Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש לקנות רכב משומש.

מתעניין בקטגוריה של הסופר-מיני,

הרכב לצורכי נסיעה לעבודה, נסיעה עירונית לרוב, מדי פעם בינעירוני חיפה-ת"א.

לא ידני.

צריכת דלק - ממוצעת-נמוכה

קילומטרז - לא מוגזם מדי

טיפולים וחלקים - תמיד עדיף שיהיה נוח וזול

מבחינת תוספות - לא חובה, אבל מעדיף שלא יהיה הדגם הבסיסי ביותר, שיכלול מערכת מולטימדיה ושליטה מההגה..

מחיר - באיזור 60K

שנה - לכל הפחות 2013

הדגמים שסקרנו אותי : פולו, פיאסטה הדגם החדש, קיה ריו ה5 דל'

אשמח לשמוע דעות על הדגמים הנ"ל או אם יש לכם הצעות אחרות.

תודה רבה! ושבת שלום..

פורסם

פולו - בתקציב שלך נכנסים רכבים עם מנועי ה-TSI וגירי ה-DSG. בצע חיפוש בפורום על כל המשמעויות של זה.

פיאסטה - הדגם החדש מגיע עם גיר כפול מצמדים שידוע כבעייתי. לא מומלץ.

קיה ריו 5 דלתות - לא חסכונית בדלק ואין מולטימדיה.

בקיצור, אתה לא בכיוון. ממש לא בכיוון. הדרישות שהצבת מובילות אותך לרכבים כמו מיצובישי ספייס סטאר או ניסאן מיקרה, רכבים עם הרבה פחות שיק אבל צריכת דלק נמוכה ועלויות אחזקה סבירות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקי, אם לא בכיוון אז מה כן?

התקציב לא נעול על 60

מולטימדיה - גם לא הכי קריטי אם זה בא על חשבון דברים אחרים, מקסימום אפשר להתקין אחרי זה..

איזה דגמים יש לפולו שכן אפשר לבדוק? או שבכלל להתרחק מהרכב? ולמה? כי ראיתי דעות חלוקות על הDSG

מה בנוגע לקליאו, סוויפט, i20, איביזה.

פורסם

קליאו - בתקציב שלך הדור הקודם, המנוע אמין וגם האמינות של הגיר השתפרה, אבל אין מולטימדיה (ואין ממש איפה להתקין), וצריכת הדלק של מנוע 1.6 עם גיר אוטומטי 4 הילוכים היא לא משהו להתגאות בו.

i20 וסוויפט אמינות ובטיחותיות, וצריכת הדלק שלהן לא רעה, אבל מולטימדיה אין בהן כסטנדרט, אבל תמיד אפשר להוסיף.

איביזה - בדיוק מה שאמרו לך על הפולו, TSI, DSG.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפי השימוש שלך, בנסיעות עירוניות בלבד, הריו תתאים לך בעניין צריכת הדלק. משהו בסביבות ה-14 ק"מ לליטר. כך שמהבחינה הזו אתה בסדר. עד כמה שידוע לי, בדגמים החדשים יש תוספות והתפעול אינטואיטיבי (ואפשר להוסיף). היתרון שלה הוא שהיא מרווחת (כולל תא מטען גדול) שקטה והעיצוב שלה יפה. לפולו יש עלות תיקונים בשמיים והפיאסטה לא רעה בכלל. אבל ההמלצה שלי היא הריו.

פורסם

ריו אוטומטית 1/14 בעיר? זה הדגם ההיברידי?

דווקא צריכת דלק בזה הרכב פחות מצטיין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה,

בפיסטה הכוונה לדגם הזה? :http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1475219-5.jpg

אשמח אם תוכלו להסביר במשפט אחד מה ההבדל, בינו לבין הישן כי הבנתי שבאחד מהם הגיר בעייתי.?

אני חושב שכרגע הדגמים שעל הפרק הם i20, ריו, פיסאטה..

ומה לגבי שברולט סוניק?

פורסם

בתמונה זאת המתיחת פנים שהגיעה ב2013 עם הגיר הרובוטי.

הגיר הישן היה פחות חיסכוני אבל פשוט ואמין.

הרובוט חיסכוני יותר אבל לדעתי לא נעים כמו הdsg.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...