Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטו / לאון / רכב מהנה עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המנוע של המיטו והבראבו זהה (t-jet) אין הבדל בין ה120 כס שנמצא בבראבו ובמיטו, ה155 זה גם אותו מנוע אבל עם טורבו שונה,

אאלט הפונטו והמיטו חולקים שלדה וכן גם הבראבו והג׳ולייטה, רוב החלקים הפנימיים בעלי חותמת alfa fiat lancia, הקונצרן חולק המון חלקים ומכלולים,

המנוע של הגולייטה 170 הוא מולטיאייר זהה לאבארתים למיניהם רק עם טורבו שונה...

אגב אמינות של פיאט, הדברים השתנו מפעם, אני לא אכריח אותך לקנות איטלקיה אבל אני כן אגיד שאין בעיות אמינות מיוחדות ברכבים החדישים, תטפל באוטו והוא יתן לך אהבה, אני כן אסכים שהחלפים יקרים יותר, אבל בשביל הנאה משלמים, ואם אתה באמת רוצה לקבל חיוך כשאתה נכנס לאוטו ומקשיב למנוע, תן בדיקה, אל תפסול, תכנס לחיפוש הרכב עם ראש פתוח

והוואגיות.. האמת אין לי נסיון איתן אז אני אמנע מלהגיב, לא רוצה לומר דברים ללא ביסוס, נחכה שבעל נסיון בקונצרן יגיב

עריכה אחרונה על ידי sjerby

עברתי לסקייטבורד

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

טוב, כתבתי תגובה ומשום מה יש בעיה טכנית בהעלאה שלה :| או שעולה שליש ממנה או הודעה ריקה לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי Murzilka

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

או שתמתינו בערך חודשיים, הלימודים יתחדשו.

ועכשיו ברצינות - אם המיטו יכולה לענות על הדרישות שלך - תעשה נסיעת מבחן מאחת - ממליץ על אוטו דיל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ועכשיו ברצינות - אם המיטו יכולה לענות על הדרישות שלך - תעשה נסיעת מבחן מאחת - ממליץ על אוטו דיל.

כן שמתי לב שיש להם הרבה מהדגם,צירוף מקרים? וממליץ עליהם בהיבט מחיר או מצב הרכבים שאצלם.

I20 Supereme 127HP

פורסם
אם אתה מתאר את הI20 כ"חוויתית" אז המיטו עוד תרגיש לך כמו הסמלון שלך.

עוד אופציה בתקציב: מאזדה 3 2.0 אני מאמין ששנת 2008-9 ייכנסו בתקציב, לא פחות חזקה מהמיטו ואפילו יהיה לך סאנרוף.

אשמח לדעת על בסיס מה אתה רושם את השטויות האלה?

קורא עליהן המון בעיות,ירידת ערך מאסיבית בשנה,מנסה להימנע מלהגיע לפונטו למרות הגימור והגדישה (כנל בראבו) אני טועה?

אין כלכך הגיון אבל לפעמים השם משפיע על מחיר ככה זה במצב הנ״ל - בכל מקרה לא רואה את עצמי מחליף יונדאי לפיאט בהיבט אמינות, ואם לרגע נשווה אלפא לפיאט באמת מדובר על חלקים זהים? האמינות זהה? אשמח לפירוט מאלו שמחזיקים את אלו.

אלפא רומיאו היא חלק מפיאט, המכלולים זהים, שלדות, והמון חלקים מכאניים.

לפחות למיטו אני יודע שאין מחלה ידוע, מלבד למנועי המולטיאייר (מיטו 135) שבדרך לא מוסברת שובקים חיים כל 40K KM (עלות החלפה "סה"כ" 15 אלף ש"ח). המיטו 155 דגם מאוד מוצלח, חזק, צליל מדהים, 6 הילוכים (ל135 יש 5), יציאה כפולה של אגזוזים מאחור.

חודשים חיפשתי באוטודיל ואין להם את הדגם 155 (שיצא בין השנים 2008 עד תחילת 2011)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אשמח לדעת על בסיס מה אתה רושם את השטויות האלה?

אלפא רומיאו היא חלק מפיאט, המכלולים זהים, שלדות, והמון חלקים מכאניים.

לפחות למיטו אני יודע שאין מחלה ידוע, מלבד למנועי המולטיאייר (מיטו 135) שבדרך לא מוסברת שובקים חיים כל 40K KM (עלות החלפה "סה"כ" 15 אלף ש"ח). המיטו 155 דגם מאוד מוצלח, חזק, צליל מדהים, 6 הילוכים (ל135 יש 5), יציאה כפולה של אגזוזים מאחור.

חודשים חיפשתי באוטודיל ואין להם את הדגם 155 (שיצא בין השנים 2008 עד תחילת 2011)

הבנתי,משמע צריך להתחיל לחפש בנרות את גרסת ה155 שבטח גם יקרה יותר, מה המגבילות של מיטו בקטגוריה הספורטיביות הקטנות?

I20 Supereme 127HP

פורסם

מיטו 2009 - 2008 תעלה לך 60-65K

2010 עם חבילת ספורט תיהיה בסיבות ה70K

אני שילמתי כמה אלפים מעל בשביל אקזמפלר עם 48K ק'מ, חבילת ספורט.

חיפשתי 3-4 חודשים.

תחפש ביד2, פורום אלפא (IAROC.ORG.IL), קבוצת קניה ומכירה של אלפא, פשפשוק רכב.

אם אתה נעול על הרכב, אוכל לחבר אותך לאנשים שמוכרים.

