Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

השותפים שלי מסיימים את התואר ועוזבים את הדירה, ויחד עם אחד מהם עוזב המדיח.

המדיח הזה הרס אותי, הפך אותי למפונק. מבוגר מטבחים מדופלם של צה"ל הפכתי לילדה מפונקת שצועקת "איכס" כאשר היא מרימה צלחת מהכיור, ואני בבעיה כי מצד שני אין תקציב.

לפני שאני פונה לכרישים בלוח יד 2 רציתי לשאול האם למישהו יש כאן מדיח כזה שזרוק במחסן והוא לא צריך והוא מוכן למסור אותו/או למכור אותו במחיר סטודנטיאלי שיתאים לשני הצדדים.

מדיח חדש עולה 1000 שקלים. נדרש מדיח בגודל 50*50.

אשמח להצעות כאן או בפרטי.

תודה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

רציתי רק להגיד תודה רבה לחבר הפורום היקר Derish.

הוא יצר איתי קשר, ואמר לי שיש לו מדיח שעונה לצרכים שלי שעושה מעט בעיות, ואני מוזמן להגיע ולקחת אותו בחינם.

אתמול אני והשותף שלי ישבנו עליו קצת, ואחרי פרוק וניקיון עושה רושם שהוא עובד בצורה מושלמת.

אז שוב תודה רבה וכיף שיש כאן אנשים נהדרים.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

לאחר חמישה חודשים נהדרים בחברת המדיח הוא החליט למות. הוא לא בדיוק מת, אבל הפיקוד שלו עושה בעיות, וגוף החימום מקצר.

אם זה יה רק גוף החימום הייתי משקיע זמן וכסף ומחליף, אבל הפיקוד דיגיטלי ואין לי את היכולות להבין מה לא בסדר.

העברתי אותו לשותף שלי שעוזב שיש לו מדיח דומה רק מכאני. אולי החלקים יעזרו לו בעתיד.

רציתי לשאול האם במקרה יש עוד מישהו עם מדיח כזה לא בשימוש?

תודה

• תוכן חדש...