Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע גטס 2006

mshmir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אתמול נדלקה לי נורית חיווי טמפרטורה במהלך הנסיעה. המשכתי בנסיעה קצרה בגלל שלא היה היכן לעצור בבטיחות. הבוקר הרכב נסע כרגיל ושוב נכבה לאחר שנדלקה נורית החיווי. שוב נסעתי מעט כדי לעצור במקום שניתן לעמוד בו בבטיחות. גררתי את הרכב ואמרו לי שנקריה צינורית מים ושראש המנוע הלך. הוא בדק את הרדיאטור עם בודק הגזים והצבע הפך לירוק....

הצעת המחיר הייתה 3500 לשיפוץ ראש

מנוע.

האם לדעתכם באמת הלך הראש מנוע? כמו כן האם ההצעה נשמעת סבירה.

תודה

מתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמרת נורית חיווי לכן מדובר בגטס דור שני.

אכן המנוע הזה יותר מורכב מאשר דור ראשון, והמחיר לצערך בהתאם.

בפעם הבאה תשתדל לעצור מיד בצד.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לומר לך מניסיון עם לא מעט גטסים שטיפלתי והיתעסקתי בחיי, ראש מנוע כמעט ולא הולך שם בגלל היתחממות של חוסר מיים. רק לאחרונה הגיעו אליי שניים כאלה שנת 2005 אומנם אבל היתחממו עד קצה שעון החום. מילאתי מיים, סידרתי את הבריחה והם נוסעים ללא שום בעיה עד היום לא מיתחממים ולא מחסירים נוזל קירור בכלל. באחד הגטסים המנוע אף נכבה והתחיל לדפוק אך חזר לחיים לאחר סידור הנזילה. יש עוד שיטות לבדוק אם אכן גזים חודרים למערכת וקיימת זליגה של נוזל קירור לצילינדרים. בקיצור גש לשמוע חוות דעת נוספת לפני ההוצאה הגדולה! ומאיפה אתה בארץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זאת אומרת לא מניע? מילאת מיים כמו שצריך עד למעלה ברדיאטור? האם שאתה נותן סוויץ המנוע כן מיסתובב או שלא נישמע שום דבר שאתה מנסה להניע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...