היום:

בעבר:

פורסם
אין כלכך הגיון אבל לפעמים השם משפיע על מחיר ככה זה במצב הנ״ל - בכל מקרה לא רואה את עצמי מחליף יונדאי לפיאט בהיבט אמינות, ואם לרגע נשווה אלפא לפיאט באמת מדובר על חלקים זהים? האמינות זהה? אשמח לפירוט מאלו שמחזיקים את אלו.

וכן רואה את עצמך מחליף לאלפא, שחולקת עם פיאט המון מכלולים....? פרדוקס much?

בכל מקרה תודה, בזכותך ובזכות אנשים אחרים שמאמינים בסטיגמות האלו, יש לי רכב מוגדש ומאובזר במחיר של סופר מיני מאותו שנתון D:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
מיטו 2009 - 2008 תעלה לך 60-65K

2010 עם חבילת ספורט תיהיה בסיבות ה70K

אני שילמתי כמה אלפים מעל בשביל אקזמפלר עם 48K ק'מ, חבילת ספורט.

חיפשתי 3-4 חודשים.

תחפש ביד2, פורום אלפא (IAROC.ORG.IL), קבוצת קניה ומכירה של אלפא, פשפשוק רכב.

אם אתה נעול על הרכב, אוכל לחבר אותך לאנשים שמוכרים.

מוזר לי המחירים שאתה מציין. חבר מכר 155 2009 יד ראשונה עם חבילת ספורט לפני שנתיים ב 65K ש"ח (אחרי שהוא נתקע איתה חודשים ללא מתעניינים), איך המחירים לא ירדו מאז?

גם כשקנינו את המיטו תלתן שהייתה יד ראשונה עם ק"מ אפסי ועדיין באחריות יצרן שילמו הרבה הרבה מתחת למחירון אחרי שהרכב הספציפי עמד למכירה כחודש וחצי.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כנראה השוק השתנה, אני יכול להעיד שעזרתי לחבר לחפש רכב בחודשים האחרונים, ולא ראיתי אף אקזמפלר של מיטו עם פוטנציאל שווה-בדיקה במחירים האלו. אם הייתי רואה אקזמפלר מקביל למה שאתה מספר עבור השנים הנוכחיות (ספורט 155 משנת 2011) ב65K - סיכוי סביר שהייתי רוכש אחת בעצמי במקום הרכב של אשתי רק בשביל לא לפספס את הדיל... :o

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מוזר לי המחירים שאתה מציין. חבר מכר 155 2009 יד ראשונה עם חבילת ספורט לפני שנתיים ב 65K ש"ח (אחרי שהוא נתקע איתה חודשים ללא מתעניינים), איך המחירים לא ירדו מאז?

גם כשקנינו את המיטו תלתן שהייתה יד ראשונה עם ק"מ אפסי ועדיין באחריות יצרן שילמו הרבה הרבה מתחת למחירון אחרי שהרכב הספציפי עמד למכירה כחודש וחצי.

הביקוש לרכב מאוד גבוהה (תראה בלוחות של אלפא כמה אנשים מחפשים בנרות 155 שמורה), אני כמעט סגרתי על רכב, ובשישי ב8 בערב עלתה ללוח המודעה של האלפא שלי, בתחילת השבוע סגרתי איתו ותוך כדי הפגישה איתו הטלפונים של אנשים מיד2 לא הפסיקו.

כשאני מעלה פוסט על האלפא שלי\תמונה\שאלות ודברים כאלה - ישר אני מקבל הודעות פרטיות אם אני מוכר.

הייצע של הרכב בדגם הזה ברצפה, אמנם יצאו הרבה אבל השוק שלכן למרות הסטיגמות מאוד חזק.

כל הרכבים שיוצאים למכירה הם עם ק'מ מטורפים ובמצב בינוני.

שמתי את היד על הרכב שלי הסכמתי למחיר שאמר מבלי להתמקח אפילו, הוא דרש מעל המחירון ובצדק (רכב מטופל, שבוע אחרי טסט, 48 אלף ק'מ לרכב בן 5 שנים, תוספות קטנות, חבילת ספורט) ובמעמד ההעברה אפילו קנה לי מתנה ווקס לרכב.

היום:

בעבר:

פורסם
כן שמתי לב שיש להם הרבה מהדגם,צירוף מקרים? וממליץ עליהם בהיבט מחיר או מצב הרכבים שאצלם.

אוטודיל הם סוכנות הטרייד-אין של סמל"ת, שהם יבואני אלפא רומאו לישראל. כל מי שקונה אלפא/פיאט/אבארת' חדשה ועושה טרייד-אין על המיטו שלו, הרכב המשומש מגיע אליהם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אוטודיל הם סוכנות הטרייד-אין של סמל"ת, שהם יבואני אלפא רומאו לישראל. כל מי שקונה אלפא/פיאט/אבארת' חדשה ועושה טרייד-אין על המיטו שלו, הרכב המשומש מגיע אליהם.

משום מה תמיד נמנעתי מלהגיע למגרשים, תמיד עדיף למצוא את המציאה הפרטית כל עוד מדובר על סבלנות.

מתגבשת החלטה לגבי מיטו 155, אם לרדת לפאן הטכני שבהן מה ההבדל בין המנועים שאלו שלא 155 שובקות חיים.

I20 Supereme 127HP

פורסם
משום מה תמיד נמנעתי מלהגיע למגרשים, תמיד עדיף למצוא את המציאה הפרטית כל עוד מדובר על סבלנות.

מתגבשת החלטה לגבי מיטו 155, אם לרדת לפאן הטכני שבהן מה ההבדל בין המנועים שאלו שלא 155 שובקות חיים.

קח בחשבון פרקטיות של הרכב,

מטען ונוסעים במידה ויש..

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

• תוכן חדש...