Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה תזמון ב DEH80PRS Pioneer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר המון זמן שהוא נמצא אצלי והרבה נסיונות לתזמן, הגעתי לסף יאוש.

יש מישהו שיכול להסביר או לתת טיפים? לפי מה שהבנתי התזמון שלו מהשאר בגלל המרחקים שאפשר להזין.

אני אפילו חושב לשלם כבר בכדי להגיע לתוצאות..

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם (נערך)

בתיאוריה: אתה רוצה שהאות מהרמקול המרוחק ביותר יגיע באותו הזמן לאוזן כמו הרמקולים הקרובים יותר, לכן אתה מוסיף פאזה (השהיה בזמן) לאותות רמקולים האחרים שקרובים יותר.

בפועל: הרמקול המרוחק ביותר ממך, רמקול A, צריך להיות נקודת הייחוס שלך - האפס שלך- לו אתה לא נותן השהיה.

לשאר הרמקולים, לדוגמה B וכו' אתה נותן השהיה בגודל:

(המרחק של רמקולים B מהגוף בסנטימר) - (המרחק של רמקול A מהגוף בסנטימטר).

במידה והפיוניר מקבל ערכים במילישניות ולא סנטימטרים מחלקים ב34 את ההפרש.

הסבר מחוברת של אקליפס:

TimeAlignmentEquation.jpg

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

זה לא בדיוק מסוג הדברים שמסבירים במשפט וחצי.

מצא את השרשורים של אדי (lanosforce), האודיופיל המתחיל וגם אולי השרשור על הכיוונים שלו עם מגבר אודיסון (לא זוכר אם רלוונטי).

אם אתה מוכן לשלם על התענוג, בצע חיפוש אודות "רונן נאור".

פורסם (נערך)

אם המיקרופון של המכשיר נמצא ברשותך,

נסה לבצע כיול אוטומטי, ומשם לבצע תיקונים אם צריך.

הוא מגיע לתוצאות לא רעות.

אגב, עלות כיוון אצל רונן לפי הפעם האחרונה שבדקתי (לפני חודש) עמדה על 6500 שקל - אולי היום זה כבר עלה ליותר.

שזה בערך השווי של כל המערכת של הבחור (לפחות לפי החתימה שלו).

אז אני מניח שהתענוג כבר לא כל כך משתלם היום.

עריכה אחרונה על ידי sharkol
פורסם
אם המיקרופון של המכשיר נמצא ברשותך,

נסה לבצע כיול אוטומטי, ומשם לבצע תיקונים אם צריך.

הוא מגיע לתוצאות לא רעות.

אגב, עלות כיוון אצל רונן לפי הפעם האחרונה שבדקתי (לפני חודש) עמדה על 6500 שקל - אולי היום זה כבר עלה ליותר.

שזה בערך השווי של כל המערכת של הבחור (לפחות לפי החתימה שלו).

אז אני מניח שהתענוג כבר לא כל כך משתלם היום.

מה???

לא דיברו על כמה מאות שקלים?

אתה בטוח במה שאתה אומר?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני הייתי מופתע לא פחות מכם.

אכן המחיר לפני כמה חודשים התחיל מ500 שקלים, לאחר מכן הכפיל את עצמו ל 1000, לאחר מכן שוב הכפיל את עצמו ל 2000, ונכון ללפני חודש - 6500 ש"ח.

ואני לא היחידי שקיבל את ההצעה הזו, לטענתו של רונן מי שביצע כיוון לפני חצי שנה - הרוויח.

נציין רק שההצעה שקיבלתי היא על כיוון למערכת 4 חלקים, במקרה הנ"ל מדובר ב3 חלקים, אבל אני לא חושב שהמחיר יהיה שונה בהרבה אם בכלל.

שיהיה לו לבריאות, כנראה שקהל היעד שלו השתנה.

