Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפורום הזה עזר לי מאוד ברכישה הקודמת של רכב, למרות שהבחירה שלי (יאריס) התבררה כטעות, הרכב לא התאים לנו.

אנחנו רוצים לרכוש רכב חדש ומתלבטים רבות לגבי גולף. משום מה יצא לפולקסווגן שם של מותג של רכבים שלא מפסיקים להכנס למוסך וסובלים מירידת ערך קשה.

האוטו עושה רושם מתאים לנו כמו כפפה אך אנחנו חוששים שבעוד 4-5 שנים שנמכור אותו נאבד את מרבית הערך, ובדרך (לפי סיפורי הזוועה ששמענו) נשלם המון על תיקונים.

האם למישהו יש התנסות עם דור 7 של גולף? בעיות? מוסך? שירות של היבואן?

אשמח לכל פיסת מידע!

תודה,

טל

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
... משום מה יצא לפולקסווגן שם של מותג של רכבים שלא מפסיקים להכנס למוסך וסובלים מירידת ערך קשה

זה לא "משום מה", זה פשוט המצב, וגם כל שאר מה שתיארת.

The first one to get angry loses

פורסם

חיפשתי לפני כן ומצאתי כמה ביקורות לא להיט צ'מפיון מוטורס. אבל אולי יש אנשים שמרוצים מהגולף שלהם בפורום? ומהשירות? אולי הדגם דור שביעי מתגבר על הבעיות של הדורות הקודמים?

יש לכם המלצה לרכב משפחתי עם חווית נסיעה נוחה וחלקה, מתלים טובים, וצריכת דלק נמוכה?

תודה!

פורסם

בטוח שיש בפורום לפחות אחד כזה, ואולי גם מישהו שמעשן וטרם מת,

אבל זה קנה מידה קטן, כדאי לך לבדוק דברים כאלה בין מאות אלפי משתמשים.

כך או אחרת, כבר משאלתך התמימה עולה שצ'מפין או גולף הם מעין 'מיטה חולה', אז למה לך ?

:)

פורסם

סיוויק תודה על התגובה, אהבתי את האנלוגיה לעישון :) התשובה היא פשוטה, הרכב נוסע חלק, ונוח לשבת בו בנסיעות ארוכות, הוא גם צורך מעט דלק יחסית כך שהוא עונה על הדרישות המרכזיות שלנו לרכב משפחתי, האמת שעד רגע זה למרות שעברתי באתרים של כל היבואנים, לא מצאתי רכב שעונה על הדרישות הללו בצורה מספקת.

אשמח להמלצות

פורסם

ההמלצה ששמעתי חוזרת על עצמה לאחרונה היא 'רק לא צ'מפיון',

אבל אולי זה סתם. אני זז, מחר אשוב ונמשיך בטראשינג

עד שמישהו מבינינו יצטער :)

פורסם

עשית נסיעות מבחן ברכבים אחרים?

איך הצלחת להתרשם מנוחות נסיעה דרך אתר של יבואן?

אולי, תרשום בצורה מסודרת מה אתה מחפש ובאיזה תקציב.

אלא עם כבר ננעלת על גולף ואז כמו שנאמר "איחלתי לחייל בהצלחה בהמשך הדרך".

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

עשיתי נסיעות מבחן בסוויפט, היא קטנה לנו מדי בגלל תא מטען קטן. נסיעת מבחן בגולף טרם עשיתי (השבוע עושים), אבל במספר רב של ביקורות באתרים בריטיים מציינים לטובה את המתלים ואת הנסיעה החלקה.

מחפש בתקציב של כ130-145 אלף אוטו משפחתי שנוח לנהוג בו, מתלים טוב ומושבים נוחים לנסיעה חלקה. צריכת דלק של 15 ומעלה וכמובן חמישה כוכבי בטיחות. אמינות מבחינת תיקונים בשלוש-ארבע שנים ראשונות של אחריות.

פורסם

לדעתי (לאחר נסיעת מבחן), הרכב הטוב ביותר בקטגוריה הזאת באופן כללי, ושבמקרה הוא גם עונה במדויק על הדרישות שלך:

פיג׳ו 308. חד משמעית!

נוח במיוחד; שקט; מאובזר מאוד ו׳מגניב׳ מבפנים; חסכוני; חזק בערך כמו הגולף 1.4 (למרות נפח צנוע יותר אאל״ט).

אבל אכן עניין ירידת הערך עשוי להוות בעייה.

מצד שני, יש אחריות ל-5 שנים.

אם לא, הייתי הולך פשוט על סיוויק או קורולה שנדמה לי שעונות בצורה לא רעה על הדרישות, וגם צפויות ליהנות מאמינות מעולה ומשמירת ערך מפלצתית.

פורסם

מוגו, פג'ו 308 זו אופציה מצוינת תודה, אני בהחלט מתכוון לעשות לה נסיעת מבחן, מכייון שהיו לי בעבר 207 ו307, אני יכול להגיד שהחווית נסיעה בפג'ו נהדרת, אבל השירות במוסכים המורשים לא היה להיט. האחריות ל-5 שנים זה פקטור משמעותי לטובת 308.

מה דעתך לגבי הטויטה אוריס? (יש לנו העדפה קלה להצ'בק)

פורסם

OZwrx 308 נבחר רכב השנה באירופה, יש לו ביקורות טובות מבחינת אמינות באתרים בחו"ל ו-5 שנות אחריות, למה אתם חושבים שתהיה לו ירידת ערך עצומה? רק בגלל ההיסטוריה של פג'ו בישראל?

פורסם

המיעוט הקולני לעומת הרוב הדומם. גולף 7 חדשה היא אחלה מכונית נוחה וזריזה. אתה לא תשמע על פירגונים מכל אלה שקנו ומרוצים אלא רק את הרחשים מהמקרים שכן היו לאנשים בעיות ובדרך כלל זה גם לא להם אלא מסיפורים. ככה זה בכל דבר. לא אומר שלא היו בעיות או אנשים שלא היו מרוצים, אבל זה נכון באותה מידה לכל מוצר ומכונית. בעיות הגיר שהיו לפני כמה שנים לא נוגעות לדגמים החדשים, רק שכמה גולשים מתקשים להשלים עם זה. לרוב לא היו בעיות אבל תחשוב שהיו פה אלפי סטטוסים בסגנון "רק רציתי לספר לכם שאני מרוצה מהאוטו שלי". אה, מי היה נשאר פה לקרוא? את מי זה מעניין. אז תמיד הצהוב צף למעלה. חוץ מזה, שאם זה כל כך מפחיד אותך, לך על משהו אחר. שקט נפשי זה פרמטר לא פחות חשוב מרכיב מכאני.

• תוכן חדש...