Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצאת בזול.

הייתי ממליץ לך על וולנטיין וצ'יטה. (חוץ מלנהוג לאט וכחוק).

אני אישית מתכוון לרכוש אותם לעצמי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

V1 לא יעזור נגד ממל״זים?

זרוק לנו עצם לגבי החיישני ״רוורס״.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני לא מעוניין באמצעי לא חוקי.

האם הוולנטין או הצ׳יטה יכולים להתריע על ממלזים? כי הבנתי שבזמן האחרון יש להם הרבה התרעות שווא עקב המערכות של וולוו ומאזדה.

ומה זה באמת החיישני רוורס?

פורסם
לא קיבלתי פסילה מנהלית. נשאר רק המשפט בנובמבר.

אתם ממליצים אמצעי מיגון כלשהם לעתיד? חוץ מלנסוע לאט ;)

חבר, אני לא מכיר אותך אישית, וגם פה אתה דיי חדש כך שלא יצא לנו לנהל דיון וירטואלי.

עם כל האמור לעיל, הגישה שלך לארוע לא בריאה, לפני השימוע אצל הקצין היית מוכן לעשות הכל ולמכור את כל העולם למען הרישיוןישאר אצלך, וכעת, לאחר שהחרב (זמנית) נלקחה מצווארך, הדבר הראשון שאתה שואל עליו הוא על אמצעי מיגון.

אמצעי המיגון היחיד הוא שכל ישר, ולזה אין תחליף.

אגב, לא טוען שאני טלית שכולה תכלת, אבל אני יודע דיי בברור שאם אני עושה טעות - אני גם אשלם עליה ומבלי להתווכח ומבלי לחפש קיצורי דרך באשר הם.

עריכה: למה אתה צריך אמצעי מיגון, אם כמו שאתה טענת, שאתה שומר על מהירות סבירה ביחס לתנאי הדרך והתנועה שסביבך?

פורסם
לא קיבלתי פסילה מנהלית. נשאר רק המשפט בנובמבר.

אתם ממליצים אמצעי מיגון כלשהם לעתיד? חוץ מלנסוע לאט ;)

מדהים.

שמח שלא שמעת לעצתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל עוד המשפט לא היה, הנקודות לא יחולו עליך, ולכן אם המשפט יתקיים אחרי שתסיים את שנות הנהג החדש (וזה מה שיקרה כנראה, כי יש את שלבי דיון וההקראה וכו' על פני חודשים רבים) תספיק לקבל רשיון רגיל לבית, ואז הכל יהיה יותר קל.

פורסם
חבר, אני לא מכיר אותך אישית, וגם פה אתה דיי חדש כך שלא יצא לנו לנהל דיון וירטואלי.

עם כל האמור לעיל, הגישה שלך לארוע לא בריאה, לפני השימוע אצל הקצין היית מוכן לעשות הכל ולמכור את כל העולם למען הרישיוןישאר אצלך, וכעת, לאחר שהחרב (זמנית) נלקחה מצווארך, הדבר הראשון שאתה שואל עליו הוא על אמצעי מיגון.

אמצעי המיגון היחיד הוא שכל ישר, ולזה אין תחליף.

אגב, לא טוען שאני טלית שכולה תכלת, אבל אני יודע דיי בברור שאם אני עושה טעות - אני גם אשלם עליה ומבלי להתווכח ומבלי לחפש קיצורי דרך באשר הם.

עריכה: למה אתה צריך אמצעי מיגון, אם כמו שאתה טענת, שאתה שומר על מהירות סבירה ביחס לתנאי הדרך והתנועה שסביבך?

אני יודע שעשיתי עבירה ואני מצדיק את זה שאני צריך להיענש אך כמו כל בן אדם הגיוני אני אעדיף שהעונש יופחת.

היה לי חשוב לא לקבל פסילה מנהלית מכיוון שזהו החודש האחרון לפני הגיוס בו אני יכול לעבוד בכדי לעזור להורים. אין לי שום ספק שבמשפט אני אקבל שלילה (ואת כל שאר העונשים הנלווים) וזה אכן מגיע לי.

הדבר הראשון שעשיתי מאז הוא לחפש בהגדרות של המובילאיי את האפשרות שהוא יתריע על מהירות מכיוון שכאשר נתפסתי לא הסתכלתי על המהירות וזה היה יכול להציל אותי. צא מנקודת הנחה שמאז שנתפסתי אני לא מפסיק לבהות במד המהירות.

