Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון גובה בלם היד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בנושא הזה אני מבקש תגובות רק מאנשים שבאמת מבינים ולא השערות כי זה עניין בטיחותי .

כמו שחלק מכם יודעים אצל הראלי אין כבל חיצוני שאתו אפשר לכוון את גובה בלם היד ואת הפעולה עושים או מהידית עצמה ( שאצלי אי אפשר בגלל הריפוד ) או מהתוף האחורי עצמו ,

אני ראיתי פעם איך בלאנטיס עושים את הכיוון מהתוף עצמו וזאת פעולה פשוטה למדי , פשוט מקצרים את מהלך וזה אוטומטית מאפשר פחות תנועה לבלם היד ,

* אני יודע בטוח שמצב רפידות התוף שלי מצויין ואין צורך להחליף ולחרוט , אני רק רוצה בלם יד קצת יותר קצר ( מסיבות שאנשים בפורום כבר יבינו בעצמם ).

אני מבקש שאם מישהו יודע איך זה בראלי שיסביר לי בבקשה , ואם יש איזשהם סיבוכים מיוחדים שיכולים לקרות ונקודות לשים אליהם לב .

תודה מראש.

פורסם

באם אינך יודע כיצד לכוונן בלמים אח', אל תתעסק בזאת :!::!::!:

הינך יכול להגיע(חו"ח) למצב שהבלמים יתפסו.

אז לסיכום:

לא לגעת

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
באם אינך יודע כיצד לכוונן בלמים אח', אל תתעסק בזאת :!::!::!:

הינך יכול להגיע(חו"ח) למצב שהבלמים יתפסו.

אז לסיכום:

לא לגעת

עמית

מקבל את דעתך ,

ומסכים עם הטיעון, אבל לדוגמא בלאנטיס זה באמת פשוט וכמובן בודקים את הגלגל לפני שמורידים את הרכב מהג'ק.

האם אני יקבל דעה נוספת?

פורסם

תאמין לי לך למוסך כמה כבר הם יכולים לקחת לך על מתיחת כבל גרושים

לי למשל הוא עשה את זה בחינם כי אבא שלי תמיד הולך לתקן דברים אצלו אבל אני לא חושב שהוא יקח לך יותר מ 100 אבל אני מדבר פה על הנאון לא על פיז'ו אז לך למוסך כמעט כל מוסך יודע איך לטפל בזה ותבדוק את הנושא...

כי כמו שהזכירו למעלה זה עסק מסוכן ביותר ואתה יכול להכנס עקב זה לסחרור

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם

תראה זה עדיף ככה תוכל לראות מה הוא עושה ואיך הוא עושה

ותלמד לפעם הבאה ככה תוכל לדעת בעצמך

גם תשגע אותו קצת תשאל שאלות איך הוא עושה למה זה

תבדוק איך הולך התהליך הזה מה צריך לעשות ולמה

וזהוא בערך

פורסם

אתם חושבים שהם יאהבו את זה במוסך ?

גם ככה לא אוהבים אותי כי אני מסתכל על כל מה שהם עושים ולא עוזב לשנייה :lol:

אבל בדוגרי , אני משלם , אני הלקוח , שהם יבלעו את העלבון ( משפט שאומרים לזונות ).

פורסם

תראה זה שאתה סקרני ואתה מסתכל בשביל ללמוד

אולי זה לא נוח להם כי זה כמו שאתה אוכל במסעדה ומישהוא נועץ בך מבטים אבל

פה אתה מתענין רוצה ללמוד זה מקרה שונה ואני חושב שזה בעיה שלהם כי אתה משלם כסף על מה שהם עושים וזה שאתה מסתכל זה בעיה שלהם

אבל יש הרבה מוסכניקים שדווקא הם נחמדים ואפילו יסבירו לך מה עושים ואיך

רק אל תבוא עם מצלמת וידאו כי נראה לי שהם יסלקו אותך אבל מצלמה רגילה תצלם כמה תמונות ותשאיר אותה רוב הזמן בכיס שלא ישימו לב

תוריד גם את הפלאש בשביל לא למשוך צומת לב רבה והכל יסתדר...

(אני מקווה)

• תוכן חדש...