פורסם (נערך)

בהמשך לשרשור חשוב לציין שהמחירים אצל רונן נעים בין 1500 ש"ח ומעלה עם תלות במספר האלמנטים, אקטיבי או פאסיבי והאם קיים קורקשיין במערכת.

עריכה אחרונה על ידי fastgt
פורסם (נערך)

במקרה שלי בכלל, סאונדנולדג' הם אלה שפנו אלי כדי להציע את שירותיהם לאחר שראו את השרשור התקנה שלי. כך או כך, כנראה שבשלב כלשהו הייתי יוצר קשר בעצמי על מנת לבצע כיוון, כאשר המחיר שרץ לי בראש היה בין 1000-2000, שזה סכום שבאמת הייתי מוכן לשלם, אבל ממש לא ציפיתי לסכום של 6500, ועוד לאחר שהם פנו אלי.

אתה אומר שהמחירים מתחילים מ-1500. אני מניח שהמחיר הזה נכון למערכת 3 חלקים פסיבית, שלרוב עובדת עם מגבר 1, וראש פשוט יחסית, שהשווי הכולל שלה בדרך כלל הוא סביב 3000-5000 ש"ח. (אני אגב יודע שמחירי הכיוונים היו זהים לכל סוגי המערכות, אולי זה השתנה).

אין פה באמת יותר מידי עבודה בתור איש מקצוע בכיוונים של חיתוכים, סלופים וגיינים, ובספק כמה עבודה עם היחידת ראש.

לאודיופיל הממוצע, המחיר לא זול.

יצא לי לשמוע רכב שעבר כיוון אצל רונן, בהחלט תוצאה מרשימה מבחינת גובה במה, מרכוז, פאזות ומיקום של אלמנטים בזמן הניגון - יש לו את זה.

לטעמי היה חסר אולי קצת בשר למידבאסים - אבל זה כבר עניין של טעם, והדרישות של הלקוח.

אם אני יוכל להגיע לתוצאה דומה לבדי? סביר להניח שכן, רק שיקח לי הרבה יותר זמן ממה שזה יקח לרונן, הייתי מוכן לשלם בעבור זה, אבל לא משכורת חודשית בעבור עבודה של יומיים שלושה.

עריכה אחרונה על ידי sharkol
פורסם

מעניין....מה זמן העבודה האמיתי של כיוון מערכת?

לפי מה שרשמתם נדרש להשאיר את הרכב אצלו יומיים-שלושה?:shock:

פורסם

sharkol, אני אחרי שניסיתי ולא ראיתי יותר מדי הצלחה, הזמנתי לי מיקרופון ועבדתי על RTA + קצת עבודה אם פזות חשמליות.

והגעתי לתוצאה הרבה יותר טובה ממה שהיה במפגש האחרון.

עם RTA אתה פשות ישר ראה את התדרים הבעיתיים ומיישר את הגראף.

יש שירים שאני אומר WOW ויש כאלה שעדיין צריך לעבוד אבל לפחות סוף סוף יש התקדמות.

בקיצור ממליץ! חוץ מזה אתה לומד המון בדרך.

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

אירוניה, אני ועוד מספר חברי פורום הזמנו מיקרופון זהה, בדיוק לאותה מטרה, ובמיוחד לאחר ששמענו את המחיר שרונן דורש.

עדיין יצא לנו להשתמש, נקווה שבמהלך הסופש יהיה קצת זמן.

לגבי השאלה של mad, כיוונים לוקחים זמן, זה הרבה ניסוי וטעיה, במיוחד במערכת מורכבת.

יכול להיות שאחרי מספר שעות תגיע לתוצאה הרצויה, לרוב זה יקח הרבה יותר.

אתה לא תשאיר אצלו את הרכב מספר ימים, אתה תגיע לסשן של כיוונים שיערך מספר שעות, תסע לדרכך, ולאחר מספר ימים ששמעת את המערכת ויש לך רשמים, אתה תחזור לסשן כיוונים נוסף, עד שתצא מרוצה.

• תוכן חדש...