פורסם

אין לך ברכב בקרת שיוט?

לא יותר פשוט לשים בקרת שיוט ולתת לה לשמור על המהירות? אחלה דרך לשמור על צריכת דלק נמוכה וגם על הרישיון שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה בסדר, כמעט כל נהג "נמרץ" יתפס מתישהו על מהירות.

הכביש באיזור שנתפסת מאוד רחב ונוח, ולמען האמת במיוחד בשעות שבהם התנועה דלילה כפי שנסעת לא באמת מסכן אף אחד.

בעתיד תכיר טוב יותר את המקומות שאוכפים בהם הרבה.

צ'יטה זה אמצעי GPS שמכיר מאגר של מצלמות קבועות ושל מקומות ידועים של מלכודות מהירות (בדיוק כמו המקום שבו נסעת) כך שאם היית עם הצ'יטה, הוא היה מתריע לך לפני כן שתיתכן מלכודת מהירות מתחת לגשר, ואז היית יכול לבלום בזמן.

וולנטין 1 לא היה עוזר לך במקרה הזה ששוטר עם ממלז יורה עלייך מכיוון שאתה תקבל קריאה במכשיר אחרי שהוא כבר ירה עלייך...

הוא יעיל יותר כנגד הדבורה שהוא מזהה אותה פועלת ממרחק ואז אתה יודע שיש איום בסביבה ויכול להוריד מהירות.

את ההתראות שווא ממערכות הבטיחות של הרכבים החדשים כמו המאזדות וולוו וכו' יש אפשרות קלה מאוד לבטל במכשיר.

המלצה שלי אלייך, תקח עו"ד ותקדימו את התאריך של המשפט, השופט מאוד יעריך את זה שחסכתם להם זמן וסחבת וסביר שזה גם יתבטא בעונש מוקל.

בהצלחה ותעדכן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אין לך ברכב בקרת שיוט?

לא יותר פשוט לשים בקרת שיוט ולתת לה לשמור על המהירות? אחלה דרך לשמור על צריכת דלק נמוכה וגם על הרישיון שלך.

לצערי בשתי המכוניות אין בקרת שיוט. שקלתי להוסיף לפיאסטה אך חבל שויתרתי על כך.

זה בסדר, כמעט כל נהג "נמרץ" יתפס מתישהו על מהירות.

הכביש באיזור שנתפסת מאוד רחב ונוח, ולמען האמת במיוחד בשעות שבהם התנועה דלילה כפי שנסעת לא באמת מסכן אף אחד.

בעתיד תכיר טוב יותר את המקומות שאוכפים בהם הרבה.

צ'יטה זה אמצעי GPS שמכיר מאגר של מצלמות קבועות ושל מקומות ידועים של מלכודות מהירות (בדיוק כמו המקום שבו נסעת) כך שאם היית עם הצ'יטה, הוא היה מתריע לך לפני כן שתיתכן מלכודת מהירות מתחת לגשר, ואז היית יכול לבלום בזמן.

וולנטין 1 לא היה עוזר לך במקרה הזה ששוטר עם ממלז יורה עלייך מכיוון שאתה תקבל קריאה במכשיר אחרי שהוא כבר ירה עלייך...

הוא יעיל יותר כנגד הדבורה שהוא מזהה אותה פועלת ממרחק ואז אתה יודע שיש איום בסביבה ויכול להוריד מהירות.

את ההתראות שווא ממערכות הבטיחות של הרכבים החדשים כמו המאזדות וולוו וכו' יש אפשרות קלה מאוד לבטל במכשיר.

המלצה שלי אלייך, תקח עו"ד ותקדימו את התאריך של המשפט, השופט מאוד יעריך את זה שחסכתם להם זמן וסחבת וסביר שזה גם יתבטא בעונש מוקל.

בהצלחה ותעדכן

אז זאת אומרת שאם שוטר יעמוד עם ממלז במקום אקראי יש סיכוי שהצ׳יטה לא תתריעה כי אין לה מיקום המלכודת במאגר?

בנוגע למשפט, אני מקווה שאני יוכל להקדים אותו אפילו שאני אהיה עוד בטירונות.

פורסם

קודם כל, נשמע שאתה בחור עם ראש על הכתפיים ומודע לעצמך.

אך עם זאת, יש כמה דברים שנאמרו פה בשרשור שמאוד הפריעו לי.

דבר ראשון: כל אלו שתירצו (מהמילה תירוץ) עבורך: כן, זה כביש רחב, איכותי ופנוי. אך לא, זה לא אומר שמותר להגיע למהירויות כאלו!

