Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2015 dgs תקלה? סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי רכב סיאט לאון 2015 1.2 dgs אני חדש עם התיבות האוטומטיות כל החיים שלי זה ידני ורק גרמני.

השאלה גאן האם זה תקין בהילוך 1,2 יש סוג של חבטה קטנה או לפעמים קפיצה האם זה תקין?או שזה רק אצלי והאם יש עוד בעיות או משהו שונה מכיר רגיל?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מאיץ חזק בהילוך הראשון ואתה מדבר על מעבר מהילוך ראשון לשני, או שגם במעבר משני לשלישי?

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

לרוב מראשון לשני ונדיר גם לשלישי וגם משלישי לשני חבטה קלה או קפיצה לא משהו קריטי אבל בקטנה תקין?

פורסם

למי שחסר ניסיון בגיר הזה, אין ספק שלוקח זמן להתרגל אבל חבטה במעבר הילוכים נשמע לי הכי לא DSG שיש.

גם אני נוהג בלאון DSG שנת 2015 ואחד מיתרונות הגיר הזה הוא העברת הילוכים מהירה וחלקה.

אם הרכב עדיין באחריות למה שלא תיגש למוסך לבדוק את זה?

פורסם

זה לא חבטה אני לא יודע איך להסביר את ההרגשה.קודם כל העברת הילוכים היא חלקה בכל ההילוכים וגם לפעמים ב1,2 שאני על ספורט אבל בנסיעה בפקק או זחילה או תחילת נסיעה העברה היא לא נעימה זה רחוק מלהיות חבטה סוג של רעידות ועיקוב כזה

פורסם

ברוך הבא למועדון ה DSG (שלא אהיה בו לעולם) שבו אתה כל יום תגלה משהו חדש ומפתיע על הגיר המרגיז הזה! הרכב חדש ובאחריות מלאה כך שאין יותר טוב ממוסך מקצועי שייבדוק את הבעייה...בקיצור גש לבדוק זאת!

פורסם
ברוך הבא למועדון ה DSG (שלא אהיה בו לעולם) שבו אתה כל יום תגלה משהו חדש ומפתיע על הגיר המרגיז הזה! הרכב חדש ובאחריות מלאה כך שאין יותר טוב ממוסך מקצועי שייבדוק את הבעייה...בקיצור גש לבדוק זאת!

תשמע אני כל החיים נמצא ברכב גרמני רק שעד עכשו היתי בידני וdsg אני לא מכיר כל כך מכיר את הישנה שהיא במת נפילה לא קטנה אבל בחדשים האם זה במת ככה זה רק בהילוכים 1,2 לא במצב ספורט במצב ספורט זה חלק

פורסם

כשאתה עובר מקורולה רובוטית ל-DSG7 העולם נראה אחרת..

מנסיוני האישי גם גיר DSG, במעבר בין הילוך 1-2 לא אוהב שדוחקים בו.

תחשוב שאתה בגיר ידני ותשחרר טיפה את הגז בדיוק בנקודה הזאת, שמור על התחלת נסיעה נעימה ורגועה.

בניגוד לקורולה במעבר מהילוך 2 וצפונה אין בעיה להאיץ בצורה רצופה עם כוח מלא,

מעבר ההילוכים פשוט לא מורגש.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני עושה את זה ולפעמים לא מרגישים בכלל כמו שאתה אומר השאלה אם קצת חוסר ריכוז ורגל לא רגועה האם זה תקין שהעברה היא לא נעימה

פורסם

אתה צריך לבקש יפה כדי שיצרפו אותך למועדון.:-o

• תוכן חדש...