Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז (למה לעזאזל) מישהו "פינק" לי את הרכב בקולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן

לא מזמן יצאתי לרכב ושמתי לב שהוא דביק בקטע אחר, כשהסתכלתי מסביב שמתי לב שמישהו ממש השקיע בלעבור על כל הרכב, ואני מתכוון כל הרכב עם קולה או משהו דביק אחר אלא אם כן יש עץ במקרה שמשיל קולה ואני לא יודע עליו.

הרכב חנה צמוד לערוגות מצד ימין, ככה שאף אחד לא יכול להכנס מהצד הזה אלא רק מצד הנהג, ועדיין גם לשם הגיע המיץ המתוק.

אין לי שום ריב עם שכן, ולידי חנה עוד בחור והרכב שלו נקי (הוא חנה כמו אידיוט עם גלגל בחוץ שמפריע - להבדיל ממני שנצמדתי לערוגה), ומעולם לא היה לי איזה תיקול עם מישהו מהשכונה.

הרחוב הוא הולנדי.

השאלה שלי, האם אפשרי לחכות עם זה למחר ואז לשטוף בסוף יום או שלהוריד את זה עכשיו ומיד? לא ראיתי חרקים או נמלים על הרכב בגלל המתיקות של הנוזל.

איך להוריד את זה בכלל כיוון ואין לי צינור או מקור מים, אלא רק ONR ומטליות.

נ.ב אני מוסר את תנחומיי למשפחת הוונדליסט שנפטר מחר בבוקר.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר מתחיל לחשוד שמישהו החליט להטפל לי לרכב, מוזר לגמרי.

עברתי עם 2 ליטר ONR על כל הרכב בהגזמה כדי שיסיר את כל הדביקות של הנוזל / קולה מה שזה לא יהיה, חלק השאיר סימנים של מים על מכסה המנוע, נבדוק אולי ניקוי לעומק עם פלסטלינה יעזור.

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אנשים שברגע שרואים אותך משקיע ושוטף שטיפה שהיא טיפה שונה ולא לוקח תרכב לתחנת דלק זה מחרפן אותם ועושים דווקא, אין לך יותר מדי מה לעשות נגד זה... למרות שתמיד ישנה האפשרות שבאמת נשפך על הרכב שלך בטעות אז אל תמהר לקפוץ למסקנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב ששרף ישאיר דברים כאלו, לפחות לפי התיאור של ליאב.

אל תיתן לשמש לייבש עוד יותר את הקולה.

יש אנשים דביליים כאלה, מכיר מישהו שעקרו לו את המגבים כמה פעמים והדביקו לו דבק תעשייתי על הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני חודש אשתי חוזרת הביתה, מספרת לי שבזמן שהיא ניגשת לרכב בקבוק קולה נופל מהשמיים על הדלת הקדמית, מתפוצץ על הרכב ומשפריץ לה על הרגליים. היא אמרה שהדבר הראשון שעלה לה לראש זה 'מזל שאור לא פה' כי מישהו היה מת אחרי החרא הזה.

ילדים קטנים ומטומטמים עושים דברים קטנים ומטומטמים. מזל מזל מזל שזה לא פגע בה...

יש הרי לכולנו סיפורים בסגנון הזה על חוליגנים, אין ממש מה לעשות, חוץ מלבודד את עצמך כמה שיותר מהחלאות של העולם החיצון.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר מתחיל לחשוד שמישהו החליט להטפל לי לרכב, מוזר לגמרי.

עברתי עם 2 ליטר ONR על כל הרכב בהגזמה כדי שיסיר את כל הדביקות של הנוזל / קולה מה שזה לא יהיה, חלק השאיר סימנים של מים על מכסה המנוע, נבדוק אולי ניקוי לעומק עם פלסטלינה יעזור.

ווקס חובה - ימנע נזק אם מישהו ישפוך שוב חומר

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

גם לי זה קרה לפני שנה-שנתיים.

אם הרכב שלך מבריק, וחבורת נערים יודעים שאתה משקיע ברכב, או ערס שעושה עם עצמו תחרות

שהרכב שלו יתור יפה ומושקע זו התוצאה.

בגלל זה אני תמיד עובד בשעות שאני יודע שאף אחד לא יעבור.

אין לי מושג איך מטפלים בזה, לכן רק השארתי טיפ , אולי זה ימנע מקרה כזה בעבר.

רועי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שכמה פעמים חתך אותי ערס עם סוויפט משנת תרפ"ח (קיימים כאלה דברים כנראה), אבל לא שהיה לי משהו איתו פשוט התעלמתי, ובמקרה הוא גר בהמשך הרחוב ההולנדי. מי יודע? אני רק מנחש.

ובאמת מדובר בנוזל או קולה או מיץ ענבים מה שזה לא יהיה, כהה, למזלי יש ווקס על הרכב אז לפחות זה סוג של השאיר רק טיפות מהבידינג שגרמו למיץ להתפזר מעט, אבל כנראה הקולה עשתה את שלה והמיסה את הווקס וה BSD שיושב על הפח.

MURZILKA - צבע שחור על הפח ראיתי בטיפות הגדולות שכן התייבשו על הצבע, זה ירד עם מגבון בדיוק כמו קולה שהתייבשה או מיץ דביק.

רועי - אני לא עובד ליד הבית כשאני מנקה את הרכב, אני לוקח אותו לכביש רחוק יותר שהוא פנוי לרוב ופתוח, אכן רואים אותי שוטף אבל לא ליד הדירה במקרה שיש שם ילדים כאלה או כאלה.

עכשיו מצאתי למזלי חניון שפתוח במוצש והוא אפילו מואר, שם שטפתי את הרכב אתמול ב 22:00 מהזבל ששפכו לי עליו.

לי זה עדיין נראה כמו שכן צר עין, במיוחד לאור זאת שחנו לידי רכבים לא פחות חדשים - זו שכונה לא ענייה כלל שאני שוכר בה יחידה, כנראה שנראה להם קל להטפל לרכב קטן ובולט. נראה לי שאני צריך לחשוב על מצלמת רכב שמופעלת בתנועה

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי הרכב שלך היה נראה צמא, לך תדע.

אנשים מקסימים סה"כ, כל ישראל ערבים זה לזה.

קיצר אני רואה שכבר ניקית, אבל שיטת המטליות הייתה יכולה להתאים כאן אם הרכב לא היה מאובק בטירוף, עם חיזוק רציני של prewash בדילול מתאים.

בגדול לא הייתי מתרגש מהקולה, אם התייבשה או לא.

גם אם פגמה בווקס, הוא "עשה את שלו" והגן ממה שצריך.

עד הפרוייקט הבא שלך הייתי ממליץ לתחזק רק עם bsd, ושלום על ישראל.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...