בתור קורא מהצד זה נשמע לי כאילו אתם נותנים גושפנקא לנסוע במהירויות כאלה. לא! זה לא בסדר להגיע לכמעט 150!

(לא בגלל שתנאי הדרך לא מאפשרים זאת- על זה אני לא מתדיין, אלא בגלל שיש חוק וזו כבר הפרה גסה שלו)

דבר שני: אל פות"ש.

ראיתי שכתבת כמה פעמים על כך שזו רק עבירה ראשונה בשנה וחצי של רישיון.

מעלה אצלי שאלה: האם אמרת זאת בדיון שלך? התחשבו בזה?

כי כשאני קראתי את זה הבנתי את זה יותר כ"רק שנה וחצי רישיון, וכבר עבירה ראשונה!"

בכל אופן, בדרך כלל הייתי חושב שבית המשפט עשה טעות שלא הענישו אותך (במטרה ללמד, לא כי יש בי יצר נקמה) אך לפי התגובות שלך בשרשור, אני חושב דוקא שעצם החוויה לימדה אותך לא מספיק ושלא היה צורך בעונש ממשי של שלילה.

מקווה שאני לא טועה ושתנהג טוב יותר להבא. בהצלחה בהכל

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
קודם כל, נשמע שאתה בחור עם ראש על הכתפיים ומודע לעצמך.

אך עם זאת, יש כמה דברים שנאמרו פה בשרשור שמאוד הפריעו לי.

דבר ראשון: כל אלו שתירצו (מהמילה תירוץ) עבורך: כן, זה כביש רחב, איכותי ופנוי. אך לא, זה לא אומר שמותר להגיע למהירויות כאלו!

בתור קורא מהצד זה נשמע לי כאילו אתם נותנים גושפנקא לנסוע במהירויות כאלה. לא! זה לא בסדר להגיע לכמעט 150!

(לא בגלל שתנאי הדרך לא מאפשרים זאת- על זה אני לא מתדיין, אלא בגלל שיש חוק וזו כבר הפרה גסה שלו)

דבר שני: אל פות"ש.

ראיתי שכתבת כמה פעמים על כך שזו רק עבירה ראשונה בשנה וחצי של רישיון.

מעלה אצלי שאלה: האם אמרת זאת בדיון שלך? התחשבו בזה?

כי כשאני קראתי את זה הבנתי את זה יותר כ"רק שנה וחצי רישיון, וכבר עבירה ראשונה!"

בכל אופן, בדרך כלל הייתי חושב שבית המשפט עשה טעות שלא הענישו אותך (במטרה ללמד, לא כי יש בי יצר נקמה) אך לפי התגובות שלך בשרשור, אני חושב דוקא שעצם החוויה לימדה אותך לא מספיק ושלא היה צורך בעונש ממשי של שלילה.

מקווה שאני לא טועה ושתנהג טוב יותר להבא. בהצלחה בהכל

לא משנה כמה הכביש רחב וכמה ישר אני אנסה תמיד לנהוג כחוק. מכיוון שהמקרה התרחש בשעות לפנות בוקר, התנועה הייתה דלילה מאוד ולכן לא שמתי לב למהירות (בנוסף הירידה הוסיפה קצת מהירות).

בשימוע אצל הקצין, העבירה באה לידי ביטוי כ"רק עבירה ראשונה בשנה וחצי". מודה שזה יכול להישמע גם הפוך אבל אפילו הקצין אמר שזאת רק העבירה הראשונה לפני שאני הספקתי להגיד את זה. מה שהפתיע אותי הוא שהקצין אמר לי על ההתחלה לפני שהתחלתי לדבר, שהוא היה מוותר לי אך בגלל שאני נהג חדש זה קצת בעייתי. הדהים אותי ש54 קמ"ש (49 לאחר הפחתה) מעל המותר ומוותרים בכזאת קלות. כמובן שהסברתי לו בדיוק מה שכתבתי בשרשור הזה ובנוסף הבאתי איתי תיקייה עם מסמכים שמעידים שאני עובד כשליח ועוזר להורים וכו' ולכן כנראה הוא החליט לוותר.

לקחתי את המקרה דיי קשה מכיוון שזאת עבירה ראשונה וכמובן שלא מכוונת. למדתי לקח חשוב שיעלה לי בזמן ובכסף, ולמזלי שככה זה נגמר.

• תוכן חדש...