Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי קודם כל בשעה טובה רכשנו טויוטה קורולה סאן+ 2012 (אם יהיה ביקוש אעשה השוואה מול המאזדה 3 2008)

ועכשיו לשאלה במעמד המסירה שרכשנו את הרכב ממגרש מכוניות X הבנו שהרכב כרגע משועבד לבנק ורק בעוד 3 שבועות אנו נקבל העברת בעלות (זאת אומרת קונים את הרכב בזכרון דברים ) . למי שקנה ממגרש מכוניות (שכרגע אני לא רוצה לפרט ממי קנינו ) גם לכם עשו את אותו הדבר ? מעוניין לשמוע עד כמה חוקי העניין .

פורסם

אפשר לעשות העברת בעלות לרכב משועבד, את השיעבוד צריך להוריד המוכר.

נשמע קצת חשוד, האם כבר שילמת?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מרבית חברות ההשכרה והליסינג אינן רוכשות את המכוניות מהונם העצמי.

הבנק שמלווה אותם פיננסית " משכיר" להם את הכסף הדרוש להם, ו בתמורה מקבל ריבית חודשית.

בתום התקופה ו לאחר שהמכונית נמכרת, מקבל הבנק את כספו חזרה, ולכן כל המכוניות משועבדות כבטוחה עבור הבנק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• אחראי פורום
פורסם

מקובל ותקין. תתחיל לדאוג אם הם לא עומדים בהבטחתם להסיר את השעבוד.

חברה גדולה לא תתעסק עם שטות כזו. במקרה שלי מול אלדן, הגיע בערך בזמן שהם התחייבו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
תקין, כל הרכבים מהמגרשים הם משועבדים לבנק, ככה הם עובדים.

לא תקין, אבל נפוץ.

משום מה לא ממהרים להסיר שעבוד מרכבים. רוב הקונים לא מודעים לעניין. לרוב זה מסתיים בטוב.

אם אתה קונה רכב ממקום מסודר ולא מאדם פרטי, החוק לצדך!

פורסם

קניתי רכב מחברה גדולה , לא מאיזה חאפר . אין אפשרות לעשות העברת בעלות אלא תוך 21 יום מכיוון שהרכב משועבד לבנק (כך נאמר לי במעמד המסירה ) . זה עדיין נשמע לי מסריח ולא חוקי .

פורסם
קניתי רכב מחברה גדולה , לא מאיזה חאפר . אין אפשרות לעשות העברת בעלות אלא תוך 21 יום מכיוון שהרכב משועבד לבנק (כך נאמר לי במעמד המסירה ) . זה עדיין נשמע לי מסריח ולא חוקי .

אין משהו לא חוקי בלמכור רכב משועבד, למעט אי מסירת המידע לקונה.

פורסם

זה אכן נפוץ מאוד. הסיכון בד"כ קטן.

הבעיה היא שיום יבוא וחברה שכזו תפשוט רגל, ואז כל מי שקנה ולא הסירו לו את השיעבוד - אכל אותה.

פורסם

בדקתי בפקודות התעבורה ואסור לי לנסוע עם הרכב מכיוון שאין לי רשיון רכב מקורי אלא רק תצלום , ע"פי פקודות התעבורה רק למכונית מציי רכב עם חתימה של ק. רכב מותר לנסוע עם תצלום רשיון רכב .

• תוכן חדש...