Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק רכב תציע בארץ את Mini JCW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב לפחות הם מורידים במחיר ,בצמפיון לא מורידים ולא מתאמצים להגיע למחירה !

מהצעת מחיר שקיבלתי על אאודי a3 הם הורידו 35 אלך שקל וזה עוד לא סופי.. אז צ'מפיון כן מורידים מחירים כמו כל יבואן יוקרה כזה או אחר.

דרך אגב אני גם מתעניין ברכישת MINI JCW או Cooper S אני יקח נסיעת מבחן על שניהם ונראה

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

קשה לי להאמין שברכב כל שהוא בסכומים האלה מורידים,35000

,אולי ברכבים שנמצאים מעל שנה אצל היבואן.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
טעות בקריאת ההודעה שלפני
פורסם
מיני JCW אוטומטית עולה בארץ הקודש 259,000 ש"ח. בדקת כמה היא עולה בחו"ל לפני שכתבת את התגובה שלך?

אותה מיני JCW אוטומטית עולה באנגליה (ארץ המוצא והייצור, ומשם גם מביאים את הרכבים לארץ) - 21,500 ליש"ט. זה אחרי שהורדתי מהמחיר המוצג באתר האנגלי את ה20% מס שמשלמים על רכב באנגליה, כי היבואן לא אמור לשלם אותו, אלא הוא משלם את המס בארץ.

תכפיל את זה ב-5.92 שקל לליש"ט (שער יציג נכון לכתיבת שורות אלו) - 127,280 ש"ח. תכפיל את זה ב2 (המיסוי על רכב בארץ הוא מעל 100%, הרבה מעל, אבל לא נתקטנן) - 254,560 ש"ח.

כל זה כמובן לפני עלויות שילוח, ביטוח וכו'. הסכום הזה הוא גם לפני רווח של היבואן, כי צריך גם להרוויח, אף אחד לא עובד לשם שמיים. לא לשכוח שיש גם הוצאות - משכורות, אחזקה וכו' ובטח עוד שכחתי כמה דברים. כמובן שהסכום גם לא מתאר את ההנחה שהיבואן מקבל מהיצרן, אבל ברכב מהסוג הזה, שנמכר בכמויות קטנות, כנראה שההנחה איננה גדולה.

בקיצור, כפי שאפשר לראות, המחיר לא מונפץ משום מקום ולא גבוה סתם.

אחרי שכל זה נכתב, אני אוסיף ואומר שזה לא רלוונטי. בפורום הנכבד שלנו אנשים תמיד מתלוננים על מחיר גבוה, מאשימים את היבואנים, את המדינה, את שר התחבורה, את משרד האוצר, את הפלאפל בשכונה, את הקבצן בצומת ואת הנכד של השכנים, אבל עדיין קונים כמו גדולים ושוברים שיאי מכירות.

אז כנראה שהמחיר לא גבוה, או שהוא לא גבוה כמו שהרוב חושבים שהוא.

אתה צוחק, נכון? נראה לך שדלק משלמים ליצרן את המחיר שמשלמים לקוחות בבריטניה?

השוואה יותר נכונה תהיה מול מאזדה 6, שזו עוד מכונית שדלק מייבאת (כלומר אותן תקורות), רק שם המחיר צריך להיות תחרותי אחרת אף אחד לא יקנה (מה לעשות ולא קונים מאזדה בגלל הסמל). המאזדה 6 עולה בבריטניה החל מ19,795 פאונד עם מנוע 2.0. בארץ היא עולה 168 אלף שקל ומגיעה עם הרבה יותר אבזור מהגרסה הבריטית הספציפית. יחס הפאונד\שקל מבחינת הייבוא (לרבות מיסים וכל עלות אחרת) הוא 8.5.

הקופר JCW עולה בבריטניה 23,000 פאונד ועולה בארץ 250 אלף שקל. יחס הפאונד\שקל כאן הוא 10.8. כלומר, המיני מתומחרת 27% מעל המחיר האמיתי שלה. ובאמת, אם היינו משווים את יחס הפאונד\שקל במקרה של המיני, היינו מגיעים למחיר סביר מאוד של 197 אלף שקל - בטח לא 250 אלף שקל כפי שהיא מתומחרת כיום.

אבל דלק עשו את אותו הדבר עם הפוקוס ST, כך שזה לא חדש. מקבלים דגם מעניין ומבחינתם זה "פרימיום למשוגעים לדבר בלבד" והם דופקים איזה מחיר שנראה להם (לפי המחיר של הGTI בארץ, הST הייתה צריכה לעלות כאן בערך 180 אלף שקל). נו, זכותם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה צוחק, נכון? נראה לך שדלק משלמים ליצרן את המחיר שמשלמים לקוחות בבריטניה?

קראת את כל ההודעה שלי לפני שהגבת? כנראה שלא. כי אז היית רואה שכתבתי:

כמובן שהסכום גם לא מתאר את ההנחה שהיבואן מקבל מהיצרן

חיכיתי שיבוא הראשון ויגיד שהיבואן (ואני בכוונה לא כותב "דלק", כי זה נכון לגבי כל יבואן בארץ) מתמחר גבוה וגוזר על הצרכנים קופון שמן.

זה נורא פשוט - המחיר גבוה (לדעת מומחי הפורום) ואנשים עדיין קונים בהמוניהם (הכוונה כמובן לכל כלי רכב במדינת ישראל שעולות כנגדו טענות על תמחור גבוה), אז כנראה שלדעתו של הלקוח המחיר בסדר לתמורה שהוא מקבל.

