Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שמישהו פרטי ימכור מכונית במצב טוב עם קילומטרז' נמוך? מן הסתם הוא ימשיך להנות ממנה. כשהיא מתחילה לעשות בעיות ומזדקנת אז מחליפים, אם היא בעייתית למכירה היא תגיע לסוחרים במחיר שחיטה כשרה, הם יעשו לה קוסמטיקה ויעבדו על הפראייר הבא.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
למה שמישהו פרטי ימכור מכונית במצב טוב עם קילומטרז' נמוך? מן הסתם הוא ימשיך להנות ממנה. כשהיא מתחילה לעשות בעיות ומזדקנת אז מחליפים, אם היא בעייתית למכירה היא תגיע לסוחרים במחיר שחיטה כשרה, הם יעשו לה קוסמטיקה ויעבדו על הפראייר הבא.

אתה אמיתי?

אולי כי סתם בא לו לשדרג?

אולי כי נגמרה תקופת האחריות הראשונית?

אולי כי הוא רוצה להחליף סגמנט?

אולי כי הוא נתקע בקשיים כלכליים?

אולי כי הוא קיבל רכב חברה?

כמובן שיש עוד הרבה, הרבה סיבות... איך לומר זאת בעדינות, התגובה שלך קצת 'מנותקת מהמציאות'. אתה מבצע מה שנקרא 'השלכה': משליך את התכונות/העדפות האישיות שלך על הכלל ומתעלם מהעובדה שיש עוד הרבה סוגים של אנשים והעדפות שונות בעולם.

זה כמו שאני הייתי אומר 'למה שמישהו עם רכב טוב ילך לסוחר כשהוא יכול למכור במחיר טוב יותר בשוק הפרטי', בהתעלמות מהנוחות שזה נותן לאנשים מסוימים וכו' וכו' (כבר תואר בהודעה קודמת)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
למה שמישהו פרטי ימכור מכונית במצב טוב עם קילומטרז' נמוך? מן הסתם הוא ימשיך להנות ממנה.

תבדוק בפורום יעוץ קניה ותראה כמה שרשורים מתחילים בתבנית הזאת --

"ברשותי מכונית מדגם XXX, המכונית נהדרת ומצוינת, אין תקלות ואני מרוצה, אבל עברו כבר 2-3 שנים והגיע הזמן להתחדש".

יש גם מקרים יוצאי דופן של אנשים שמקבלים הטבות מתחדשות שונות מסיבות של נכות/שכול/מיסוי. לדוגמא סבא שלי (אב שכול) מחליף מכונית כל מספר שנים, הרכב עם קילומטרז' מאוד נמוך, ננהג בעדינות וכמובן עובר טיפולים רק במוסך מורשה (בכל זאת סבא).

פורסם

לא חסר דוגמאות,למשל הפנדה שלי הייתה מאוד שמורה,נמכרה לאחר 3 שנים עקב צורך ברכב אוטומטי,זאת רק סיבה אחת.

לאבא שלי פיגו 107 2012 והוא מתחיל קצת לפזול לרכבים אחרים בגלל שהוא רוצה רכב חזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני לא יודע איך אתה קונה רכבים, אבל שאני הולך לקנות רכב יד שניה, התחושה שלי מבעל הרכב המוכר חשובה לא פחות מהרכב.

ולכן קשה לי לקנות רכב שאני לא פוגש את בעל הרכב, סוחר זאת אחת הדוגמאות.

בדיוק מאותה סיבה יש אנשים שאני מקשר לגבי הרכב ואני כבר מבין בטלפון שאת הרכב הזה אני לא הולך לראות ולא משנה מה המצב שלו.

אצלי הגישה הפוכה, לא מעניין אותי מי מוכר את הרכב אלא מצבו של הרכב.

למה מעניין אותך מי מוכר את הרכב ? איך זה משנה את מצבו של החפץ שאתה קונה אם הבן אדם שמוכר אותו הוא היטלר או מאמה תרזה ?

