Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש דיי הרבה זמן אוטו לנסיעות קצרות ובגלל שאני רוצה להישאר עם האוטו לתקופה ארוכה של מעל 10 שנים

אני מחפש רכב יד 1 עם ק"מ נמוך מאוד שכעט,מפרטי ולא מסוחר וכל המכוניות שאני רואה משום מה רשומים תמיד על "חמותי"

וגם בצרוף מקרים לבעל הרכב יש תמיד יש מכוניות למכירה, ההורים אומרים שרכב שלא רשום על שם בעל הרכב יש קאץ' וזה לא נשמע אמין.

למה זה ככה? אין אנשים פרטים שמוכרים מכוניות עם נתונים טובים?

אני אציין גם שמדובר שמכוניות שאין להם שוק(צרפתיות)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
די ענית לעצמך, מכוניות בלי שוק מגיעות לסוחרים.

ישר? הבעלים לא מנסה אפילו למכור אותם לפני?

זה משהו מצחיק אבל בזמן האחרון ראיתי אולי 5 מכוניות שונות ומאנשים שונים וכולם רשומים על שם "חמותי"

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

לא רואה שום דבר רע לקנות צרפתית מסוחר.

סך הכול גם האנשים הפרטיים לא מעוניינים להיכנס לכאב הראש הזה של השוק הפרטי, ומעדיפים לעשות טרייד אין לרכב חדש.

רכב צרפתי בחירה לא רעה- קילומטר נמוך, שנתון נמוך, מאובזר, בטיחותי וכול זה בקצת כסף.

פורסם (נערך)

מה שאצל סוחרים זה בד"כ רכבים שעברו תאונות קשות ותוקנו, או לחלופין רכבים שעמדו בלוחות הרבה זמן, ומתוך חוסר ברירה/סבלנות נמכרו לסוחרים במחירי שחיטה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
למה כל המכוניות הטובות מגיעות לסוחרים?

אם אתה יודע שכל המכוניות הטובות מגיעות לסוחרים, ואתה רוצה אוטו טוב, תהיה סוחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם הרכב טוב תקנה אותו, מה זה משנה מי מוכר לך אותו?

כי אני שומע כל הזמן על רמאיות, זיוף ק"מ, ניירות, תאונות וכו'

תמיד אומרים שלא מומלץ לקנות רכב מסוחר וגם אדם שממציא תירוצים נשמע לא אמין, שיגיד מהחתלה שהוא סוחר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
כי אני שומע כל הזמן על רמאיות, זיוף ק"מ, ניירות, תאונות וכו'

תמיד אומרים שלא מומלץ לקנות רכב מסוחר וגם אדם שממציא תירוצים נשמע לא אמין, שיגיד מהחתלה שהוא סוחר

אתה זה שכתבת שהרכב טוב והוא אצל סוחר, אתה סותר את עצמך.

אישית, את הרכבים האחרונים שלי היה לי קל יותר לקנות מסוחרים/מגרשים.

בגלל שהייתי יכול להגיע בדיוק בזמן שמתאים לי, לבדוק כמה זמן שצריך וכולי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)
אתה זה שכתבת שהרכב טוב והוא אצל סוחר, אתה סותר את עצמך.

אישית, את הרכבים האחרונים שלי היה לי קל יותר לקנות מסוחרים/מגרשים.

בגלל שהייתי יכול להגיע בדיוק בזמן שמתאים לי, לבדוק כמה זמן שצריך וכולי.

הרכב עם נתונים טובים במודעה, אבל אולי הורידו ק"מ? אולי היה ליסינג? איך אפשר לבדוק את זה?

למשל לא מזמן שמעתי סיפור על מישהי שקנתה אוטו מסוחר והאוטו היה של קיבוץ והיא לא ידעה בכלל עד שהרכב עבר תאונה וחברת הביטח עלתה על זה איך שהוא.

אגב לפני חודש ראיתי מודעה ביד 2 של 406 עם 89,000 ק"מ טען שהוא שמור במצב כמו חדש ולא שכך להגיד שלרכב יש רק 89 אלף ודורש 1000 שקל מעל מחירון (הרכב גם כן רשום על חמו)

הבנאדם גר לא רחוק ממני אז הלכתי ישר לראות את הרכב חיצונית (הוא לא היה בבית) וראיתי שכל הרכב צריך צבע -צבע זהוי,בנתיים ירדדתי מיזה, לאחר כמה ימים אני רואה במודעה את אותו אוטו עם 120,000 ק"מ ולא הגיוני שהוא נסע 30,000 בכמה ימים.

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אני נתקלתי במקרה דומה רק בדירות. ע"פ בדיקה ביד2 בהתחלה נראה כאילו למתווכים יש את המבחר הכי טוב של הדירות. אחרי כמה חודשים של חיפוש מבינים שרוב המודעות האלה הן מודעות פיקטיביות ומטרתן להביא אותך למשרד התיווך ואז הם כבר מצעים לך מה שיש להם במלאי. הרבה מהמודעות של דירות שכבר מזמן נמכרו, אבל מוקפצות כי זה סוג של פירסום לסוכנים ומראה ונותן תחושה של מבחר גדול של דירות טובות.

אני חושב שמודעות רכב המצב דומה. שמים מודעה עם נתונים מפתים וכשאתה מגיע לראות מצעים לך אלטרנטיבות. ברוסיה יש תעשייה שלמה של השיטה הזו, הרבה יותר משומנת ממה שיש בישראל. יש יש מוקדים עם טלפניות שעונות כמוכרות פרטיות וכשאתה מגיע לראות את הרכב, אתה מוצא את עצמך בסוכנות.

• תוכן חדש...