Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא אינפיניטי G37 Coupe שנת 2010 ומותקנים בו מהמפעל 11 רמקולים ומערכת שמאפשרת לנגן שירים דרך הרדיו, דיסק או חיבור AUX עם כבל.

1. אני רוצה לשדרג את הרמקולים [ואת המגברים אם צריך] לכאלו של Bose בדיוק כמו שמגיעים בגרסאות היותר בכירות של הרכב הנ"ל, ובנוסף לשדרג את המערכת הקיימת לניגון שירים בצורה יותר נורמלית כמו לחבר דיסק קשיח נייד עמוס בשירים דרך USB או לחבר דיסק און קי וכו'.

2. אני מעוניין להתקין גם מצלמה רוורס כי הרכב הגיע ללא. הבנתי שהמצלמה המקורית מותקנת על כנף קטן מעל תא המטען.

במידה ומישהו עשה את הפרוייקט או חלק ממנו ויכול לתת לי מק"ט של כל פריט שאני אמור להזמין [מחו"ל] וכך אוכל לחסוך בעלות, אשמח מאוד!

במידה ולא, אשמח להמלצה על מקום מקצועי שיודע להתעסק עם התקנת החלקים הנ"ל לרכב הספציפי הזה ששם אוכל להזמין ולהתקין את הכל.

רק לידע כללי, הייתי במקום מסויים בהרצליה שנתן לי הצעת מחיר הזויה של 7000 ש"ח למערכת סינית לא מקורית [בלי רמקולים] עם אנדרואיד ולמצלמת רוורס בגלל ש"אין לי פתיחה" במערכת והשד יודע מה זה אומר כי זה דיי נשמע כמו ניסיון סחיטה עלוב.

תודה לכל עזרה!

פורסם

לפי מה שכתוב כאן התקנה של מצלמה מקורית יקרה מאוד, כ-730$. עם הובלה ומכס זה יכול להגיע בלי בעיות לעלות של 7000 ש"ח.

ממה שידוע לי רכיבי infotainment מקוריים הם יקרים ביותר כך שאינני מופתע מהעלות.

במקומך הייתי בודק עם שלומי מ-Class A. את הטלפון שלו קל למצוא בגוגל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

המחירים שראית יקרים כי הם מ-2008. נתת לי כיוון ובאיביי אני רואה שניתן לרכוש את כל הפריטים בנפרד [לפני מכס ומשלוח] בפחות מחצי מהעלות למשומשים במצב טוב:

rear trunk chrome finisher for use w/cam

http://www.ebay.com/itm/08-13-INFINITI-G37-COUPE-OEM-REAR-DECK-LID-CHROME-SPOILER-CAMERA-/331563742257?hash=item4d32bd3431&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/OEM-2009-2010-2011-2012-INFINITI-G37-G37S-COUPE-Trunk-Lid-FINISHER-84810-JL10C-/251970957010?hash=item3aaaa3aed2&vxp=mtr

camera unit

camera control unit

הקטע עם המערכת עצמה יותר מדאיג אותי למען האמת, לי כרגע יש את המערכת הבסיסית הזו:

2012_infiniti_g25_sedan_audiosystem.jpg

אני אמור להחליף אותה לזו על מנת לשמוע שירים ממקור נורמלי?:

35027124_SS12_440x330.JPG

או שיש מודול מסויים שאפשר לרכוש שמוסיף את האופציה לנגן שירים דרך USB/כרטיס זיכרון כלשהו?

לגבי הרמקולים, הבנתי שצריך לרכוש בנפרד מגבר מקורי של Bose שמתחבר ליד הגלגל הנוסף, יש דגם אחד רק שמתאים וזהו?

ודרך אגב, למה הייתה כוונת המשורר ב"אין לך פתיחה במערכת"? אני מקווה שהוא לא חשב שהמערכת שלי כורעת ללדת :lol:

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

אני לא מומחה בתחום, אבל לדעתי במונח "פתיחה" מתכוונים לקידוד שגורם למערכת המקורית לקבל אות וידאו ממקור חיצוני (מצלמת רברס) ולהציג אותו. כנראה שהמערכת לא עושה את זה ללא הקידוד.

בהחלט יתכן שקיימים מספר דגמים של המגבר ושאר המודולים. במקומך הייתי מחפש מישהו בחו"ל שמתמחה בזה וקונה הכל ממנו לאחר שהתאים לי את החלקים לפי מספר שלדה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הייתי היום אצל יוסי אלפיין והוא הציע לי רמקולים קדמיים ואחוריים (אם אני לא טועה) כולל סאב של Arc Audio בסכום שדיי מעבר לתקציב שלי.

הוא אמר שלדעתו Bose לא נחשבים למותג איכותי במיוחד ושיש רמקולים After Market הרבה יותר טובים מאלה.