קח את הרכב לבדיקה, טוב/ לא טוב, תתמקח על המחיר וסע לשלום.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אמיר, יש לזה המון, המון משקל.

בדיקה לעולם לא תגלה הכל, בדיקה לא בהכרח תגלה הזנחה, או אופן נהיגה על הרכב.

אני סבור שזה לא קשור בכלל לרכב, אלא לכל תחום בחיים. כשאני קונה רכב/אופניים/דירה, יש משקל למי שעומד מולי (אחוז ה'כובד' של המשקל הזה נע כתלות בתחום המדובר, אך הוא תמיד קיים).

סתם בתור דוגמא - גם אם יהיה מדובר באקזמפלר יפייפה, אני לא ארכוש אותו אם המוכר עושה עלי רושם של עבריין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אתה אמיתי?

אולי כי סתם בא לו לשדרג?

אולי כי נגמרה תקופת האחריות הראשונית?

אולי כי הוא רוצה להחליף סגמנט?

אולי כי הוא נתקע בקשיים כלכליים?

אולי כי הוא קיבל רכב חברה?

כמובן שיש עוד הרבה, הרבה סיבות... איך לומר זאת בעדינות, התגובה שלך קצת 'מנותקת מהמציאות'. אתה מבצע מה שנקרא 'השלכה': משליך את התכונות/העדפות האישיות שלך על הכלל ומתעלם מהעובדה שיש עוד הרבה סוגים של אנשים והעדפות שונות בעולם.

זה כמו שאני הייתי אומר 'למה שמישהו עם רכב טוב ילך לסוחר כשהוא יכול למכור במחיר טוב יותר בשוק הפרטי', בהתעלמות מהנוחות שזה נותן לאנשים מסוימים וכו' וכו' (כבר תואר בהודעה קודמת)

אתה צודק, אבל בד"כ זה לא קורה בתקציבים נמוכים כמו שפותח השרשור מחפש. הוא מחפש רכב מאוד מאוד זול (ראה שרשורים קודמים שלו) עם ק"מ נמוך, אז הסיכוי שלו ליפול ברכב שעבר זיוף ק"מ גדול מאוד (הוא גם לא שם דגש על היסטוריית טיפולים) ולמצוא רכב שמור ב 5000 ש"ח זה דבר נדיר מאוד, ככה שקשה לי להאמין שרכב עם נתונים יפים מאוד יגיע לסוחר במיוחד בתקציבים נמוכים.

פורסם (נערך)
אצלי הגישה הפוכה, לא מעניין אותי מי מוכר את הרכב אלא מצבו של הרכב.

למה מעניין אותך מי מוכר את הרכב ? איך זה משנה את מצבו של החפץ שאתה קונה אם הבן אדם שמוכר אותו הוא היטלר או מאמה תרזה ?

קח את הרכב לבדיקה, טוב/ לא טוב, תתמקח על המחיר וסע לשלום.

אני בדיוק הפוך, לא לוקח רכבים לבדיקה, כל עוד הרכב הוא עבורי.

עשיתי את זה שקניתי רכב ב 20 אלף שקל וגם שקניתי רכב ב 140 אלף שקל.

אני לא עושה עסקים עם אנשים שאין לי איתן תחושה טובה, לא רק רכב.

מבחינתי שיחה של 10 דקות פנים מול פנים, ההופעה של האדם, איך הבית נראה יכולה ללמד אותי טוב הרבה יותר על צורת הטיפול ברכב או בכל דבר, מאשר טופס בדיקה של מוסך.

אני בודק את הרכב בעצמי, עושה סיבוב וסוגר

בחלק מהמקרים אנחנו אפילו נשארים בקשר.

מבחינתי לפחות, עד עכשיו זה עבד.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם

אן חוקים היום,גם רכב שנראה טוב ועל הנייר ויש נתונים מעולים ופניו של המוכר

נראים טוב וכו'.הרכב דורש בדיקה מסודרת ולפעמים גם במוסך המטפל.

• תוכן חדש...