרוש מהמשתמש האומלל כסף עבור העותק ה"פיראטי" שברשותו. אפשר כמובן להרים טלפון למיקורסופט ויש אפשרות לקבל מספר סידורי חדש, ואז לעשות אקטיבציה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל זה טירטור ובילבול מוח לא קטן, ואפשר לעשות את זה פעמים בודדות בלבד .

זה מאד בגדול על תהליך האקטיבציה.

פורסם

מרטינז, הסיפור שלך קצת מוזר. ביצעתי לא מעט התקנות של XP (וגם ויסטה ו-7) על מחשבם שהוחלפו ,או על מחשבים שתוקנו\שודרגו, ומעלום לא נתקלתי בבעיות שאתה מתאר. יתכן שהיו הבדלים בגלל גרסאות שונות שיועדו למשתמשים מסוגים שונים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
אפשר כמובן להרים טלפון למיקורסופט ויש אפשרות לקבל מספר סידורי חדש, ואז לעשות אקטיבציה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל זה טירטור ובילבול מוח לא קטן, ואפשר לעשות את זה פעמים בודדות בלבד .

זה מאד בגדול על תהליך האקטיבציה.

במשך 10 שנים עשיתי זאת מספר פעמים עם XP גירסת OEM ללא שום בעיה גם על שלושה מחשבים שונים.

איזה כייף לי :)

פורסם
תבדילו בין גרסת OEM, שאכן מקושר לחומרה, לבין גרסת RETAIL היקרה הרבה יותר (של אותה התוכנה בדיוק) שלא מקושרת לחומרה.

גם עם XP גירסת OEM ניתן לעשות זאת מספר פעמים דרך הטלפון. למעשה בשלושה פעמים לא נזקקתי בכלל לשירות הטלפוני.

איזה כייף לי :)

פורסם

צור איתי קשר, אוכל להעביר לך את קובץ ההתקנה. זה באמת שטויות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

צור איתי קשר בפרטי, תרשום לי את המייל שלך ואיזה גרסא אתה צריך ובאיזה שפה ואשלח לך קישור לקובץ ההתקנה. תצטרך סידורי חוקי לבצע ההפעלה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

×
×
  • תוכן חדש...