כמובן שברגע שמישהו מחברי הפורום הנכבדים יחליט להפוך ליבואן רכב ולייבא באופן סדיר רכבים לישראל, הוא יותר ממוזמן לפרסם מחירים שוברי שוק ולחלק רכבים בחינם לכל אחד שטוען שהמחיר גבוה.

לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה שאותו אחד יעשה הכל על מנת למקסם רווחים ולא בדיוק יהיה מלכ"ר. סתם מין תחושה כזאת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
קשה לי להאמין שברכב כל שהוא בסכומים האלה מורידים,35000

,אולי ברכבים שנמצאים מעל שנה אצל היבואן.

אם הרכב נמצא במלאי של היבואן וזה לא הזמנה מיוחדת הוא יכול לחתוך הרבה במחיר, אבל הרכב בטוח לא שנה אצל היבואן כי אז זה לא רכב חדש שנת 2015, בטח הרכב נמצא כמה חודשים לא יותר

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
כנראה שאיילון לא קונים ישירות מהיצרן כמו דלק,אלה מייבוא סדיר "רגיל".

לפי מספר השילדה שלי, הרכב היה מיועד לסלובניה, אז אני מניח שאיילון מזמינים דרך יבואן אחר.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם
למרות כל יכולות החישוב המדהימות שמוצגות כאן - איך מוסבר שיבוא מקביל של איילון לא מצליח להכנס לנישה ולהציע מחירים הגיוניים?

אם אני לא טועה, איילון הציעו את הST בקצת פחות מהמחיר שמכרו בו דלק. זה כמובן אבסורד, שכן כל שקל שהיצרן חוסך ליבואן במחיר, מגיע כ2-2.5 שקלים ללקוח (רווח יבואן ומיסים). בוא נניח לרגע שעלות הרכב לדלק היא 50K ולאיילון 60K. עכשיו נוסיף מיסים כ100% עגול, ואנחנו כבר ב100K ו120K בהתאמה. עכשיו נוסיף רווח יבואן (נניח ש20%), ואנחנו ב120K ו144K בהתאמה - כלומר, ש10K הבדל במחיר הקניה הפכו להפרש של 24K לצרכן.

אם אחרי כל זה, איילון עדיין יכולה למכור בפחות מדלק, אז רק תחשוב כמה דלק מרוויחה על כל רכב שנמכר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רועי.

פרט קטן. לאיילון יש אולם אחד וחצי דף אינטרנט.

לדלק יש רשת אולמות בפריסה ארצית, רשת מוסכים ומחסנים.

זה לא חינם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מיני JCW אוטומטית עולה בארץ הקודש 259,000 ש"ח. בדקת כמה היא עולה בחו"ל לפני שכתבת את התגובה שלך?

אותה מיני JCW אוטומטית עולה באנגליה (ארץ המוצא והייצור, ומשם גם מביאים את הרכבים לארץ) - 21,500 ליש"ט. זה אחרי שהורדתי מהמחיר המוצג באתר האנגלי את ה20% מס שמשלמים על רכב באנגליה, כי היבואן לא אמור לשלם אותו, אלא הוא משלם את המס בארץ.

תכפיל את זה ב-5.92 שקל לליש"ט (שער יציג נכון לכתיבת שורות אלו) - 127,280 ש"ח. תכפיל את זה ב2 (המיסוי על רכב בארץ הוא מעל 100%, הרבה מעל, אבל לא נתקטנן) - 254,560 ש"ח.

כל זה כמובן לפני עלויות שילוח, ביטוח וכו'. הסכום הזה הוא גם לפני רווח של היבואן, כי צריך גם להרוויח, אף אחד לא עובד לשם שמיים. לא לשכוח שיש גם הוצאות - משכורות, אחזקה וכו' ובטח עוד שכחתי כמה דברים. כמובן שהסכום גם לא מתאר את ההנחה שהיבואן מקבל מהיצרן, אבל ברכב מהסוג הזה, שנמכר בכמויות קטנות, כנראה שההנחה איננה גדולה.

בקיצור, כפי שאפשר לראות, המחיר לא מונפץ משום מקום ולא גבוה סתם.

אחרי שכל זה נכתב, אני אוסיף ואומר שזה לא רלוונטי. בפורום הנכבד שלנו אנשים תמיד מתלוננים על מחיר גבוה, מאשימים את היבואנים, את המדינה, את שר התחבורה, את משרד האוצר, את הפלאפל בשכונה, את הקבצן בצומת ואת הנכד של השכנים, אבל עדיין קונים כמו גדולים ושוברים שיאי מכירות.

אז כנראה שהמחיר לא גבוה, או שהוא לא גבוה כמו שהרוב חושבים שהוא.

מעט מאוד מכוניות נמכרות כאן במחיר שהוא כפולת המחיר בבריטניה. כנראה שהיבואנים של אלו עובדים פרו בונו, במקרה הטוב, מוסיפים כמה לירות מכיסם לקונה בזה הפחות טוב.

פורסם

רכשתי קופר לפני 4 חודשים. קיבלתי הנחה יפה בלי יותר מדי מאמץ.

מאמין שב s וב jcw תהיה הנחה משמעותית אף יותר .

ומבלי לזלזל ביכולתה של הs1 או הגולף, את הכיף בנהיגה שהמיני מסםקת אני בספק אם הן יכולות לתת.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
רכשתי קופר לפני 4 חודשים. קיבלתי הנחה יפה בלי יותר מדי מאמץ.

מאמין שב s וב jcw תהיה הנחה משמעותית אף יותר .

ומבלי לזלזל ביכולתה של הs1 או הגולף, את הכיף בנהיגה שהמיני מסםקת אני בספק אם הן יכולות לתת.

ידנית?

אם כן אתה יחיד ומיוחד, כך לפחות על פי השרשור של Car_me על סטטיסטיקת הרישוי.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...