נניח ואני רוצה לייבא את הכל לבד (11 רמקולים של Bose, מצלמה ומה שמסביב), איפה אני מתחיל לברר את זה?

פורסם

טוב עשית שהלכת ליוסי, אחד מאנשי המקצוע הטובים בענף. מסכים איתו לגבי BOSE. למה כל-כך חשוב לך ספציפית הרמקולים שלהם?

Lexus CT200H

פורסם

ה11 רמקולים של bose עם כל הכבוד הם חרטא,דבר ראשון אין סיבה לשים כ"כ הרבה רמקולים ברכב אחד ודבר שני במחיר שאתה תביא את הסט הזה אני בטוח שאפשר לרכוש סט קומפוננט רציני ומגבר שיעלו על הסט של bose בכל אופן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הייתי היום אצל יוסי אלפיין והוא הציע לי רמקולים קדמיים ואחוריים (אם אני לא טועה) כולל סאב של Arc Audio בסכום שדיי מעבר לתקציב שלי.

תעזוב רגע את עניין הרמקולים\סאב\מגבר

יש המון מותגים איכותיים שיתנו לך תוצאה מצויינת במסגרת התקציב שלך

אין צורך להיות נעול על BOSE.

הבעיה העיקרית שלך היא יחידת הראש ,כי היא מגיעה ללא USB ועם אופציה יקרה מאוד להוספת

מודולים שמגיעים כסטנדרט היום בכול מערכת מולטימדיה אפטרמרקט.

השאלה היא מה יוסי אלפיין אומר בנוגע לאפשרות

להחליף את יחידת הראש המקורית.

פורסם

רציתי ללכת על הרמקולים שלהם כי יצא לי לשמוע אתם ויש להם סאונד ממש טוב. מה שקיים אצלי כרגע ברכב פושר לגמרי ונשמע דיי עלוב.

מחיפוש קצר שעשיתי באיביי לסט שלם של רמקולים (11) של Bose הגעתי ל-2000₪ בערך, אבל אני צריך להמשיך לברר אם הם אכן מתאימים לרכב שלי.

לגבי אופציית ה-USB יוסי אמר שניתן לפרוץ את המערכת המקורית ולהתחבר אליה דרך התקן USB, כלומר לא צריך להחליף את הקיים.

אני בטוח שמה שיוסי הציע מבחינת הסט יהיה איכותי, אבל הוא הציע לרכוש סט של שני רמקולים לכל דלת (טוויטר ומיד) ואני מחפש להחליף את כל שלושת הרמקולים שיש בכל דלת (טוויטר, מיד ובנוסף וופר שיש בכל דלת וגם את האחוריים).

שמעתי גם הצעת מחיר לסט שלם אבל המחיר היה כבר אסטרונומי.

אגב, גם ברכבי מרצדס יש מערכת רמקולים של Bose (יצא לי לשמוע במוניות ישנות קצת) ותמיד אני נדהם מאיך שהרמקולים שלהם נשמעים.

פורסם

אל תצפה להרבה מBose, אל תהיה מקובע, לדעתי תיקח קצת את הזמן ותגיע למפגש אודיו, תשמע כמה מערכות, אני מבטיח לך שBose תהיה מילה גסה אחרי החוויה הזו.

אחרי זה יהיה לך יותר קל לבחור, סטים של שלוש אלמנטים יעלו לך הרבה יותר ממה שיוסי הציע לך, אני ממש ממליץ לך להגיע למפגש כלשהו, באמת שתבין את ההצעות אחרי זה.

פורסם

אני חושב שיש כאן חבר בפורום שעובד באינפינטי.

אולי תנסה למצוא אותו ולברר איתו אם הוא יכול להשיג קצה חוט בנוגע לדגמים / מק"טים?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אל תצפה להרבה מBose, אל תהיה מקובע, לדעתי תיקח קצת את הזמן ותגיע למפגש אודיו, תשמע כמה מערכות, אני מבטיח לך שBose תהיה מילה גסה אחרי החוויה הזו.

אחרי זה יהיה לך יותר קל לבחור, סטים של שלוש אלמנטים יעלו לך הרבה יותר ממה שיוסי הציע לך, אני ממש ממליץ לך להגיע למפגש כלשהו, באמת שתבין את ההצעות אחרי זה.

תודה על ההצעה! מתי המפגש הקרוב? איפה אפשר להתעדכן?

AUDIO KING כבר דיי חרשתי על האתר הזה [ניראה שהוא היחידי שממש עוסק ברכב הזה].

מיכאל, לא חושב שיש לו מידע טכני לגבי פריטים, אבל אני אנסה.

אם יהיו עדכונים ארשום אותם כאן ובמידה ויש למישהו הצעות אשמח לשמוע. שוב תודה.

• תוכן חדש...