Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איזה חופים מסודרים (כי לא בא לי שיכיש אותי נחש) עם חניה יש בכינרת, שהכניסה אליהם חינם או בתשלום סמלי (מוכן לשלם עד כ15 שקלים)?

המלצה לחופים (ז"א, מקום להחנות את האוטו ליד, לשבת בצל ואולי קצת לשחות במים) בנחלי הצפון גם תתקבל בברכה

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא היתה פעם איזה הצעת חוק על כל הבית זונות (על הגנבים שגובים תשלום מופקע על לא כלום) שהולך בחופי הכינרת?

פורסם

אני חושב שבעקבות ההצעה הזאת, האגודה למען הכינרת (או איך שקוראים לאירגון הזה), השתלטה על רוב החופים, הפכה אותם לחינמיים, אבל החניה בתשלום.

הקאץ' - לחלק גדול מהם (או אפילו אל כולם) אפשר להגיע רק עם רכב, ואין חניה נוספת באיזור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאז ומתמיד התשלום היה רק על חנייה, בזמנו אני זוכר אנשים אשכרה היו מחנים את הרכבים צמוד לכביש והולכים ברגל לחופים האלה, העיקר לא לשלם.

מה שכן בעונה תמיד הכל שם מפוצץ גם ככה, אי אפשר לזוז מרוב צפיפות והכל מלא ערסים מסריחים.

פורסם

ממה שיצא לי להכיר את האופי שלך מתגובות בפורום אתה תברח לפני שתחנה את האוטו.

פול ערסים פול וודקה רדבול פול רמקולים ניידים פול קריוקי פול מים מזוהמים פול עשן סיגריות ונרגילות בכל מקום פול מנגל פעיל 24/7... לגבי ליכלוך וכיוצ"ב מעדיף שלא להגיב אבל כל פעם שהייתי בכנרת היה מזוהם (כשהגענו זה לא היה כך). אם תרצה אברר לך את שם החוף.

תנסה אולי להתמקם איפשהו ברמת הגולן או עמק יזרעאל מאמין שתאהב יותר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
ממה שיצא לי להכיר את האופי שלך מתגובות בפורום אתה תברח לפני שתחנה את האוטו.

פול ערסים פול וודקה רדבול פול רמקולים ניידים פול קריוקי פול מים מזוהמים פול עשן סיגריות ונרגילות בכל מקום פול מנגל פעיל 24/7... לגבי ליכלוך וכיוצ"ב מעדיף שלא להגיב אבל כל פעם שהייתי בכנרת היה מזוהם (כשהגענו זה לא היה כך). אם תרצה אברר לך את שם החוף.

תנסה אולי להתמקם איפשהו ברמת הגולן או עמק יזרעאל מאמין שתאהב יותר.

יכול להיות שאני מכיר אותך במציאות?

כי פגעת בול [emoji41]

• תוכן חדש...